Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Maalesef canım ya bişi sorcam kızlar ben buay klomene taktım daha önce kullanmadım hiç kullanan varmı reçeteniz satılmıyomuş eczacıya sordum yoksa alacaktım :))

canım geçen ay ben kullandım. ama doktor kontrolünde. 3 yumyum gelişti ve çatladı ama bebiş yok doktora giderek alsan daha iyi olur, çünkü ilaç bittikten iki gün sonra çağırıp yumyumları ölçüyor ve ilişki günlerini söylüyor.

sağol tatlım sorucam dr a bi

geçmiş olsun canım, umarım Klomen sonrası bişicik kalmaz.
Ay insallah ise yarar bir an once bebisim gelir sen klmen kulandikdan sonra kac yumurta olqunlasmisti
kızlar betahcg 183.09
darısı ennnn yakında sizede inşallah canımm bana çoook dua edin olur muuu sağlıkla alayım bebeğimi kucagıma ben size aklıma geldikçe dua ediyoruumm
Ay canim sonuclar cok guzelmis belki ikizler gelir sana dua etmezmiyim tum dualarim seninle ins bebeyni ve ya bebeklerini sağlikla kucağina alirsin

Âmin canım amin inşallah allah razı olsun canım benim bakalım lekelenme var yarın doktora gitcem inşallah olumsuz bi şey yoktur

@dil_feza gulit_me Minesuu kızlar teşekkür ederim çok şükür arttı ama akıntım koyu sarı kahvemsi geliyor dua edin belim de ağrıyor inşallah sadece yerleşme kanamasıdir
Canım korkma. Olumsuz düşünme. Benim de lekelenmem oldu. Doktor progestan verdi. Onu kullandım. Önce ağızdan aldım sonra fitil gibi kullandım. Fitil gibi kullanınca daha etkili oldu. Sen yarın doktora git, erteleme.

İnşallah canımm bi de belim kasigim ağrıyo bazen gündüz ağrı yoktu şimdi var

İnşallah canımm bi de belim kasigim ağrıyo bazen gündüz ağrı yoktu şimdi var
Ağrılar olabilir. Adet zamanı gelince ağrı olabilirmiş. İş yapma dinlen. Yüksek yere uzanma. Bir de ilişkiden uzak dur canım. Doktorum bana 12.haftaya kadar yasak dedi ilişkiye. Uzanırken ayaklarının altına yastık koy ve dinlen. Bebişine güven, inan. O güçlü olup annesine tutunacaktır.

İlişki mi o da ne modundayım zaten şu an canım bize yasak kayıplardàn dolayı sabahtan beri yatıyorum ayaklarımi dikmiş güveniyorum bu sefer sımsıkı tutunacak kuzum inşallah çok sağol desteğin için canımmm içimi rahatlattin :)

Ne demek canım:) inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız ve isteyen herkes en kısa zamanda tadar bu duyguyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…