Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ben bu ay epey abarttım :) üst üste olan günlerde var gün aşırı olanda ama genelde üst üste oldu

Canım deniyorum pozitif değil silik çizgi ama belirgin yani gebelikteki silik çizgiden daha koyu senin günün mu geçti canım
Benim yumurtlamadan sonra pozitif göstermeye devam ediyor. İçime şüphe düştü. Çok da umutlanmak istemiyorum adete daha çok var. 17sinde yumurtlama oldu bugün 21i 8-9 gün var.

Kızlar dün geldim giremedim kaç gündür. Akşam tek tek okuycam yazdıklarınızı

ruziyye masallah ogluna cok tatlı daha ufak ama sanki kac yasinda ne zmndir istiyorsunuz siz ? Benim oglum 3 yasinda iki yasinda bıraktık korunmayı ztn ilki de 7. Ayda oldu diye ama bu daha inatçı cikti 14 ay oldu
Ay tsk ederim canim bu resmiinde daha bir bucuk yasindaydi simdide iki bucuk yasinda ben 5 aydir deniyorum bir turlu gelmek istemiyor naz yapiyor ama oğlum 2 ayda geldi beni cok bekletmedi ben kiz çocuğunu cok seviyorum hesaplama yapmisdim bu ay hamis olsaydim kiz olucakdi ama olmadi kismet ins artik bekletmezler biran once gelir meleklerimiz

Konu sahibi arkadaşim hamiş gözüküyorsun imzanda cok sevindigimi belirtmek istiyorum , cok zor günler geçirdim birakin forumu hayata küstüm diyebilirim istifralar filan derken 17 hftm bitmek üzre cinsiyet konusunda henüz tatmin olmadim bakalim hayirlisi yeni hamiş arkadaşlara saglıklı bol saglikli hamilelikler diliyorum

ayy çok güzelmişşşş, amin canım inş bu güzel duaların kabul olsun. Ben hiç rüya görmüyorum bendeki sorun bu olmasın

Bende carsamba doktora gidicem olumlu konşsa totem yapmayi dusnuyorum ama pek umudum yok bakalim nolucak

bu ne umutsuzluk, hiç bize yakışmıyor canım. seni hemencik birinci sayfadaki süper listemize davet ediyorum. Oradaki herkes bekliyordu ve bir gün geldi o haber. İnş zamanı geldiğinde bizim bebişimizde tutunacak

Canım benim çok teşekkürler. Tüm isteyenler hemencik kavuşsun bebişlerine inş. Sende olumlu şeyler düşünmeye çalış tatlım, doktorların çok net bir cümlesi var. "Regl olan her bayanın bebek sahibi olması günümüzde mümkün"

canım dün ben de aynı şüpheye kapıldım eve gidip test yaptım. bence yap ki aklında soru işareti kalmasın. ayy inş hamişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…