- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.301
Tabi ki de devam Canımm birlikte büyüyecek bebeklerimiz bi gün gelecek çoluk çocuk gelcem istanbula sizleri de görcem orda bebeklerinizle :) yani bu dostluklar güzel yerlere gidecek Allâhin izniyle canım:)Âmin tatlım:)
Ocak da bizim ayımız olucak İnş. Kırmızı modu bitti, beslenme ve besleme aşamasına geçiyorum
Minnacık bile bi desteğim varsa ne mutlu banaBebiş doğana ve hatta sonrasında bile hep haberleşip desteğe dertleşmeye sevinçleri paylaşmaya devam inş.
Umarım bu güzel dualarını dileklerini duyar Rabbim ve en yakın zamanda ben de yaşarım bu mucizeyi.
Takvim totemini de yarın senin kan sonucunla beraber başlatacağımzaten benim ki şu an 6 günlük filan :)
Âmin canımmmmm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alırız kucağımiza inşallah canımm...Jindam canım çok sevindim ve cok tebrik ediyorum. Insallah o minik kalbini duyar hoplayip zipladiģini görür ve cinsiyet heycanini yaşarsın. Tabi en sonrada sağ salim kucaklarımıza alırız kuzularimizi
Inşallah rabbim size bagislar evladını zi. Yalnız senin bicir ik erken başlamış annesiyle uğraşmaya galiba. Allah kolaylik versin canım benim
Myssterious canim yeni bat 12 ocak
Uzulme canim hayirlisi adet oldum an cok uzuldum ama hemen sonra cok guzel haber aldim adet olduqum bile aklimdan cikdi doktora gidicem ins bakalim ne çikacaküzüldüm canım ama ne diyoruz hep hayırlısı...
Hadi inşallah yeni yıl yeni umut... İnşallah yılın ilk ayında güzel haberler alırsınız
Canım benimmm yaa... İnşallah tertemiz çıkar sonuçların ben Size çok güveniyorum ve de umutluyum olacak hemde çok kısa bi zamanda olacak miniklerinizUzulme canim hayirlisi adet oldum an cok uzuldum ama hemen sonra cok guzel haber aldim adet olduqum bile aklimdan cikdi doktora gidicem ins bakalim ne çikacak
günaydın tatlım. açılmış bu güzel bir haber, inşallah hemen ardına hamile kalırsın, benim dayımın hanımı da aynı şekilde tüpleri açıldıktan sonra o ay hamile kalmıştı. inşallah senin de önümüzdeki aya güzel haberlerini alırız :)Kızlar ben geldim
Hsg çekildi, sağ tüpüm tamamen, sol yarım tıkalıymış. Ama çekim esnasında açtılar, hatta açılsın diye 2 kere çektiler. Dr açıldığı için 6 ay deniyelim, olmazsa aşılama yaparız dedi. Benim polikistik durumda adet olduğum için düzenli sıkıntı değilmiş, zaten benimki polikistik over sendromu değilmiş, orayı çok iyi anlamadım.. Ama neyse durum bu, 6 ay deniycem, olmazsa aşılıycaz
eee hamilesin canımmmKızlar bugün ki testimı atıyorum Size
Eki Görüntüle 1716897
İkisini de bu sabah yaptım siyah çizgiyi görünce testte bozuk sandım değilmiş
Evet canımmm bugünde kan testi yaptıracm inşallaheee hamilesin canımmm
ay inşallah, vallahi çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı diğer tüm isteyen arkadaşlarımızın başına, onların da güzel haberlerini görürüz inşallahEvet canımmm bugünde kan testi yaptıracm inşallah
Çok teşekkür ederim canımm benimmmay inşallah, vallahi çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı diğer tüm isteyen arkadaşlarımızın başına, onların da güzel haberlerini görürüz inşallah
Kızlar bugün ki testimı atıyorum Size
Eki Görüntüle 1716897
İkisini de bu sabah yaptım siyah çizgiyi görünce testte bozuk sandım değilmiş
ay inşallah, vallahi çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı diğer tüm isteyen arkadaşlarımızın başına, onların da güzel haberlerini görürüz inşallah
Günaydın canım benimmmmm :)günaydın en taze anne :) canım çizgiler gayet net, kan ne zaman vereceksin?
Günaydın canım benimmmmm :)
Bugün okul çıkışı inşallah vercem canım saat 4 5 gibi yani
Heycan dorukta :)
evet canım, kendi doktorum yokmuş cenazesi varmış, başka bir doktora görünmek zorunda kaldım. o da kibar bir hamımdı ama cinsiyetini söylemedi. ama minik minik ellerini ayaklarını gördüm bayağı bayağı bebek formunda olmuş artık. çok heyecanlandım gözlerim doldu. foto atabilirsem atarım buraya birde teyzeleri baksın bakalım belki görebilirsiniz rabbim herkese yaşatsın inşallah. bu duyguyu. doktor sanırım gördü ama söylemek istemedi. artık önümüzdeki aya kaldı gerçi ben dayanamayıp 14 haftada kendim de gidebilirim :) sizden ne var ne yokcanım senin bu hafta doktor kontrolü vardı sanırım? nasıl geçti, kuzucuk nasıl? gösterdi mi cinsiyeti?
Doktorunlâ konuştun mu canım çekelim dedi mi sana demedise bu ayda bi dur bakayımben o zamana meraktan çatlamasam bari
Bu arada benim de kafam karıştı, hsg çekimini ertelesem mi diye düşünüyorum. Boşuna kimyasal almasam mı vücuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?