- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.281
aynen canım yarın kan testi yapar doktorumu ararımaaa cok uzuldum cnm insallah bidaha yasatmaz Allahozaman sen hemen doktora gidop igne falan oan gerekio ihmalnetme cnm
Saol canm tesekkkür ederim cvp içinozel hastanenin acilde cnm
Canım acilden tabii ki yaptırabilirsin. Ben de pazar günü acilde kan vererek öğrendim :) bence hiç durma, git :)Ayy inş sekerim kan testi yaptırım diorum acilde yaparlar mı bilemedim
canımın içiii
Öncelik onların ben bı kaç ay daha korunma kararı aldım temmuzda oğlanların sünnet düğünü var agustos sonunda tatile gidicez o yuzden şubat mart gibi bırakıcam herhalde korunmayıcanımın içiiiçok teşekkür ederiimm inşallah sen gulit_me Homely_angel ve diğer arkadaşlarda eylül annesi olacaksınız ve hep beraber hamiş hamiş devam etcez yolumuza...
hadi yaa... neyse sen daha iyi bilirsin ablacııım.... doğru zaman ne zamansa o zaman olsun inşallahÖncelik onların ben bı kaç ay daha korunma kararı aldım temmuzda oğlanların sünnet düğünü var agustos sonunda tatile gidicez o yuzden şubat mart gibi bırakıcam herhalde korunmayı
Ben de yaptım totem cnm yumurtlama günlerindeyim Hadi bakalım hayırlısıhadi yaa... neyse sen daha iyi bilirsin ablacııım.... doğru zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah
hadi bakalım canımmmm sıkı çalış ama dersine :)Ben de yaptım totem cnm yumurtlama günlerindeyim Hadi bakalım hayırlısı
Bu ay ben de calısıyorm dersime. Takvimim kalplerle dolduhadi bakalım canımmmm sıkı çalış ama dersine :)
Homely_angel al demeseydi ben ovulasyon testi almıcaktım belkide kaçıp gidecekti en verimli günler Allah razı olsun ondan
sende almadısan alsaydın canım ovulasyon testi bi de ben yumurtlamadan sonra incir ve ceviz yedim hergün
yumurtlama günlerindede eşime yedirdim nar kahve Allah ne verdiyse :)
ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim :)
Aa bak aklıma ne geldi sen bi totem daha yapmıştın sanırım bi rüyaydı hatırladın mı söylememiştinhadi bakalım canımmmm sıkı çalış ama dersine :)
Homely_angel al demeseydi ben ovulasyon testi almıcaktım belkide kaçıp gidecekti en verimli günler Allah razı olsun ondan
sende almadısan alsaydın canım ovulasyon testi bi de ben yumurtlamadan sonra incir ve ceviz yedim hergün
yumurtlama günlerindede eşime yedirdim nar kahve Allah ne verdiyse :)
ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim :)
aaa evet ama onu yarın kan testinden sonra anlatsam olur mu :)Aa bak aklıma ne geldi sen bi totem daha yapmıştın sanırım bi rüyaydı hatırladın mı söylememiştin
Tabii cnm totemini bozmayalım :) yaa cok mutlu oldum inan ki hala seviniyorum masallah..aaa evet ama onu yarın kan testinden sonra anlatsam olur mu :)
ooyyy canımsıııınnn :)Tabii cnm totemini bozmayalım :) yaa cok mutlu oldum inan ki hala seviniyorum masallah..
Eger benim bu ay da olmazsa ovulasyon testi alıcam artık. Akıntıyla felan anlıyorum ama garanti olsun :)
Tesekkür ederim canm bilgi için :)Canım acilden tabii ki yaptırabilirsin. Ben de pazar günü acilde kan vererek öğrendim :) bence hiç durma, git :)
Uzun zamandır girmiyorumaynen canım yarın kan testi yapar doktorumu ararım
teşekkür ederim canım beniimmm sende sağlıkla kucagına al minişini inşallah :)Uzun zamandır girmiyoruminteriorarchitect çok sevindim sağlıklı sihhatli al inşallah kucagina
canıııııııııııımmmmmmm oyyyy çok güldüüüüüümmm Allahta seni güldürsün inşallaaah AMİNNNNN :) :)Yuppppppi canım çok çok acayip çok sevindim@jindam
Okuyunca ve testi görünce nasıl bir ses çıkardıysan eşimin ödü patladı, uyukluyormuş.
Inanılmaz mutlu oldum yaa, bu sefer her şey çok yolunda gidecek İnş ve hayırlısı ile bebişine kavuşacaksın. Rabbim miniğini korusun.
Geçen hafta bizim kırmızılar sonrası moralini bozmuştun ve hepimiz edindik bu haberin geleceğinden. Şükür ki yanılmamışız.
Kan testini de sabırsızlıkla bekliyorum. Kocaman bi tebrik öpücüğüüü
canıııııııııııımmmmmmm oyyyy çok güldüüüüüümmm Allahta seni güldürsün inşallaaah AMİNNNNN :) :)
sizin hamile haberinizi alınca ben evde müzik açıp göbek atcam :):)
ocakta senlegulit_me den çoooook güzel bi haber bekliyorummmm lütfen lütfen lütfeeeeeeeeeeeen sıkı çalışıııın :)
ya ben hala inanamıyorummm sanki rüya ve uyancam diye korkuyorm kan testi yapsam tamam heh olmuş dicem :)
senin desteğin büyük canııım o ovulasyon testi olmasaydı bu ay da tırt çıkablirdi sen sebep oldun da aldııım Allah razı olsun tatlıııımmmm Rabbim sana da bu mutlulugu eeeennn yakın zamanda yaşatsın
bende seniii kkoooooooocaaaaammmmaaannn öpüyorum canııııımmmmmm
he bu arada takvim totemi tuttu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?