- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.421
İnşallah canımmm inşallah...Umarım dediğin gibi olur, Rabbim duyar sesimizi.
20. Gun bugun canim. Cuma gunu asiri sancim olmustu o gun yumurtladigimi dusunuyorum.kaçıncı gündesin canım?
Tamam canim artik pozitif olucam umudumu kayb etmiyicem yeni yilla birlikte bebeklerimizde gelir insallahbu ne umutsuzluk, hiç bize yakışmıyor canım. seni hemencik birinci sayfadaki süper listemizedavet ediyorum. Oradaki herkes bekliyordu ve bir gün geldi o haber. İnş zamanı geldiğinde bizim bebişimizde tutunacak
Buda benim olusum nasil teyzeleri yakisiklimi
bende onu almıştım canım 25 ovulasyon 10 gebelik testiinteriorarchitect hangi marka kullandin ovu testini ben bu laboquick varya ondan aliyim diyorum 30 lu yada 50 li
Aaa epey koyu ya benim şu an böyle değil vallaHomely_angel var canım bana bu ovulasyon şeysisini o öğretti ona bi sor :) inşallah hamilesindir canım benim
Konu sahibi arkadaşim hamiş gözüküyorsun imzanda cok sevindigimi belirtmek istiyorum , cok zor günler geçirdim birakin forumu hayata küstüm diyebilirim istifralar filan derken 17 hftm bitmek üzre cinsiyet konusunda henüz tatmin olmadim bakalim hayirlisi yeni hamiş arkadaşlara saglıklı bol saglikli hamilelikler diliyorum
Tamm cnm ben bi adet olayim aklima takilan yeri sorarim artik sanabende onu almıştım canım 25 ovulasyon 10 gebelik testi
@afra tafra ovvvv baya koyu bence olabilir Yada gec yumurtluyorsun tekrar dan ama baya bir koyu
Kızlar bugünkü test negatif. Acaba iki defa mı yumurtladım. Böyle birşey mümkün mü? Çünkü 16-17. Günkilerde aynen böyle koyuydu sonra silikleşmiştiAaa epey koyu ya benim şu an böyle değil vallaHomely_angel var canım bana bu ovulasyon şeysisini o öğretti ona bi sor :) inşallah hamilesindir canım benim
canım bence iki kez yumurtladın :) inşallah o günlerde ilişki olmuştur bi baktın ikiz bebişin olur :)Kızlar bugünkü test negatif. Acaba iki defa mı yumurtladım. Böyle birşey mümkün mü? Çünkü 16-17. Günkilerde aynen böyle koyuydu sonra silikleşmişti
Merhaba canm. Ben döngümün 10cu gününde teste başladım. Hafif çizgilerle 16ya kadar geldim. 16 ve 17. Günün sabahı koyu çizgiler gördüm. 17 öğleden sonra çizgi hayalete dönüştü. Ben de yumurtladım diye bir daha yapmadım. Ama 20. Gün biraz da akıntıdaki çoğalmayı görünce tekrar yapayım dedim ve bunun gibi çıktı bu da 21. Testim. Ama dün gece ve bu sabahki testler silik çıktı. Acaba iki defa mı yumurtladım yoksa hormonlarımda bir problem mi varafra tafra testini gördüm canım bir kaç gün önce de bu koyulukta mıydı? Kaç aydır deniyorsunuz? ve hormon testlerin yapıldı mı? çünkü ovulasyon testi LH hormonunu ölçüyor ve yüksek değerlerinde koyulaşıyor. Biraz detayları anlatırsan (anladığımız kadarıyla) yardımcı olmaya çalışalım.
İnşallah canım ya. Ben bir hormon dengesizliği olmasından şüphelendim.canım bence iki kez yumurtladın :) inşallah o günlerde ilişki olmuştur bi baktın ikiz bebişin olur :)
20. Gun bugun canim. Cuma gunu asiri sancim olmustu o gun yumurtladigimi dusunuyorum.
Merhaba canm. Ben döngümün 10cu gününde teste başladım. Hafif çizgilerle 16ya kadar geldim. 16 ve 17. Günün sabahı koyu çizgiler gördüm. 17 öğleden sonra çizgi hayalete dönüştü. Ben de yumurtladım diye bir daha yapmadım. Ama 20. Gün biraz da akıntıdaki çoğalmayı görünce tekrar yapayım dedim ve bunun gibi çıktı bu da 21. Testim. Ama dün gece ve bu sabahki testler silik çıktı. Acaba iki defa mı yumurtladım yoksa hormonlarımda bir problem mi var
Ben ilk iki gün yumurtlama olduğunu düşünemediğim için değerlendiremedim. Ama dün gündüz koyu gece silik görünce değerlendirdim. Kaçırdım mı acaba yumurtlamayı. Eğer iki kez yumurtlayıp birini bile yakalaysmazsam çok üzülürümyanlış yönlendirmek istemiyorum canım çünkü çok net emin olamadım. Aklıma gelen ihtimal birden fazla yumurtanın olgunlaşması ve ayrı zamanlarda çatlaması olabilir. Umarım bu günleri de değerlendirmişsindir. Bu ay bat ı bekle bakalım, inş bebiş gelsin. Aksi durumda da reglin 3. günü gidip kan testi ile hormon değerlerine baktırmanı öneririm.
Canim son iliski cumartesi sabah olmustu. O gunden pazartesiye kalirmi ki sperm. Ya olacagi yok aslinda bu ay. Onca ilac ictim tek yumurta bide iliskiler hep zoraki oldu. Ne ben nede esim isteyerek yasayamadik bu ay iliskileri. Zorlamayla oldu anlayacagin. Zorla yapilan isten hayir gelmez derler ya o hesapO halde iki sebep geliyor aklıma; ya ilişki sonrası içeride kalanlarla birlikte gelen akıntı ya da döllenme gerçekleşiyor canım. Umarım ikincisidir.
Ben ilk iki gün yumurtlama olduğunu düşünemediğim için değerlendiremedim. Ama dün gündüz koyu gece silik görünce değerlendirdim. Kaçırdım mı acaba yumurtlamayı. Eğer iki kez yumurtlayıp birini bile yakalaysmazsam çok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?