Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canımın içiii çok teşekkür ederiimm inşallah sen gulit_me Homely_angel ve diğer arkadaşlarda eylül annesi olacaksınız ve hep beraber hamiş hamiş devam etcez yolumuza...
Öncelik onların ben bı kaç ay daha korunma kararı aldım temmuzda oğlanların sünnet düğünü var agustos sonunda tatile gidicez o yuzden şubat mart gibi bırakıcam herhalde korunmayı

Öncelik onların ben bı kaç ay daha korunma kararı aldım temmuzda oğlanların sünnet düğünü var agustos sonunda tatile gidicez o yuzden şubat mart gibi bırakıcam herhalde korunmayı
hadi yaa... neyse sen daha iyi bilirsin ablacııım.... doğru zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah

Ben de yaptım totem cnm yumurtlama günlerindeyim Hadi bakalım hayırlısı
hadi bakalım canımmmm sıkı çalış ama dersine :)
Homely_angel al demeseydi ben ovulasyon testi almıcaktım belkide kaçıp gidecekti en verimli günler Allah razı olsun ondan
sende almadısan alsaydın canım ovulasyon testi bi de ben yumurtlamadan sonra incir ve ceviz yedim hergün
yumurtlama günlerindede eşime yedirdim nar kahve Allah ne verdiyse :)
ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim :)

Bu ay ben de calısıyorm dersime. Takvimim kalplerle doldu kahve nar muz ceviz fındık Allah ne verdiyse :)) ama yine de hayırlısı neyse o olsun

Aa bak aklıma ne geldi sen bi totem daha yapmıştın sanırım bi rüyaydı hatırladın mı söylememiştin

Tabii cnm totemini bozmayalım :) yaa cok mutlu oldum inan ki hala seviniyorum masallah..
Eger benim bu ay da olmazsa ovulasyon testi alıcam artık. Akıntıyla felan anlıyorum ama garanti olsun :)
ooyyy canımsıııınnn :)
bende her birinizde burda göbek atcam inşallah :)
aynen canm ama sıkı çalışrısan olcak Allahın izniyle :)

Yuppppppi canım çok çok acayip çok sevindim @jindam

Okuyunca ve testi görünce nasıl bir ses çıkardıysan eşimin ödü patladı, uyukluyormuş.

Inanılmaz mutlu oldum yaa, bu sefer her şey çok yolunda gidecek İnş ve hayırlısı ile bebişine kavuşacaksın. Rabbim miniğini korusun.
Geçen hafta bizim kırmızılar sonrası moralini bozmuştun ve hepimiz edindik bu haberin geleceğinden. Şükür ki yanılmamışız.

Kan testini de sabırsızlıkla bekliyorum. Kocaman bi tebrik öpücüğüüü

canıııııııııııımmmmmmm oyyyy çok güldüüüüüümmm Allahta seni güldürsün inşallaaah AMİNNNNN :) :)
sizin hamile haberinizi alınca ben evde müzik açıp göbek atcam :):)
ocakta senle gulit_me den çoooook güzel bi haber bekliyorummmm lütfen lütfen lütfeeeeeeeeeeeen sıkı çalışıııın :)
ya ben hala inanamıyorummm sanki rüya ve uyancam diye korkuyorm kan testi yapsam tamam heh olmuş dicem :)
senin desteğin büyük canııım o ovulasyon testi olmasaydı bu ay da tırt çıkablirdi sen sebep oldun da aldııım Allah razı olsun tatlıııımmmm Rabbim sana da bu mutlulugu eeeennn yakın zamanda yaşatsın
bende seniii kkoooooooocaaaaammmmaaannn öpüyorum canııııımmmmmm
he bu arada takvim totemi tuttu :)

Âmin tatlım:)
Ocak da bizim ayımız olucak İnş. Kırmızı modu bitti, beslenme ve besleme aşamasına geçiyorum
Minnacık bile bi desteğim varsa ne mutlu bana Bebiş doğana ve hatta sonrasında bile hep haberleşip desteğe dertleşmeye sevinçleri paylaşmaya devam inş.
Umarım bu güzel dualarını dileklerini duyar Rabbim ve en yakın zamanda ben de yaşarım bu mucizeyi.
Takvim totemini de yarın senin kan sonucunla beraber başlatacağım zaten benim ki şu an 6 günlük filan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…