- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.461
Ins CNm gecen ay klomen ictim ya korkuyorum adetim cok garip oldu 4 gun ilk defa bu kadar kısa surdu sonra yumurtlama günlerimde kahve leke geldi 3-4 gun hic bisey anlamadımaklına kötü bi şey getime canımmmm kist değildir bence bir ay bir ayı tutmuyo ki... inşallah bebiştir... :)
ayy hadi yarını iple çekiyorum canııımm :)Ins CNm gecen ay klomen ictim ya korkuyorum adetim cok garip oldu 4 gun ilk defa bu kadar kısa surdu sonra yumurtlama günlerimde kahve leke geldi 3-4 gun hic bisey anlamadımbakalım bat gunü neler olacak adetimin gununde gelecek mı yarın sabah test yapicam yine de :)
Ayyyy keskeee ne buyuk supriz olur varya hic umudum yok cunku fkt bir gariplik var dedigim gibiayy hadi yarını iple çekiyorum canııımm :)
canı yoksa bile bu ay olcak bence belkide vücut hazrlık yapıyo :)Ayyyy keskeee ne buyuk supriz olur varya hic umudum yok cunku fkt bir gariplik var dedigim gibi
Evet CNm olabilir ogluma hamile kalacağım ayda boyle olmustu .. Senin akıntın nasıldı akıntım fazla demiştin ya şeffaf miydicanı yoksa bile bu ay olcak bence belkide vücut hazrlık yapıyo :)
yok canım sarı su gibi geliyordu böyle kremsi gibi valla hamile kalmadan 1 ay önce vücut gerçekten kendini hazırlıyor benim 1 ay önce o belirtilerle hamile olmam gerekiyordu ama yok bu ayda öyle sadece akıntı belirti vardı bi de göğüslerim yumurtlamadan sonra şişmedi normalde şişer acırdı bunda 3 gün önce daha yeni acımaya başladı ama şu an çoook acıyorEvet CNm olabilir ogluma hamile kalacağım ayda boyle olmustu .. Senin akıntın nasıldı akıntım fazla demiştin ya şeffaf miydi
Yaa uc gundur benim de su gibi ama beyaz kremsi yani uzun zmaandir boyle akıntım olmadı agrim da fkt yanma Yada koku vs yok hani oyle olunca iltihap oluyirmus ha bence iltihap degil ama ne ?yok canım sarı su gibi geliyordu böyle kremsi gibi valla hamile kalmadan 1 ay önce vücut gerçekten kendini hazırlıyor benim 1 ay önce o belirtilerle hamile olmam gerekiyordu ama yok bu ayda öyle sadece akıntı belirti vardı bi de göğüslerim yumurtlamadan sonra şişmedi normalde şişer acırdı bunda 3 gün önce daha yeni acımaya başladı ama şu an çoook acıyor
düşün gece uyanıyorum agrısına
aynennn canımmm Allah Allahhh acabaa bebişş miii iyice meraklandık sabah 7 de kalk ve test yap yaa :)Yaa uc gundur benim de su gibi ama beyaz kremsi yani uzun zmaandir boyle akıntım olmadı agrim da fkt yanma Yada koku vs yok hani oyle olunca iltihap oluyirmus ha bence iltihap degil ama ne ?
çok iyi anlıyorum tatlım, dün akşam ben de test yaptım :) tabi negatif ama olsun aklımda kalmadı. Ayy sabah bir güzel günaydın dese bize bebişin. Biz şok :)Benim de bu ay adetim gununde geldi ama 7 gun olan adet 2 gun yogun 2 gun leke toplam 4 gun surdu hic bisey anlamadım yumurtlama günlerimde adetimin 10.11.12.13. Günlerinde de kahve leke geldi damla damla cok az silincw bir tek ve baya kasık agrim var ben acaba hamilemiyim dedimTest aldım Homely_angel CNm yarın sabah yapicam sacma geliyor aslında ama ne bilim şüphelendim dişçiye gidicem cunku röntgen filan emin olmam lazım
Benimde ayni senin gibi asiri akintim var. Beyaz sanki sut kesigi gibi hafif puturlu bi gorunumu var. Ne ki acepIns CNm ya bakalım bugun felaket akıntım vardı ama yumruğa aki degil bembeyaz kremsi ama uzun zmaandir boyle akıntım olmadı birde doguma yakın pelvis kemikleri cok ağrır aynı oyle bir agir var ..ya ben buay baya yumurtlamayi siddetli yasiyorm ya hamileyim Yada kist filan oldu cok garip hissediyorm.
Oyy canım ya keske ama bence bosuna neyse aklımda kalmasın en azından yoksa sonucun yuzde 90 ne oldugunu biliyorum aslındaYo
çok iyi anlıyorum tatlım, dün akşam ben de test yaptım :) tabi negatif ama olsun aklımda kalmadı. Ayy sabah bir güzel günaydın dese bize bebişin. Biz şok :)
Benim ki sut kesiği degil de boyle bembeyaz krem kıvamında bende bilmiyorum ki CNm ya neden acaba gecen ay klomen ictim ben acaba diyorum ondan mı olduBenimde ayni senin gibi asiri akintim var. Beyaz sanki sut kesigi gibi hafif puturlu bi gorunumu var. Ne ki acep
Bende bu ay kullandim klomen. Acaba o yapar mi. Gecen ay da olmusmuydu sende boyle yogun akinti.Benim ki sut kesiği degil de boyle bembeyaz krem kıvamında bende bilmiyorum ki CNm ya neden acaba gecen ay klomen ictim ben acaba diyorum ondan mı oldu
Ne gibi bi sotun var cnm insallah getek kalmaz tedaviyeGun aydin kizlar doktordan geliyorum yumoslarimda bir az sorun var ama doktorum tedavi yazmadi klomen verdi belki klomenle kalirsin dedi bu ay olmasa onumuzdeki ay tedaviye basliyacağiz ins tedaviye ihtiyaç kalmaz
Yumurtalarimin etrafinda polikistoz varmisNe gibi bi sotun var cnm insallah getek kalmaz tedaviye
Yumurtalarimin etrafinda polikistoz varmis
herkese günaydın kızlarrrr,
bu gün çok işim var maalesef, ama arada bakarım sizlere,
buralardayım yani kaçış kurtuluş yok benden takiptesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?