Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Cok gecmis olsun canim. Allah korumus

Kalabilir canım, ama böyle umutsuzluk yok. Hiç belli olmaz, bir tanecik spermito yeterli

ayy canım ya çok geçmiş olsun, o minibüsler katil zaten. öyle durumlarda söyle yer versinler sana, düzgün yerlere otur. hatta mümkünse minibüs yerine otobüs tercih etmeye çalış. benim de yıllar önce işe giderken bindiğim minibüs freni patlayınca kaza yaptı ve inanılmaz korkmuştum. Bacağımı çarpmıştım sadece ama bacağımla birlikte boynum belim ağrıyordu. Kendini kasmışsındır mutlaka, o yüzden olabilir ağrılar. Tekrar geçmişler olsun, seni de bebişimiz de Allah korusun.

saol canım, ya burda otobüsler de aynı hatta daha kalabalık. hiç oturacak yer olmuyo genelde halk otobüsü onlar da aynı şekilde yarış halindeler sanki, bilmedim akşam sıcaklığıyla ağrılarımı, ama şimdi sağ tarafım tutmuyo sanki
Cok gecmis olsun canim. Allah korumus
tşk ederim canım, gerçekten öyle oldu.

selam arkadaşlar , bir sorum olacak ben genelde ayın 13ünde adet olurum. ama bu ay 9u gibi pembe kahverengi lekeler geldi sadece lavoboya gittiğimde peçeteye geliyordu. ayın 10unda gece yarısı bel karın ağrısıyla kalktım baktım adet olmuşum 2 gün bayağı bi adet oldum. yogundu ama 3 gün çok az oldum ve kesildi. üstüne görme olabilir mi

üzerine görmede kanamanın bu kadar yoğun olmayacağı söyleniyor canım, ben de dün aynı konudan şüpheliydim o yüzden test bile yaptım. Erken yumurtlamış olabilirsin bu sebeple reglin bir kaç gün öne gelmiş olabilir

Canım hiç üzülme ben takvim uygulamasına göre yumurtlama günümü takip ediyodum ve yumurtlama günümde 4 gün önce yumurtlama 1 gün öncesi ve 1 gün sonrası ilişki olmuştu planım yumurtlama öncesi yumurtlama günü ve bir gün sonrasıydi ama yumurtlama günü eşimle atışım ve ilişki olmamisti bu yüzden hamile kalmam diyodum ama şimdi hamileyim bence en önemlisi ilişki sonrası popodan altına yüksek birsey koyup sırtüstü yatmak bu şekilde spermlerin çıkması önlenir bir miktar inşallah sende hayırlı haberleri alırsın canim

İnşallah canım ya beklemek zormuş hakketen. Şu yumurtlama testleri de normalden daha stresliymiş. Yumurtladım mı kaçırdım mı diye düşünmekten odaklanamıyor insan. İyi dileklerin için teşekkür ederim

Homely_angel yeni bat 9-11 ocak zaten pek bi birliktelik olamadı yumurtlama günümü takip edemedim esimde yoğundu acaba e bay de bu testlerden satılıyor mu hiç yapmadım su yumurtlama testini

Benim de bu ay adetim gununde geldi ama 7 gun olan adet 2 gun yogun 2 gun leke toplam 4 gun surdu hic bisey anlamadım yumurtlama günlerimde adetimin 10.11.12.13. Günlerinde de kahve leke geldi damla damla cok az silincw bir tek ve baya kasık agrim var ben acaba hamilemiyim dedim Test aldım Homely_angel CNm yarın sabah yapicam sacma geliyor aslında ama ne bilim şüphelendim dişçiye gidicem cunku röntgen filan emin olmam lazım

hadi canım inşallah belki süpriz yapar bebeğin :) haberini bekliyoruz yarın:)

hadi canım inşallah belki süpriz yapar bebeğin :) haberini bekliyoruz yarın:)
Ins CNm ya bakalım bugun felaket akıntım vardı ama yumruğa aki degil bembeyaz kremsi ama uzun zmaandir boyle akıntım olmadı birde doguma yakın pelvis kemikleri cok ağrır aynı oyle bir agir var ..ya ben buay baya yumurtlamayi siddetli yasiyorm ya hamileyim Yada kist filan oldu cok garip hissediyorm.

aklına kötü bi şey getime canımmmm kist değildir bence bir ay bir ayı tutmuyo ki... inşallah bebiştir... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…