Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kesinlikle bekleme. Çünkü tam zamanı şimdi. 2 hafta sonra gidersen doktorun sana muhakkak söyler :)

kızlaaaaaaaar herşey içinn çooook çoook teşekkür ederim...
siz benim en zor günlerimde hep yanımda oldunuz... destek oldunuzz...
Allah hepinizden razı olsun sizleri çoook seviyorumm..
Rabbim bana yaşattıgı mutlulugun daha fazlasını size yaşatsın ve en kısa zamanda size mucizelerinizi yollasın...

hadi yaa, benim de içime bir kurt düştü şimdi. Çünkü benim reglim bitti hala arada bir kasığıma kramp giriyor Sonra nasıl anladın canım?

Kizlar beta verdim 4.63 cikti kimyasal fln olabilirmis doktorumu aradim carsamba bi daha ver o sonuca gore degerlendirelim dedi hayirlisi bakalim

belli olmaz canım, biz umudumuzu ve pozitif enerjimizi kaybetmeyelim ve inş çarşamba günü kocaman bir değerle karşılaşalım

hadi yaa, benim de içime bir kurt düştü şimdi. Çünkü benim reglim bitti hala arada bir kasığıma kramp giriyor Sonra nasıl anladın canım?
Bak şimdi uzun uzun anlatıyım
En son 18.09.2015 tarihinde adet oldum. Bir önceki 21.08.2015. Normalrde asla adetim erken gelmezdi. Ben 17.09.2015 tarihinde smir testi verdim ve benm düzenim tamamen bozuldu. (İlk kez smir verdim hayatımda) Hep 3 gün ileri atardı yani 21.09.2015 tarihinde adet olmalıydım. Meğersem 18.09.2015 adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama günü bebiş tutunmuş ve ilişki her olduğunda yıkanmadan ayaklarımı havaya hiç dikmeden, bir peçete iç çamaşırıma koyup uyudum o ay yumurtlama günlerinde. 18.09.2015te erken adet oldum ve 6 gün sonra bitti. Bat: 15.10.2015 ti ve adet olmadım yinede 18ine kadar bekleim yine olmadım. Ayın 23ünde test yaptım evde ve 2. çizgi o kadar koyuyduki meğersem 6 haftalık hamileymişim.
Benim ne yumurtlama gününde ne adet günlerinde hiç batmalrım olmadı. Ben ilk kez burda duydum kasık ağrısı diye birşeyin olduğunu. Doktora gittiğimde hatta dedimki milletin kasıkları ağrıyormuş yumurtlarken ben hiç birşey hissetmiyorum. Yumurtlama olmuyo bnde dedim. O da dedi ki, her ay adet oluyorsan yumurtlama gibi bir olasılık yok. %99.9 yumurtlama olur. Bu ay yumurtlamadım muhabbetleri söz konusu olamaz. Yumurtlama olmazsa zaten kanda gelmez adet olamaz kadın dedi. Çok yanlış biliniyor birçok şey dedi.

Canım benim çok çok teşekkürler uzun uzun uğraşıp yazmışsın. Yazdıkların sonrası bende de benzer bir durum olur mu diye düşünmeye başladım. Tabi düşük bir olasılık ama belli olmuyormuş demekki. Üstüne görmede öyle yoğun kanama olmaz demişti doktor, o da hikayeymiş. Bu ay Klomen kullandığım için de böyle bir şüphem oldu aslında. Çünkü ya diyorum gelişen yumurtanın biri döllendiyse ve o regl sandığım şeyle diğerleri atıldıysa. umut dünyası işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…