- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.401
Ben bu ay epey abarttım :) üst üste olan günlerde var gün aşırı olanda ama genelde üst üste olduEvet CNm kürtaj sonrası bence sart ztn ama benim adetim cok düzenli yumurtlama gunünü az cok anliyorm ztn adet biter bitmez gun asırı oluyir iliski ama sen ust iste oldu dimi bu ay iliski belki de oyle olması mı lazım acaba
Canım deniyorum pozitif değil silik çizgi ama belirgin yani gebelikteki silik çizgiden daha koyu senin günün mu geçti canımMerhaba jindam. Bulduğum bütün taze hamilelerin peşine takılıyorum.senden de rica edeyim. Elinde ovulasyon testi varsa bir dener misin pozitif mi çıkıyor?
Benim yumurtlamadan sonra pozitif göstermeye devam ediyor. İçime şüphe düştü. Çok da umutlanmak istemiyorumCanım deniyorum pozitif değil silik çizgi ama belirgin yani gebelikteki silik çizgiden daha koyu senin günün mu geçti canım
Koyu çift çizgiyse birden fazla yumurtluyor olabilir misin acabaBenim yumurtlamadan sonra pozitif göstermeye devam ediyor. İçime şüphe düştü. Çok da umutlanmak istemiyorumadete daha çok var. 17sinde yumurtlama oldu bugün 21i 8-9 gün var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...umurtlama-gununu-yakalayalim.798412/page-1079 bak şu resimdeki gibi çıkıyo sürekli. Bilemedim ki yumurtlama mı başka bişey mi. Demek ki bütün hamilelerde pozitif çıkmıyor test.Koyu çift çizgiyse birden fazla yumurtluyor olabilir misin acaba
Iyi olmus CNm yaBen bu ay epey abarttım :) üst üste olan günlerde var gün aşırı olanda ama genelde üst üste oldu
Aaa epey koyu ya benim şu an böyle değil vallahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...umurtlama-gununu-yakalayalim.798412/page-1079 bak şu resimdeki gibi çıkıyo sürekli. Bilemedim ki yumurtlama mı başka bişey mi. Demek ki bütün hamilelerde pozitif çıkmıyor test.
Bi de takmadan yapın diyorlar ya takmamaj mümkün mü ya beynini açıp atamıyorsun ki o fikri şükürler olsun Rabbime aratmadı inşallah kucağıma verirIyi olmus CNm yaSonuc biyle olsun butun yorgunluklar geciyor
Ay tsk ederim canim bu resmiinde daha bir bucuk yasindaydi simdide iki bucuk yasinda ben 5 aydir deniyorum bir turlu gelmek istemiyor naz yapiyor ama oğlum 2 ayda geldi beni cok bekletmedi ben kiz çocuğunu cok seviyorum hesaplama yapmisdim bu ay hamis olsaydim kiz olucakdi ama olmadi kismet ins artik bekletmezler biran once gelir meleklerimizruziyye masallah ogluna cok tatlı daha ufak ama sanki kac yasinda ne zmndir istiyorsunuz siz ? Benim oglum 3 yasinda iki yasinda bıraktık korunmayı ztn ilki de 7. Ayda oldu diye ama bu daha inatçı cikti 14 ay oldu
haşimato hastasıymışım... değerim endokrine göre gayet iyiymiş.. ama hamilelik için yüksekmiş.. hap kullanacağım... hamilelik boyunca da kullanacakmışım... bakalım cuma nasıl geçecek..
eveeet kızlaaaaaaaaaaar
kan testi de pozitif çıktıgına göre totem yapıp anlatmadıgım rüyamı anlatıyoruuuum :)
öncelikle rüyamı yumurtlamadan 1 gün sonra gördüğümü belirtmek isterim :)
Rüyamda doktoruma gidiyorum
beni ultrasona alıyo karnımdan bakıyo gezdiriyo ultrason aletini ve diyor ki
baak diyo bu yumurtan ve bi sürü sperm var nasıl hızlılar böyle değişik bi şi olamaz :)
sonra diyo bak bi sperm yumurtana giriyo gösteriyo bana da aynı belgesel gibi izliyorum :)
vee sperm yumurtaya giriyor ve kuyrugu dışarda kalıyor doktorumda diyor ki bak döllendi yumurtan :)
işte böyle güzel bi rüyaydı rabbim bozmasın inşallah her daim güzel rüyalar görüp güzel günler yaşayalım hep beraber :)
Bende carsamba doktora gidicem olumlu konşsa totem yapmayi dusnuyorum ama pek umudum yok bakalim nolucak
Canım benim çok teşekkürler. Tüm isteyenler hemencik kavuşsun bebişlerine inş. Sende olumlu şeyler düşünmeye çalış tatlım, doktorların çok net bir cümlesi var. "Regl olan her bayanın bebek sahibi olması günümüzde mümkün"saol cnm seni de tebrik ederim benim de içime doğuyodu senin hamile kalacağın!!! sıraHomely_angel da ve diğer çok isteyenlere olsun çok uğraşanlarda olsun.. ben bu ay denemeyeceğim, şu sonuçlar çıksın bakalım.. merakla bekliyorum bir de benden amh hormon testi için kan alındı araştırdım da rezervlerim mi az ki bilemedim bilgisi olan var mı?? doktorda bişey sölemedi..
Ya kizlar yine bir soruyla karsinizdayim. Bu sabah ve az once lavobada boyle losyon kremler gibi yogun beyaz akinti geldi. Ama cok fazla nerdeyse avucumun ortasini dolduracak kadar. Hafifte puturlu gibiydi. Nedir sizce bu
alemsin canııııım :) sen inşallah rüyasını görmeden gerçeğini yaşarsın bi bakmışsın hamilesin :)ayy çok güzelmişşşş, amin canım inş bu güzel duaların kabul olsun. Ben hiç rüya görmüyorum bendeki sorun bu olmasın
Kızlar yaa benim bugun adetimin 14. Gunü benden o yumurta aki kıvamı akıntı gelmedi fkt 3 gun leke seklinde geldi nette Baya baktım kimisi kaliteli yumurta demek yazmis kimisi kist vs olabilir yazmisama ben adetimin 3, gunü Dr a gittim rahimimde bisey görmedi .. Birde adetim 3 gun kanama bir gun leke seklinde toplam 4 gun surdu birde 10. Gunden 13. Gune kadar leke geldi tekrar ..neler oluyr şizce acaba hamile olabilir miyim test mı yapsam diyorum ustune görme konularını okudum da bu sekilde olan cok var .. Yada değilimdir ya ama neden boyle oldu acaba
alemsin canııııım :) sen inşallah rüyasını görmeden gerçeğini yaşarsın bi bakmışsın hamilesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?