- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.481
canım benim verdim eve geldim sağlık ocagında veerdgi için yarın çıkcak ama internete akşama kadar düşer herhalde heycanla bekliyorum dua edinnnn :)interiorarchitect canım nerelerdesin? verdin mi bugün tekrar kan?
olmuyo canım ya bende yormak istemiyorum ama maalesef, müdürle anlaştık. ya rapor alırım ya erken çıkarım öğleden sonraları, sabah da 9 dan önce gelmem dedim. aman rapor alma da ne zaman istiyosan gel git dedi. bende geç gelip erken çıkınca yetiştirmeye çalışıyorum kısa zamanda işleri, vicdanım el vermiyor yine de savsaklayamıyorum, alışmamışız yıllardır milletin üstüne iş atmaya öyle güvenemiyorum kimseye işimigünaydın canım, kolay gelsin, çok yorma kendini.
kaçar mıyız hiç senden, burada olman hamiş olduktan sonra bizi bırakıp gitmemen bizi çok mutlu ediyor
canım benim verdim eve geldim sağlık ocagında veerdgi için yarın çıkcak ama internete akşama kadar düşer herhalde heycanla bekliyorum dua edinnnn :)
sabah idrar testi de yaptım koyulaşmış çizgi :)
koyulaşıyorsa sıkıntı yok canım, hiç kalbini bozma ferah tut.canım benim verdim eve geldim sağlık ocagında veerdgi için yarın çıkcak ama internete akşama kadar düşer herhalde heycanla bekliyorum dua edinnnn :)
sabah idrar testi de yaptım koyulaşmış çizgi :)
olmuyo canım ya bende yormak istemiyorum ama maalesef, müdürle anlaştık. ya rapor alırım ya erken çıkarım öğleden sonraları, sabah da 9 dan önce gelmem dedim. aman rapor alma da ne zaman istiyosan gel git dedi. bende geç gelip erken çıkınca yetiştirmeye çalışıyorum kısa zamanda işleri, vicdanım el vermiyor yine de savsaklayamıyorum, alışmamışız yıllardır milletin üstüne iş atmaya öyle güvenemiyorum kimseye işimi
bende heycanla bekliyorum canımmm daha koymadıklarını biliyorum ama yinede sayfayı açıyorum elimi yüzümle kapatıp parmaklarımın arasından bakıyorum :) tabi daha bi şi yok :)süper süper :) bakalım kaç olmuş değer?
inşallah canıım bende pıhtılaşma var ya korkyorum yarın bu sonuçla doktoruma gtcez tedaviye başlıcaz gerçi asprin kullanıyorum ama insan yinede stres oluyokoyulaşıyorsa sıkıntı yok canım, hiç kalbini bozma ferah tut.
bu arada 3 gündür okul ders hak getire 13 gün sonra projemin jürisi var daha maketin cephesini bile yapmadım bakalım ne oclak halim :)
aynen dogru söylüyorsun valla çok korkuyordum kalcam diye ama bi güven geldi ki sorma şimdi gözü kapalı geçerim diyorum :) güvenmediğim projeme güvenmeye başladım :) rabbim eli boş çevirmesin hocaların karşısında utandırmasın :)Bugün de dinlen, kendini motive et yarın enerjik olarak başla bencezaten başlarsan yarısı bitti demektir. Bu ay kalıcam dedin hamile kaldım, bir projeden mi korkacaksın.
Olabilir CNm ben kullandığım ay olmadı ama bu bu ay oldu ..Bende bu ay kullandim klomen. Acaba o yapar mi. Gecen ay da olmusmuydu sende boyle yogun akinti.
canım buraya atsana bizde bakalııımOlabilir CNm ben kullandığım ay olmadı ama bu bu ay oldu ..interiorarchitect Homely_angel kızlar sabah test yaptım testin kutusunu açtığımda sanki tam yerinde değilde biraz on kısmında gölge var gibi geldi emin olamadım ama beklicem adet günümü olsa ztn koyu cikardi hemen sanmıyorum test bozuktu buyuk ihtimal
Eve geçince çekerim çöpe attım sınır oldum cepten alıp çekerim CNmcanım buraya atsana bizde bakalııım
tamammm cnm att mutlaka sıkma canınıEve geçince çekerim çöpe attım sınır oldum cepten alıp çekerim CNm
ay ne mujdesi ayolK Kucukbayanmutlu - 7 Aralık
zoombi - 11 Aralık
@Aysglhkn15 - 12 Aralık
casun - 14 Aralık
Minesuu - 14-15 Aralık
kızlar nasılsınız? var mı bir müjde? yoksa ben mi kaçırdım?
Maalesef canımK Kucukbayanmutlu - 7 Aralık
zoombi - 11 Aralık
@Aysglhkn15 - 12 Aralık
casun - 14 Aralık
Minesuu - 14-15 Aralık
kızlar nasılsınız? var mı bir müjde? yoksa ben mi kaçırdım?
Maşallah subhanallahkızlar betahcg 183.09
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?