Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

oyyy yerim o mini mini parmakları yaa, maşallah ona. amin canım, darısı tüm isteyenlere inş.

bizde her şey aynı, kırmızı bitti yumyumlar bekleniyor :) hsg çekilmek konusunda da çok kafam karışık

Doktorunlâ konuştun mu canım çekelim dedi mi sana demedise bu ayda bi dur bakayım
KloMen kullanacak misin bu ay

canım doktorum geçen ay çekmeye bu aşamada gerek yok dedi. büyük ihtimalle açık dedi. bunu nasıl anladı bilmiyorum tabi.

Bu ay Klomen içmiyeceğim, bir ay içip bir ay içmiyorsun.

canım doktorum geçen ay çekmeye bu aşamada gerek yok dedi. büyük ihtimalle açık dedi. bunu nasıl anladı bilmiyorum tabi.

Bu ay Klomen içmiyeceğim, bir ay içip bir ay içmiyorsun.
Anladım canım bence bu ay olacak... Doktorunun bence bi bildiği vardır diye düşünüyorum

Kızlar merhabalar,
Cumartesi günü ultrason kontrolümüz vardı. Testlerimizi yaptırdık. Allah'ıma çok şükür her şey yolunda. Bebeğimin tüm ölçüleri normal. Gelişimi normal. Bu ölçümlerde, kendi hesaplarıma göre bebeğim tam 1 hafta önde. Yani son adet tarihinden 7 - 10 gün önce bebek tutunmuş oluyor ve üzerine adet görmüşsün dedi gittiğim Doç. Hemen hemen tüm hamilelikte bu şekil deymiş.

Bebeğimin cinsiyetini de söyledi doktor. %80 erkeğimiz olacak :) :) 2 hafta sonra %100 emin oluruz dedi. Sağlıklı olsun yeter ki, cinsiyet hiç önemli değil.

oyyy yerim o mini mini parmakları yaa, maşallah ona. amin canım, darısı tüm isteyenlere inş.

bizde her şey aynı, kırmızı bitti yumyumlar bekleniyor :) hsg çekilmek konusunda da çok kafam karışık
canım ya ben doktor tavsiyesi olmadan birşeylerin yapılması taraftarı değilim. yani doktorunla iyice konuş, ne kadarlık evlisin, ne kadar zamandır korunmuyosunuz

ay ne güzel, bende bir öğrenebilseydim çok merak ediyorum ya, iki hafta sonra gitsem bir tahminde bulunurmu sende şu an 11+6 dayız

cuma hsg çekiliyor kızlar bana.. tsh yüksek dedi endokrine gideceğim öğlen.. eşim de cuma sperm testi verecek morfolojisine bakılmamıştı..

ay ne güzel, bende bir öğrenebilseydim çok merak ediyorum ya, iki hafta sonra gitsem bir tahminde bulunurmu sende şu an 11+6 dayız
Benim sat: 18.09.2015 bu tarihe göre ben doktora gittiğimde 12+1 dim. ama doktorun hesapladığı 18.09.2015ten 10 gün öncesi yani yumurtlama gününden 7 gün sonrasını baz alıyorlarmış. ve bu şekilde doktora gittiğimde 13+2 oluyorum.

Kısacası sende sata göre hesapladığında 11+6 oluyorsun. 13+5 civarlarında olacaksın doktora 2 hafta sonra gittiğinde. senin bu durumda %100 söylerler ki doktorların hesabı daha önde oluyor. Kesin net cevap alırsın doktordan. cnm. :)

böyle mutlu haberler gelince ayrı bir güzel geçiyor günümüz. Maşallah oğluşuna canım, hep böyle uslu uslu büyüsün inş.

Bu üzerine görme için sana bir şey sormak istiyorum. O reglinde normal yoğunluğunda ve en açık haliyle kırmızı bordo şekilde regli oldun mu canım?

canım ya ben doktor tavsiyesi olmadan birşeylerin yapılması taraftarı değilim. yani doktorunla iyice konuş, ne kadarlık evlisin, ne kadar zamandır korunmuyosunuz

Doktorum 5 ay daha denemeye devam etmekten yana. Hormonal olarak hiç bir problem görmüyor çünkü. Korunmayı bıraktıktan sonra 10. reglimi gördüm canım.

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Bildiğin 6 gün boyunca adet oldum. İlk 2 gün yoğun gelir benim genelde, sonra azalır ve son 1 1,5 gün kirli kan gelir. Normal adet oldum. hatta yumurtlama gününü ekim ayı için hesap yapıyordum

Doktorum 5 ay daha denemeye devam etmekten yana. Hormonal olarak hiç bir problem görmüyor çünkü. Korunmayı bıraktıktan sonra 10. reglimi gördüm canım.
hiçbir problem yoksa tedavi görmeye de gerek yok, o klomen falan çok kötü yapıyor insanı, ben bir kere kullanmıştım ve boşa gitmişti. bence sabırlı olmaya çalış, doktor tavsiyelerine uymak lazım bence biraz da güvenmek lazım

tşk ederim canım, önümüzdeki ayı beklemiyeyim ben en iyisi, iki hafta sonra gideyim

Kizlar beta verdim 4.63 cikti kimyasal fln olabilirmis doktorumu aradim carsamba bi daha ver o sonuca gore degerlendirelim dedi hayirlisi bakalim
Hm ins artar ve saglikli bir gebelik olur CNm ya Çarşamba ver bakalım tekrar :) interiorarchitect gözün Aydın caniiim masallah Rabbim tamamına erdirsin ins daha adet gunun gelmedi dimi senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…