Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Tabi ki de devam Canımm birlikte büyüyecek bebeklerimiz bi gün gelecek çoluk çocuk gelcem istanbula sizleri de görcem orda bebeklerinizle :) yani bu dostluklar güzel yerlere gidecek Allâhin izniyle canım:)
Oyy yerim ben o 6 günlük yumyumu akıllı olsun Sperm beyine karşı gelmesin şip diye döllensin :)her günümüz bi önceki günden güzel olsun inşallah canımmmm yarın inşallah güzel haberler veririm

Jindam canım çok sevindim ve cok tebrik ediyorum. Insallah o minik kalbini duyar hoplayip zipladiģini görür ve cinsiyet heycanini yaşarsın. Tabi en sonrada sağ salim kucaklarımıza alırız kuzularimizi
Inşallah rabbim size bagislar evladını zi. Yalnız senin bicir ik erken başlamış annesiyle uğraşmaya galiba. Allah kolaylik versin canım benim

Âmin canımmmmm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alırız kucağımiza inşallah canımm...
Aynen canımm sabah 6 buçukta uyandım mide bulantısı ve idrar sıkışıklığına. 1 buçuk 2 saate yakın bulantı oldu geçti şimdi de böyle hafif var gibi yok gibi uyumaya çalışıyorum müsade ederse :)

üzüldüm canım ama ne diyoruz hep hayırlısı...
Hadi inşallah yeni yıl yeni umut... İnşallah yılın ilk ayında güzel haberler alırsınız
Uzulme canim hayirlisi adet oldum an cok uzuldum ama hemen sonra cok guzel haber aldim adet olduqum bile aklimdan cikdi doktora gidicem ins bakalim ne çikacak

Ben bu ay olmasini cok istiyordum oğlumdada ağustos annesi olmusdum kendi doğum gunum ağustosda ama kismet

Uzulme canim hayirlisi adet oldum an cok uzuldum ama hemen sonra cok guzel haber aldim adet olduqum bile aklimdan cikdi doktora gidicem ins bakalim ne çikacak
Canım benimmm yaa... İnşallah tertemiz çıkar sonuçların ben Size çok güveniyorum ve de umutluyum olacak hemde çok kısa bi zamanda olacak minikleriniz

günaydın tatlım. açılmış bu güzel bir haber, inşallah hemen ardına hamile kalırsın, benim dayımın hanımı da aynı şekilde tüpleri açıldıktan sonra o ay hamile kalmıştı. inşallah senin de önümüzdeki aya güzel haberlerini alırız :)

Çok teşekkür ederim canımm benimmm
Amin inşallah tez zamanda onlarında haberini alalım burda göbekler atalım :)

canım senin bu hafta doktor kontrolü vardı sanırım? nasıl geçti, kuzucuk nasıl? gösterdi mi cinsiyeti?

Günaydın canım benimmmmm :)
Bugün okul çıkışı inşallah vercem canım saat 4 5 gibi yani
Heycan dorukta :)

ben o zamana meraktan çatlamasam bari

Bu arada benim de kafam karıştı, hsg çekimini ertelesem mi diye düşünüyorum. Boşuna kimyasal almasam mı vücuda?

canım senin bu hafta doktor kontrolü vardı sanırım? nasıl geçti, kuzucuk nasıl? gösterdi mi cinsiyeti?
evet canım, kendi doktorum yokmuş cenazesi varmış, başka bir doktora görünmek zorunda kaldım. o da kibar bir hamımdı ama cinsiyetini söylemedi. ama minik minik ellerini ayaklarını gördüm bayağı bayağı bebek formunda olmuş artık. çok heyecanlandım gözlerim doldu. foto atabilirsem atarım buraya birde teyzeleri baksın bakalım belki görebilirsiniz rabbim herkese yaşatsın inşallah. bu duyguyu. doktor sanırım gördü ama söylemek istemedi. artık önümüzdeki aya kaldı gerçi ben dayanamayıp 14 haftada kendim de gidebilirim :) sizden ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…