Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

aklına kötü bi şey getime canımmmm kist değildir bence bir ay bir ayı tutmuyo ki... inşallah bebiştir... :)
Ins CNm gecen ay klomen ictim ya korkuyorum adetim cok garip oldu 4 gun ilk defa bu kadar kısa surdu sonra yumurtlama günlerimde kahve leke geldi 3-4 gun hic bisey anlamadım bakalım bat gunü neler olacak adetimin gununde gelecek mı yarın sabah test yapicam yine de :)

ayy hadi yarını iple çekiyorum canııımm :)

Evet CNm olabilir ogluma hamile kalacağım ayda boyle olmustu .. Senin akıntın nasıldı akıntım fazla demiştin ya şeffaf miydi
yok canım sarı su gibi geliyordu böyle kremsi gibi valla hamile kalmadan 1 ay önce vücut gerçekten kendini hazırlıyor benim 1 ay önce o belirtilerle hamile olmam gerekiyordu ama yok bu ayda öyle sadece akıntı belirti vardı bi de göğüslerim yumurtlamadan sonra şişmedi normalde şişer acırdı bunda 3 gün önce daha yeni acımaya başladı ama şu an çoook acıyor
düşün gece uyanıyorum agrısına

Yaa uc gundur benim de su gibi ama beyaz kremsi yani uzun zmaandir boyle akıntım olmadı agrim da fkt yanma Yada koku vs yok hani oyle olunca iltihap oluyirmus ha bence iltihap degil ama ne ?

Yaa uc gundur benim de su gibi ama beyaz kremsi yani uzun zmaandir boyle akıntım olmadı agrim da fkt yanma Yada koku vs yok hani oyle olunca iltihap oluyirmus ha bence iltihap degil ama ne ?
aynennn canımmm Allah Allahhh acabaa bebişş miii iyice meraklandık sabah 7 de kalk ve test yap yaa :)

Yo
çok iyi anlıyorum tatlım, dün akşam ben de test yaptım :) tabi negatif ama olsun aklımda kalmadı. Ayy sabah bir güzel günaydın dese bize bebişin. Biz şok :)

Benimde ayni senin gibi asiri akintim var. Beyaz sanki sut kesigi gibi hafif puturlu bi gorunumu var. Ne ki acep

Gun aydin kizlar doktordan geliyorum yumoslarimda bir az sorun var ama doktorum tedavi yazmadi klomen verdi belki klomenle kalirsin dedi bu ay olmasa onumuzdeki ay tedaviye basliyacağiz ins tedaviye ihtiyaç kalmaz

Gun aydin kizlar doktordan geliyorum yumoslarimda bir az sorun var ama doktorum tedavi yazmadi klomen verdi belki klomenle kalirsin dedi bu ay olmasa onumuzdeki ay tedaviye basliyacağiz ins tedaviye ihtiyaç kalmaz
Ne gibi bi sotun var cnm insallah getek kalmaz tedaviye

herkese günaydın kızlarrrr,

bu gün çok işim var maalesef, ama arada bakarım sizlere,

buralardayım yani kaçış kurtuluş yok benden takiptesiniz

günaydın canım, kolay gelsin, çok yorma kendini.

kaçar mıyız hiç senden, burada olman hamiş olduktan sonra bizi bırakıp gitmemen bizi çok mutlu ediyor

kızlar bu arada ben yine karar değiştirdim. Sabah doktorum aradı, hsg nin bir zararı yok, sadece korkulduğu için biz erteleriz, istiyorsan tabi çektir ki elimizde daha fazla bilgi olsun dedi. Yarın sabah için randevu aldım tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…