- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.261
tabi insan ne kadar erken bilse ona göre tedbirini alıyor canım yarın bi yap bakalım hayırsıyla güzel haberini alırız inşallah:)Dun esimle bogusurken yataktan dustum bende gerci onceki hamileligimde de bilmeden neler neler yapmisim allah koruyo ama iste sucluluk hissetmeyim die
Kan testini nerede yaptırdın canım acilde mi özel hastanede falan mi saglık olsun ocak ayına inş hamiş olursuncnm yok melesef yaaa idrar testlerim pozitif ama kan verdim sonuc 0.03 cikti nasil oldu bilmiorm gokten inio galiba cizgilersaglk olsun ocaga insallah
Jindammmmcımmmm cokkk sevindim tatlımmmm belirgin görebiliyorm ben hayırlı olsun saglıkla kucagına alkızlaaar günaydııııınnnn mide bulantılı bi sabahtanbu kadar erken mi olur diceksiniz ama hatırlarsanz benim geçen ki hamilelikte adetten 1 hafta önce başlamıştı bulantım ama sadece sabahtı inşallah bu da öyle olur
bu arada sabah hemencecik test yaptım daha belirgin çizgimiz en azından artık eşim görebiliyo :)
şu an daha hava karanlık oldugundan ve telefonumun azizliğinden çok belirgin çıkmasada atayım size:)Eki Görüntüle 1715956 Eki Görüntüle 1715957
canıııım çok teşekkürlerrr :) inşallah canım sağlıkla gelir :) en kısa zamanda sizde hamiş olun Allahııım lütfeeeeeeeeennnnJindammmmcımmmm cokkk sevindim tatlımmmm belirgin görebiliyorm ben hayırlı olsun saglıkla kucagına al
İnşşş tatlım ben bu ay baya umutluyum bakalım hayırlısı ile hamileyimdir inşAllahcanıııım çok teşekkürlerrr :) inşallah canım sağlıkla gelir :) en kısa zamanda sizde hamiş olun Allahııım lütfeeeeeeeeennnn
inşallah canım benniiiimmm göbek atarızz burda :)İnşşş tatlım ben bu ay baya umutluyum bakalım hayırlısı ile hamileyimdir inşAllah
Ayy inş sekerim kan testi yaptırım diorum acilde yaparlar mı bilemediminşallah canım benniiiimmm göbek atarızz burda :)
canım benimm çok teşekkr ederimmmmm sürekli dualarımdasınız... çok istiyorum sizinle birlikte bu mutlulugu paylaşmayı en kısa zamanda da olacağına eminiminteriorarchitect hayırlı uğurlu olsuuuun cnmmmmm cok sevindim coook Darisi bize ins sagkikla kucağına alejsii CNm dua et bize
tatlım kaç gün var bataAyy inş sekerim kan testi yaptırım diorum acilde yaparlar mı bilemedim
18 inde canım 5 gün vartatlım kaç gün var bata
canım bence biraz daha bekle derim varsa bile o gün çıkmayabilir yani en azından kan testi için 2 gün kala yapsan daha iyi olur 5 gün biraz erken gibi canım ama yapmak istersen devlette yaparlar18 inde canım 5 gün var
Tmm cnm beklim en güzeli biraz dahacanım bence biraz daha bekle derim varsa bile o gün çıkmayabilir yani en azından kan testi için 2 gün kala yapsan daha iyi olur 5 gün biraz erken gibi canım ama yapmak istersen devlette yaparlar
ozel hastanenin acilde cnmKan testini nerede yaptırdın canım acilde mi özel hastanede falan mi saglık olsun ocak ayına inş hamiş olursun
bencede canımm kesin olur en azındanTmm cnm beklim en güzeli biraz daha
aaa superrr cnm masalllhhhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...sin-haydi-kizlar-burdan-devam.849224/page-723
canım bugün yaptıgım bu daha koyu dünkinden :)
sabahın 6.45inde bu kadar çekebildim resmini :)
canım bende pıhtılaşma varmış 2 ay önce kürtaj oldum boş gebeliktenaaa superrr cnm masalllhhAllah tamamina erdirsin insallah. sorun varmiydi sizde ? kac aydir deniyordunuz tatlim ?
aaa cok uzuldum cnm insallah bidaha yasatmaz Allahcanım bende pıhtılaşma varmış 2 ay önce kürtaj oldum boş gebelikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?