- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.361
çok teşekkür ederim canım benim darısı hepinize olsun inşallah :)Hayırlı olsun canım. Sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah :)
amin amin canım inşallah devam etcek görbak :)amin amin tatlım, inş biz de olacağız. Takvimim oldu bile, umarım hiç kalkmadan 9 ay geçirir
Rica ederim. İnşallah. Tez zamanda sen de bu duyguyu tadarsın. Ama biliyo musun ne kadar üstüne düşersen o kadar olmuyo. İlk haziran aylarında ben de amma takmıştım kafaya. Dediğim gibi millette ağrı oluyo bende olmuyo ki bir de ilk kez ağrı olduğunu falan duymuştum. O ay hamile kaldığım ay bile bebeği isteyerek ilişki oldu. Yani Bebeği düşünme ilişkiye girerken düşüncesi bende yoktu. bilerek yaptık ve bilerek oldu. :) Beklemediğim zaman olmamazlık olayı değil yani.Canım benim çok çok teşekkürler uzun uzun uğraşıp yazmışsın. Yazdıkların sonrası bende de benzer bir durum olur mu diye düşünmeye başladım. Tabi düşük bir olasılık ama belli olmuyormuş demekki. Üstüne görmede öyle yoğun kanama olmaz demişti doktor, o da hikayeymiş. Bu ay Klomen kullandığım için de böyle bir şüphem oldu aslında. Çünkü ya diyorum gelişen yumurtanın biri döllendiyse ve o regl sandığım şeyle diğerleri atıldıysa. umut dünyası işte :)
haşimato hastasıymışım... değerim endokrine göre gayet iyiymiş.. ama hamilelik için yüksekmiş.. hap kullanacağım... hamilelik boyunca da kullanacakmışım... bakalım cuma nasıl geçecek..Hadi hayırlısı canım umarım her şey tertemiz çıkar. Endokrin sonrası da yaz bize olur mu?
Canım hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı bir hamilelik olur. Ve sağ salim bebişini kucağına alırsın. Dikkat et kendine. Ağır işler yapma. Çok ani hareket etme ve yüksek bir yere uzanma. Bence iki güne bir kan verip test yaptırma çünkü stres nedeni oluyor. Folik asit almıyorsan da hrmencecik başla:) ne çooookk şey söyledim dimi?eveeet kızlaaaaaaaaaaar
kan testi de pozitif çıktıgına göre totem yapıp anlatmadıgım rüyamı anlatıyoruuuum :)
öncelikle rüyamı yumurtlamadan 1 gün sonra gördüğümü belirtmek isterim :)
Rüyamda doktoruma gidiyorum
beni ultrasona alıyo karnımdan bakıyo gezdiriyo ultrason aletini ve diyor ki
baak diyo bu yumurtan ve bi sürü sperm var nasıl hızlılar böyle değişik bi şi olamaz :)
sonra diyo bak bi sperm yumurtana giriyo gösteriyo bana da aynı belgesel gibi izliyorum :)
vee sperm yumurtaya giriyor ve kuyrugu dışarda kalıyor doktorumda diyor ki bak döllendi yumurtan :)
işte böyle güzel bi rüyaydı rabbim bozmasın inşallah her daim güzel rüyalar görüp güzel günler yaşayalım hep beraber :)
ya sadece bi güncük daha yapcam yani 2 gün sonra artıyo mu diye başkada yapmam :)Canım hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı bir hamilelik olur. Ve sağ salim bebişini kucağına alırsın. Dikkat et kendine. Ağır işler yapma. Çok ani hareket etme ve yüksek bir yere uzanma. Bence iki güne bir kan verip test yaptırma çünkü stres nedeni oluyor. Folik asit almıyorsan da hrmencecik başla:) ne çooookk şey söyledim dimi?ben de hamile olduğumu öğrenmeden o ay adet sonrası iki gün üst üstr hamile olduğum gördüm rüyamda. Rüyalar bazen haberci oluyor sanırım.
Kızlar sonucum
aynen canım ben sana dedim hasılat rekoru kırcaz diye :):):) teşekkürler tatlııım :)Jindamim canım benim sonunda gol olduuu tuttu bu film :))) tebrik ederim kuzum bnm darısı diğer bekleyenler e inşallah
geçmiş olsun canım umarım bi an önce düzelir ve hamile kalırsın... dikkat et kendine canım benimhaşimato hastasıymışım... değerim endokrine göre gayet iyiymiş.. ama hamilelik için yüksekmiş.. hap kullanacağım... hamilelik boyunca da kullanacakmışım... bakalım cuma nasıl geçecek..
kendini kötüye şartlandırma canım öyle yaparan hiç olmaz pozitif olmaya çalış inşallah olcakBende carsamba doktora gidicem olumlu konşsa totem yapmayi dusnuyorum ama pek umudum yok bakalim nolucak
canım benim ovunun 11.günü testte silik çıkmaya başladı bence sen testi erken yaptın yaainteriorarchitect cım tekrar hayırlı olsun saglıkla al kucagına...bende test yaptırdım beta hgc 1.20 cıktı umudum vardı bu ay ama kalmadı suan adetim 18-20 arası yükselmez herhalde
Dayanamadım yaptırdım canım nasip artık önümüzdeki aylaracanım benim ovunun 11.günü testte silik çıkmaya başladı bence sen testi erken yaptın yaa
saol cnm seni de tebrik ederim benim de içime doğuyodu senin hamile kalacağın!!! sırageçmiş olsun canım umarım bi an önce düzelir ve hamile kalırsın... dikkat et kendine canım benim
canım bekle bakalım belki geç tutunmuştur inşallah
Dayanamadım yaptırdım canım nasip artık önümüzdeki aylara
teşekkür ederim canım benim inşallah güzel sonuçlar alırsın... ve en kısa zamanda hamile kalırsın canım benim sıra sizde artıksaol cnm seni de tebrik ederim benim de içime doğuyodu senin hamile kalacağın!!! sıraHomely_angel da ve diğer çok isteyenlere olsun çok uğraşanlarda olsun.. ben bu ay denemeyeceğim, şu sonuçlar çıksın bakalım.. merakla bekliyorum bir de benden amh hormon testi için kan alındı araştırdım da rezervlerim mi az ki bilemedim bilgisi olan var mı?? doktorda bişey sölemedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?