Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

bu ne umutsuzluk, hiç bize yakışmıyor canım. seni hemencik birinci sayfadaki süper listemize davet ediyorum. Oradaki herkes bekliyordu ve bir gün geldi o haber. İnş zamanı geldiğinde bizim bebişimizde tutunacak
Tamam canim artik pozitif olucam umudumu kayb etmiyicem yeni yilla birlikte bebeklerimizde gelir insallah

Aaa epey koyu ya benim şu an böyle değil valla Homely_angel var canım bana bu ovulasyon şeysisini o öğretti ona bi sor :) inşallah hamilesindir canım benim

afra tafra testini gördüm canım bir kaç gün önce de bu koyulukta mıydı? Kaç aydır deniyorsunuz? ve hormon testlerin yapıldı mı? çünkü ovulasyon testi LH hormonunu ölçüyor ve yüksek değerlerinde koyulaşıyor. Biraz detayları anlatırsan (anladığımız kadarıyla) yardımcı olmaya çalışalım.

Canım benim çok teşekkürler, şimdilik totem aslında. interiorarchitect bu ay imzayı ekledi ve o zaman ben dedim ki eğer sen hamiş olursan ben de aynı totemi yapacağım. o yüzden ekledim ve şimdi yumyumlarımı bekliyorum.
Hamişlik zor geçiyor desene, şimdi nasılsın? umarım ikinci trimester de keyfini çıkartırsın. karnın büyüdü mü? Cinsiyet konusunda tahminimde kızın olacağı yönünde :)

@afra tafra ovvvv baya koyu bence olabilir Yada gec yumurtluyorsun tekrar dan ama baya bir koyu
Aaa epey koyu ya benim şu an böyle değil valla Homely_angel var canım bana bu ovulasyon şeysisini o öğretti ona bi sor :) inşallah hamilesindir canım benim
Kızlar bugünkü test negatif. Acaba iki defa mı yumurtladım. Böyle birşey mümkün mü? Çünkü 16-17. Günkilerde aynen böyle koyuydu sonra silikleşmişti

Merhaba canm. Ben döngümün 10cu gününde teste başladım. Hafif çizgilerle 16ya kadar geldim. 16 ve 17. Günün sabahı koyu çizgiler gördüm. 17 öğleden sonra çizgi hayalete dönüştü. Ben de yumurtladım diye bir daha yapmadım. Ama 20. Gün biraz da akıntıdaki çoğalmayı görünce tekrar yapayım dedim ve bunun gibi çıktı bu da 21. Testim. Ama dün gece ve bu sabahki testler silik çıktı. Acaba iki defa mı yumurtladım yoksa hormonlarımda bir problem mi var

yanlış yönlendirmek istemiyorum canım çünkü çok net emin olamadım. Aklıma gelen ihtimal birden fazla yumurtanın olgunlaşması ve ayrı zamanlarda çatlaması olabilir. Umarım bu günleri de değerlendirmişsindir. Bu ay bat ı bekle bakalım, inş bebiş gelsin. Aksi durumda da reglin 3. günü gidip kan testi ile hormon değerlerine baktırmanı öneririm.

Ben ilk iki gün yumurtlama olduğunu düşünemediğim için değerlendiremedim. Ama dün gündüz koyu gece silik görünce değerlendirdim. Kaçırdım mı acaba yumurtlamayı. Eğer iki kez yumurtlayıp birini bile yakalaysmazsam çok üzülürüm

O halde iki sebep geliyor aklıma; ya ilişki sonrası içeride kalanlarla birlikte gelen akıntı ya da döllenme gerçekleşiyor canım. Umarım ikincisidir.
Canim son iliski cumartesi sabah olmustu. O gunden pazartesiye kalirmi ki sperm. Ya olacagi yok aslinda bu ay. Onca ilac ictim tek yumurta bide iliskiler hep zoraki oldu. Ne ben nede esim isteyerek yasayamadik bu ay iliskileri. Zorlamayla oldu anlayacagin. Zorla yapilan isten hayir gelmez derler ya o hesap

Dün gece değerlendirdiyse yakalamışsındır canım zamanı. Tabi döllenme için bekleyip göreceğiz

kızlar dün başıma ne geldi bir bilseniz,
minübüse binmiştim eve giderken, yan koltuğa oturdum. zaten sadece orası boştu. maalesef, minibüs birden ani firen yapınca bir düştüm ki sormayın, sağ tarafıma kalçamın üzerine boylu boyunca serildim minibüsün içine, birden bire kasıklarıma sırtıma bir ağrı girdi. elim ayağım titredi. ödüm koptu bebeğe bir şey oldu diye, hemen hastanede indim. eşimi de aradım. o da geldi.
çok şükür ki hiçbirşey olmamış bebeğime doktor da hemen aldı zaten beni muayene etti. bir de dalga geçti. kiloluyum ya ben , sendeki hava yastıkları maaşallah korumuş bebeğini diye, ama neden o kadar ağrım oldu bilmiyorum ya çok korktuğumdan,

bileğimi kolumu başımı çarptım onların ağrısını hiç hissetmedim taa ki bu sabaha kadar, dayak yemiş gibi uyandım sabah zor geldim işe vallahi, bebeğin derdinden elimi kolumu unutmuşum, çok şükür ki bir şey olmadı ama ödüm de koptu, çok korktuğum için mi o ağrılar oldu bilmiyorum. ama hala belimde ağrı var. dün akşam da bütün akşam uyumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…