- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.381
aynen öyle oldu valla :) inşallah yaaa şurdan salya sümük doguma gittiğim günleri de görürüz inşallah o zamanda hepinizin doğumuna en fazla 1 ay kalmış olur :)interiorarchitect resmen döllenmeni rüyandan gormussun cok enteresan Neyse onemli olan sonuc hayırlı bir ruyaymis cnm saglikla doğurduğun gunü de duyarız ins cnmmmm
canım bence aklında kalacağına bi test yaptır ki netleşsin en azından keşke ovlasyon testi alsaydınKızlar yaa benim bugun adetimin 14. Gunü benden o yumurta aki kıvamı akıntı gelmedi fkt 3 gun leke seklinde geldi nette Baya baktım kimisi kaliteli yumurta demek yazmis kimisi kist vs olabilir yazmisama ben adetimin 3, gunü Dr a gittim rahimimde bisey görmedi .. Birde adetim 3 gun kanama bir gun leke seklinde toplam 4 gun surdu birde 10. Gunden 13. Gune kadar leke geldi tekrar ..neler oluyr şizce acaba hamile olabilir miyim test mı yapsam diyorum ustune görme konularını okudum da bu sekilde olan cok var .. Yada değilimdir ya ama neden boyle oldu acaba
Bana cevap verebilecek kimse yok muYa kizlar yine bir soruyla karsinizdayim. Bu sabah ve az once lavobada boyle losyon kremler gibi yogun beyaz akinti geldi. Ama cok fazla nerdeyse avucumun ortasini dolduracak kadar. Hafifte puturlu gibiydi. Nedir sizce bu
Jindam canim merak etdim profil resminde sen misin
Aaa cok guzel kalbin kadar yuzunde guzel cok sevindim resmini gorduyumeevet canım ben ve eşim
Canımmm benimm çok ama çok teşekkür ediyorummmmAaa cok guzel kalbin kadar yuzunde guzel cok sevindim resmini gorduyume
Oyy teyzesi yer bunu yer hemde çok yakışıklı maşallah canım Allâh bağışlasın nazar boncuğumu da kondurayim :)Buda benim olusum nasil teyzeleri yakisiklimi
Maaşallah yakışıklı tabiBuda benim olusum nasil teyzeleri yakisiklimi
cok tesekkur ederim canim ins sende miniyini resmini paylasdiğin gunler olurOyy teyzesi yer bunu yer hemde çok yakışıklı maşallah canım Allâh bağışlasın nazar boncuğumu da kondurayim :)
Almadım bu ay biraz bosvermek istedim aslında sanki ovulasyonla daha cok kafama takiyorum gibi oluyor surekli bugun mu su gun mu derken ama alıcam galiba bu ay boyle de zor oluyir acaba acaba diyerek her gun iliski mı olacakcanım bence aklında kalacağına bi test yaptır ki netleşsin en azından keşke ovlasyon testi alsaydın
Aynen bu ovulasyon çok rahat bi şeymisAlmadım bu ay biraz bosvermek istedim aslında sanki ovulasyonla daha cok kafama takiyorum gibi oluyor surekli bugun mu su gun mu derken ama alıcam galiba bu ay boyle de zor oluyir acaba acaba diyerek her gun iliski mı olacak
Evet CNm kürtaj sonrası bence sart ztn ama benim adetim cok düzenli yumurtlama gunünü az cok anliyorm ztn adet biter bitmez gun asırı oluyir iliski ama sen ust iste oldu dimi bu ay iliski belki de oyle olması mı lazım acabaAynen bu ovulasyon çok rahat bi şeymis
Ben ilk defa bu ay kullandım paranın hakkını verdik sanırım :) yoksa kaçardi yumurtlama tarihi çünkü kürtajdan sonra adet düzenim değişmişti
Merhaba jindam. Bulduğum bütün taze hamilelerin peşine takılıyorum.Aynen bu ovulasyon çok rahat bi şeymis
Ben ilk defa bu ay kullandım paranın hakkını verdik sanırım :) yoksa kaçardi yumurtlama tarihi çünkü kürtajdan sonra adet düzenim değişmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?