Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar yaa benim bugun adetimin 14. Gunü benden o yumurta aki kıvamı akıntı gelmedi fkt 3 gun leke seklinde geldi nette Baya baktım kimisi kaliteli yumurta demek yazmis kimisi kist vs olabilir yazmis ama ben adetimin 3, gunü Dr a gittim rahimimde bisey görmedi .. Birde adetim 3 gun kanama bir gun leke seklinde toplam 4 gun surdu birde 10. Gunden 13. Gune kadar leke geldi tekrar ..neler oluyr şizce acaba hamile olabilir miyim test mı yapsam diyorum ustune görme konularını okudum da bu sekilde olan cok var .. Yada değilimdir ya ama neden boyle oldu acaba

interiorarchitect resmen döllenmeni rüyandan gormussun cok enteresan Neyse onemli olan sonuc hayırlı bir ruyaymis cnm saglikla doğurduğun gunü de duyarız ins cnmmmm
aynen öyle oldu valla :) inşallah yaaa şurdan salya sümük doguma gittiğim günleri de görürüz inşallah o zamanda hepinizin doğumuna en fazla 1 ay kalmış olur :)

canım bence aklında kalacağına bi test yaptır ki netleşsin en azından keşke ovlasyon testi alsaydın

Kizlar ben simdi adet olunca ovu testi siparis etcem diher seyleri de yapcam esime keci boynuzu pekmezi icircemde onu nasil icmesi gerekiyo bi anltin bileniniz ac tok yada ne kadar

Buda benim olusum nasil teyzeleri yakisiklimi
Maaşallah yakışıklı tabi interiorarchitect allah sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin bence bugünlerin tadını iyi çıkar eşinle bol vakit geçir alışveriş yap gez toz kuaföre git eğer yakınında akrabam annen bacın yoksa isin daha zor tabi iyice uyu bayilana kadar uyu az önce. Benim Oğlanı 45 dk uğraştım uyuttum kaldır indir koy yatağa olmadı al kucağa :) bebeği olan 100 kadına sor seni en çok zorlayan ne diye uyku der ipleri o küçük afacana verme yoksa seni çok güzel parmağında oynatıyor :))

canım bence aklında kalacağına bi test yaptır ki netleşsin en azından keşke ovlasyon testi alsaydın
Almadım bu ay biraz bosvermek istedim aslında sanki ovulasyonla daha cok kafama takiyorum gibi oluyor surekli bugun mu su gun mu derken ama alıcam galiba bu ay boyle de zor oluyir acaba acaba diyerek her gun iliski mı olacak

Almadım bu ay biraz bosvermek istedim aslında sanki ovulasyonla daha cok kafama takiyorum gibi oluyor surekli bugun mu su gun mu derken ama alıcam galiba bu ay boyle de zor oluyir acaba acaba diyerek her gun iliski mı olacak
Aynen bu ovulasyon çok rahat bi şeymis
Ben ilk defa bu ay kullandım paranın hakkını verdik sanırım :) yoksa kaçardi yumurtlama tarihi çünkü kürtajdan sonra adet düzenim değişmişti

Ben ilk defa bu ay kullandım paranın hakkını verdik sanırım :) yoksa kaçardi yumurtlama tarihi çünkü kürtajdan sonra adet düzenim değişmişti
Evet CNm kürtaj sonrası bence sart ztn ama benim adetim cok düzenli yumurtlama gunünü az cok anliyorm ztn adet biter bitmez gun asırı oluyir iliski ama sen ust iste oldu dimi bu ay iliski belki de oyle olması mı lazım acaba

ruziyye masallah ogluna cok tatlı daha ufak ama sanki kac yasinda ne zmndir istiyorsunuz siz ? Benim oglum 3 yasinda iki yasinda bıraktık korunmayı ztn ilki de 7. Ayda oldu diye ama bu daha inatçı cikti 14 ay oldu

Merhaba jindam. Bulduğum bütün taze hamilelerin peşine takılıyorum. senden de rica edeyim. Elinde ovulasyon testi varsa bir dener misin pozitif mi çıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…