- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.501
darısı ennnn yakında sizede inşallah canımm bana çoook dua edin olur muuu sağlıkla alayım bebeğimi kucagıma ben size aklıma geldikçe dua ediyoruummMaşallah subhanallah
ay ne mujdesi ayolidrar da silik cizgileri gore gore dun tam gunum de kirmizilar geldi artik bat 15 ocak canim bekle bekleyebilirsen
Maalesef canımya bişi sorcam kızlar ben buay klomene taktım daha önce kullanmadım hiç kullanan varmı reçeteniz satılmıyomuş eczacıya sordum yoksa alacaktım :))
Rabbim sana ve senin gibi bebegini bekleyen herkese saglikla bebeklerini kucagina almayi nasip etsindarısı ennnn yakında sizede inşallah canımm bana çoook dua edin olur muuu sağlıkla alayım bebeğimi kucagıma ben size aklıma geldikçe dua ediyoruumm
amin canım benimm inşallaahRabbim sana ve senin gibi bebegini bekleyen herkese saglikla bebeklerini kucagina almayi nasip etsin
Supeeeer CNm baya katlanmış dimi sanki ikiz mj yoksa Yada ucuzkızlar betahcg 183.09
sorma cnm ama uzulmedim ya. Allahim hayirli vakitte versin napalim elbet bir gun alirim heralde kuzumuoff o kırmızılar
oh katlamis cnm masallahh nazar degmesin Allah tamamina erdirsinkızlar betahcg 183.09
sağol tatlım sorucam dr a bicanım geçen ay ben kullandım. ama doktor kontrolünde. 3 yumyum gelişti ve çatladı ama bebiş yokdoktora giderek alsan daha iyi olur, çünkü ilaç bittikten iki gün sonra çağırıp yumyumları ölçüyor ve ilişki günlerini söylüyor.
Ay insallah ise yarar bir an once bebisim gelir sen klmen kulandikdan sonra kac yumurta olqunlasmistigeçmiş olsun canım, umarım Klomen sonrası bişicik kalmaz.
kızlar betahcg 183.09
Ay canim sonuclar cok guzelmis belki ikizler gelir sana dua etmezmiyim tum dualarim seninle ins bebeyni ve ya bebeklerini sağlikla kucağina alirsindarısı ennnn yakında sizede inşallah canımm bana çoook dua edin olur muuu sağlıkla alayım bebeğimi kucagıma ben size aklıma geldikçe dua ediyoruumm
Âmin canım amin inşallah allah razı olsun canım benim bakalım lekelenme var yarın doktora gitcem inşallah olumsuz bi şey yokturAy insallah ise yarar bir an once bebisim gelir sen klmen kulandikdan sonra kac yumurta olqunlasmisti
Ay canim sonuclar cok guzelmis belki ikizler gelir sana dua etmezmiyim tum dualarim seninle ins bebeyni ve ya bebeklerini sağlikla kucağina alirsin
Canım korkma. Olumsuz düşünme. Benim de lekelenmem oldu. Doktor progestan verdi. Onu kullandım. Önce ağızdan aldım sonra fitil gibi kullandım. Fitil gibi kullanınca daha etkili oldu. Sen yarın doktora git, erteleme.
İnşallah canımm bi de belim kasigim ağrıyo bazen gündüz ağrı yoktu şimdi varCanım korkma. Olumsuz düşünme. Benim de lekelenmem oldu. Doktor progestan verdi. Onu kullandım. Önce ağızdan aldım sonra fitil gibi kullandım. Fitil gibi kullanınca daha etkili oldu. Sen yarın doktora git, erteleme.
Ağrılar olabilir. Adet zamanı gelince ağrı olabilirmiş. İş yapma dinlen. Yüksek yere uzanma. Bir de ilişkiden uzak dur canım. Doktorum bana 12.haftaya kadar yasak dedi ilişkiye. Uzanırken ayaklarının altına yastık koy ve dinlen. Bebişine güven, inan. O güçlü olup annesine tutunacaktır.İnşallah canımm bi de belim kasigim ağrıyo bazen gündüz ağrı yoktu şimdi var
İlişki mi o da ne modundayım zaten şu an canım bize yasak kayıplardàn dolayı sabahtan beri yatıyorum ayaklarımi dikmiş güveniyorum bu sefer sımsıkı tutunacak kuzum inşallah çok sağol desteğin için canımmm içimi rahatlattin :)Ağrılar olabilir. Adet zamanı gelince ağrı olabilirmiş. İş yapma dinlen. Yüksek yere uzanma. Bir de ilişkiden uzak dur canım. Doktorum bana 12.haftaya kadar yasak dedi ilişkiye. Uzanırken ayaklarının altına yastık koy ve dinlen. Bebişine güven, inan. O güçlü olup annesine tutunacaktır.
Ne demek canım:) inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız ve isteyen herkes en kısa zamanda tadar bu duyguyu.İlişki mi o da ne modundayım zaten şu an canım bize yasak kayıplardàn dolayı sabahtan beri yatıyorum ayaklarımi dikmiş güveniyorum bu sefer sımsıkı tutunacak kuzum inşallah çok sağol desteğin için canımmm içimi rahatlattin :)
Amin canım benim inşallah sağ selamet alırız kucağımiza ve en yakın zamanda herkese nasip olur bu aşkNe demek canım:) inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız ve isteyen herkes en kısa zamanda tadar bu duyguyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?