- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.241
Yarin yapacam cnm ewde test yok insallah yarin vakit olursa yapicamCanımmm rabbim en kisa zamanda hepinize nasip etsin benim totem tuttu sıra sizin totem de hadi daha adet olmamışsin madem bi test yap belki bebiş vardır :)
aynen canım... buradaki dostluk çok ayrı... yani hiç görmeden bu kadar samimi bu kadar sıcak dostluklar elde etmek o kadar güzel kii...inşallah canım.benim de gönlümden geçen bu. Sizinle bu beklemeleriz nasıl guzel geçiyorsa. aynı zamanda hamilelik daha da güzel geçer.
yap bakalım belki de süpriz olcak :):) heycanla yarını bekliyorum tatlım :)Yarin yapacam cnm ewde test yok insallah yarin vakit olursa yapicam
Ya inan mutlu oldum ki kendim hamileymisim gibi darisiyap bakalım belki de süpriz olcak :):) heycanla yarını bekliyorum tatlım :)
oyy canım beniiimmm hepmiz aynı şekilde hissediyoruz benim totem tuttu yaYa inan mutlu oldum ki kendim hamileymisim gibi darisiHomely_angel . _kermit_ qulit me ve bir suru olmusuz herkese olsun gercekten sizin hamileleiginize bu kadar sevinmek cok guzel keske imkanimiz olsada buussak gibuslerinizi sewsem
Canımm agzından bal damlıyor ❤ keske öyle bi imkanımız olsa süper olur hamiş hamiş gezerdik topluca :) simdi haber verme sırası sende cnm hadi bakalım yarın güzel haberler gelsinnnnYa inan mutlu oldum ki kendim hamileymisim gibi darisiHomely_angel . _kermit_ qulit me ve bir suru olmusuz herkese olsun gercekten sizin hamileleiginize bu kadar sevinmek cok guzel keske imkanimiz olsada buussak gibuslerinizi sewsem
oyy canım beniiimmm hepmiz aynı şekilde hissediyoruz benim totem tuttu yagulit_me de Homely_angel ta gör bak onlarda bu ay hamile olcak eylül annesi olacaklar :) inşallah bu ay meleğin süpriz yaparda birlikte ağustos annesi oluruz tatlıım :)
Keske ole bi haber verebilsem canlar ya gercekten cok supriz olur sifir belirti var ama 33 gun oldu kurtaj olali bakalim ne cikacak hayirlisi olsun diyorumCanımm agzından bal damlıyor ❤ keske öyle bi imkanımız olsa süper olur hamiş hamiş gezerdik topluca :) simdi haber verme sırası sende cnm hadi bakalım yarın güzel haberler gelsinnnn
Türk dili ve Edebiyatı bölümünden mezunum. Meslekte de 5.yılım. 28yaşındayım canım. Sen kaçıncı sınıfsın? Merak etme biter. Bence üni yıllarının tadını da çıkar çünkü ömrümüzün en güzel yıllları.ayy ne güzelll :) hangi bölüm canım ne öğretmenliği :) bu arada yaş kaçtı :)
ben içmimarlık okuyorum 2.ünimbi bitseydi hayırlısyla
bakalım ilerlemezse zorlanmam ama bulantı ilerlerse senden alırım adını ilacın evet çubuk kraker iyi geliyo diyorlar onuda denicem sabahları başımın ucuna koyarım
benimde belirti yoktu biliyosun canımmm bu iş belirtiye bakmıyo gelmek isterse geliyo afacan :)Keske ole bi haber verebilsem canlar ya gercekten cok supriz olur sifir belirti var ama 33 gun oldu kurtaj olali bakalim ne cikacak hayirlisi olsun diyorum
ben 3.sınıfım şu an canım benim 23 yaşındayım ..diğer okuldayken tadı çıkıyorduda evliyken çıkmıyo ya o yüzden hayırlısyla bitsin diyorum bi de artık okumakta sıkmaya başladı çalışmak istyorum artık...Türk dili ve Edebiyatı bölümünden mezunum. Meslekte de 5.yılım. 28yaşındayım canım. Sen kaçıncı sınıfsın? Merak etme biter. Bence üni yıllarının tadını da çıkar çünkü ömrümüzün en güzel yıllları.
benimde belirti yoktu biliyosun canımmm bu iş belirtiye bakmıyo gelmek isterse geliyo afacan :)
canım benimm.. erkekler böyle yapcak bi şi yok kendileri gibi serinkanlı olmamızı istiyorlar ama unutyorlar biz birer anne adayıyız o duyguyu onlar bilmiyorlar...Simdi esimi aradim bi test alir misin die cok erkenmis nie bu kadar abartiyomusum hayal kirikligi yasayacagimi bilerek yapmamaliy misim sinir etti beni ondan gizli alip yapicam ve ona solemiycem iyi yada kotu sonucu haketmiyo bilmeyi
Haklısın canım. Daha önce hangi bölümü okudun? Senin adetin ne zamandı canım? Aramızda ne kadar var?ben 3.sınıfım şu an canım benim 23 yaşındayım ..diğer okuldayken tadı çıkıyorduda evliyken çıkmıyo ya o yüzden hayırlısyla bitsin diyorum bi de artık okumakta sıkmaya başladı çalışmak istyorum artık...
Ole amabiraz anlyis yani simdi hamile degilim diyorum ve hic dikkat etmiyorum cok hareketli bi insanim dun merdivenlerden dusuyodum kosarken dikkat ediyim diyorum oda komik geliyo hic bise yokken ole davranmak o yuzden de ogrenmek istiyorum acikcasicanım benimm.. erkekler böyle yapcak bi şi yok kendileri gibi serinkanlı olmamızı istiyorlar ama unutyorlar biz birer anne adayıyız o duyguyu onlar bilmiyorlar...
benim eşimde öyle yapıyordu daha az önceye kadar az önce kızdım biraz da öyle normale döndü...
elektrik elektronik mühendisliğini 3. sınıftayken bıraktım canım.. adetime daha 2 gün var bu ay geç yumurtladım kürtajdan önce 28 günde 1 adet oluyordum bu ay 16 17. gün arasında yumurtladım senin tahmini doğum tarihi kaç ayyy arkadaş olurlar belki sen gelirsen buraya tanışmak isterim :)Haklısın canım. Daha önce hangi bölümü okudun? Senin adetin ne zamandı canım? Aramızda ne kadar var?
ohooo ben her gün 5 kiloluk çanta taşıyorum okula giderken canımmm :) malum çizim için bilgisayar götürüyorum sırt çantası aldım sırf taşıması rahat olsun diye ama o da bi ağır bi ağır galiba taşımıcam bu 2 hafta boyunca Allahtan 2 hafta sonra en önemli sınavımı atlatcamOle amabiraz anlyis yani simdi hamile degilim diyorum ve hic dikkat etmiyorum cok hareketli bi insanim dun merdivenlerden dusuyodum kosarken dikkat ediyim diyorum oda komik geliyo hic bise yokken ole davranmak o yuzden de ogrenmek istiyorum acikcasi
Benim tahmini doğum tarihi 3 ağustos canım. Benim bir ayağım hep adana'da. Annemlerin yanına gidip geliyorum. Ve biz de reale uzak değiliz aslında. Pınar mah.oturuyor annemler. Tanışabiliriz aslında :)elektrik elektronik mühendisliğini 3. sınıftayken bıraktım canım.. adetime daha 2 gün var bu ay geç yumurtladım kürtajdan önce 28 günde 1 adet oluyordum bu ay 16 17. gün arasında yumurtladım senin tahmini doğum tarihi kaç ayyy arkadaş olurlar belki sen gelirsen buraya tanışmak isterim :)
ayy çok yakınmış :) valla gelince haberim olsun buluşalım ikimizde müsait olursak :) aramızda sadece 18 güncük olcak :) takvime göre :)Benim tahmini doğum tarihi 3 ağustos canım. Benim bir ayağım hep adana'da. Annemlerin yanına gidip geliyorum. Ve biz de reale uzak değiliz aslında. Pınar mah.oturuyor annemler. Tanışabiliriz aslında :)
Dun esimle bogusurken yataktan dustum bende gerci onceki hamileligimde de bilmeden neler neler yapmisim allah koruyo ama iste sucluluk hissetmeyim dieohooo ben her gün 5 kiloluk çanta taşıyorum okula giderken canımmm :) malum çizim için bilgisayar götürüyorum sırt çantası aldım sırf taşıması rahat olsun diye ama o da bi ağır bi ağır galiba taşımıcam bu 2 hafta boyunca Allahtan 2 hafta sonra en önemli sınavımı atlatcam
ben 2 gün önce deli gibiydim yaaa durduk yere duvarlara tosluyodum en son ki çok komikti resmen tuttum akfamı duvara çaldım :):) dengemi kaybettim :) bi yandan canım acıdı ama bi yandan da halime gülüyodum meğersem bebişim beni benden etmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?