- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 39
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.341
Maşallah yaaaKızlar sonucum
ya çoooook sevindim Maşallah rabbiim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllhKızlar sonucum
Kesinlikle bekleme. Çünkü tam zamanı şimdi. 2 hafta sonra gidersen doktorun sana muhakkak söyler :)hiçbir problem yoksa tedavi görmeye de gerek yok, o klomen falan çok kötü yapıyor insanı, ben bir kere kullanmıştım ve boşa gitmişti. bence sabırlı olmaya çalış, doktor tavsiyelerine uymak lazım bence biraz da güvenmek lazım
çoook teşekkür ederim canım beniiim :) darısı hepinizin başına inşallahhtebriklerr canm Allah kucagina almayi nasip etsin cok sevindim
canım benimmm Allah hepinizden razı olsun çoook teşekkür ederim :)ya çoooook sevindim Maşallah rabbiim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllh
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Bildiğin 6 gün boyunca adet oldum. İlk 2 gün yoğun gelir benim genelde, sonra azalır ve son 1 1,5 gün kirli kan gelir. Normal adet oldum. hatta yumurtlama gününü ekim ayı için hesap yapıyordum
Kızlar sonucum
Kizlar beta verdim 4.63 cikti kimyasal fln olabilirmis doktorumu aradim carsamba bi daha ver o sonuca gore degerlendirelim dedi hayirlisi bakalim
eveeeeeeeeet totem sırası sizdeeee :) :):) inşallah bu ay senleheyo heyooo... bi daha kocaman tebrikler. o zaman totem sırası bende
Cnm en son korunmasiz iliski 26 sinda oldu yani normal bi deger olmadigi kesinRebel92 canımmm takip et belki artıyordur yenidir :)
Kızlar sonucum
Bak şimdi uzun uzun anlatıyımhadi yaa, benim de içime bir kurt düştü şimdi. Çünkü benim reglim bitti hala arada bir kasığıma kramp giriyorSonra nasıl anladın canım?
eveeeeeeeeet totem sırası sizdeeee :) :):) inşallah bu ay senlegulit_me de hamiş olcaksınız Allahın izniyleee :):):)
Bu arada haziran ayından beri çalışmalarımız oldu. Yani hemen hamile kalmadım.hadi yaa, benim de içime bir kurt düştü şimdi. Çünkü benim reglim bitti hala arada bir kasığıma kramp giriyorSonra nasıl anladın canım?
Tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip eylesin.Kızlar sonucum
Bak şimdi uzun uzun anlatıyım
En son 18.09.2015 tarihinde adet oldum. Bir önceki 21.08.2015. Normalrde asla adetim erken gelmezdi. Ben 17.09.2015 tarihinde smir testi verdim ve benm düzenim tamamen bozuldu. (İlk kez smir verdim hayatımda) Hep 3 gün ileri atardı yani 21.09.2015 tarihinde adet olmalıydım. Meğersem 18.09.2015 adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama günü bebiş tutunmuş ve ilişki her olduğunda yıkanmadan ayaklarımı havaya hiç dikmeden, bir peçete iç çamaşırıma koyup uyudum o ay yumurtlama günlerinde. 18.09.2015te erken adet oldum ve 6 gün sonra bitti. Bat: 15.10.2015 ti ve adet olmadım yinede 18ine kadar bekleim yine olmadım. Ayın 23ünde test yaptım evde ve 2. çizgi o kadar koyuyduki meğersem 6 haftalık hamileymişim.
Benim ne yumurtlama gününde ne adet günlerinde hiç batmalrım olmadı. Ben ilk kez burda duydum kasık ağrısı diye birşeyin olduğunu. Doktora gittiğimde hatta dedimki milletin kasıkları ağrıyormuş yumurtlarken ben hiç birşey hissetmiyorum. Yumurtlama olmuyo bnde dedim. O da dedi ki, her ay adet oluyorsan yumurtlama gibi bir olasılık yok. %99.9 yumurtlama olur. Bu ay yumurtlamadım muhabbetleri söz konusu olamaz. Yumurtlama olmazsa zaten kanda gelmez adet olamaz kadın dedi. Çok yanlış biliniyor birçok şey dedi.
hııı anladım canım ama belli olmaz bi dur bi açrşamba günü yine test yap bakalımCnm en son korunmasiz iliski 26 sinda oldu yani normal bi deger olmadigi kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?