Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

interiorarchitect canım nerelerdesin? verdin mi bugün tekrar kan?
canım benim verdim eve geldim sağlık ocagında veerdgi için yarın çıkcak ama internete akşama kadar düşer herhalde heycanla bekliyorum dua edinnnn :)
sabah idrar testi de yaptım koyulaşmış çizgi :)

günaydın canım, kolay gelsin, çok yorma kendini.

kaçar mıyız hiç senden, burada olman hamiş olduktan sonra bizi bırakıp gitmemen bizi çok mutlu ediyor
olmuyo canım ya bende yormak istemiyorum ama maalesef, müdürle anlaştık. ya rapor alırım ya erken çıkarım öğleden sonraları, sabah da 9 dan önce gelmem dedim. aman rapor alma da ne zaman istiyosan gel git dedi. bende geç gelip erken çıkınca yetiştirmeye çalışıyorum kısa zamanda işleri, vicdanım el vermiyor yine de savsaklayamıyorum, alışmamışız yıllardır milletin üstüne iş atmaya öyle güvenemiyorum kimseye işimi

canım benim verdim eve geldim sağlık ocagında veerdgi için yarın çıkcak ama internete akşama kadar düşer herhalde heycanla bekliyorum dua edinnnn :)
sabah idrar testi de yaptım koyulaşmış çizgi :)
koyulaşıyorsa sıkıntı yok canım, hiç kalbini bozma ferah tut.

İyi yapmışsın :) sen yine de işlerden önce bebişi düşün işler hiç bir zaman bitmez.

bu arada 3 gündür okul ders hak getire 13 gün sonra projemin jürisi var daha maketin cephesini bile yapmadım bakalım ne oclak halim :)

Bugün de dinlen, kendini motive et yarın enerjik olarak başla bence zaten başlarsan yarısı bitti demektir. Bu ay kalıcam dedin hamile kaldım, bir projeden mi korkacaksın.

Bugün de dinlen, kendini motive et yarın enerjik olarak başla bence zaten başlarsan yarısı bitti demektir. Bu ay kalıcam dedin hamile kaldım, bir projeden mi korkacaksın.
aynen dogru söylüyorsun valla çok korkuyordum kalcam diye ama bi güven geldi ki sorma şimdi gözü kapalı geçerim diyorum :) güvenmediğim projeme güvenmeye başladım :) rabbim eli boş çevirmesin hocaların karşısında utandırmasın :)

Bende bu ay kullandim klomen. Acaba o yapar mi. Gecen ay da olmusmuydu sende boyle yogun akinti.
Olabilir CNm ben kullandığım ay olmadı ama bu bu ay oldu .. interiorarchitect Homely_angel kızlar sabah test yaptım testin kutusunu açtığımda sanki tam yerinde değilde biraz on kısmında gölge var gibi geldi emin olamadım ama beklicem adet günümü olsa ztn koyu cikardi hemen sanmıyorum test bozuktu buyuk ihtimal

canım buraya atsana bizde bakalııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…