Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlar bugun hic giremedim beta 3.60 a dusmus dr u aradim tamam bi sorun yok dedi insallah bi kac gune olurum adet ve calismalar baslar

Evet canım yarın sabah 08:10 da. Dualarınız benimle olsun olur mu? Çıkınca ilk fırsatta yazarım hemencik.

@dil_feza gulit_me @minesuu kızlar teşekkür ederim çok şükür arttı ama akıntım koyu sarı kahvemsi geliyor dua edin belim de ağrıyor inşallah sadece yerleşme kanamasıdir
Canım içini ferah tut, inşallah yerleşmedir, yarın doktora git hemen ve bizi haberdar et tamam mı, ama içini ferah tut anlaştık mı

@dil_feza gulit_me @minesuu kızlar teşekkür ederim çok şükür arttı ama akıntım koyu sarı kahvemsi geliyor dua edin belim de ağrıyor inşallah sadece yerleşme kanamasıdir

Artmasına çok sevindim canım, sen içini ferah tut. Öyle akıntılar olabiliyor kaç kişi de duyduk. Hayırlısıyla sağlıkla gelecek İnş bebişin veya bebişlerin kucağına

Kızlar başıma çok kötü bir olay geldi.. Duşa girdim tam çıktım duşakabin cami tuz buz oldu elimde kolumda kesikler var acile nasıl koştuk bilmiyorum... Dikiş atıldı sargı yapıldı... O anda bile aklımda bebeğim vardı çok korktum ağladım bebeğime bi şey olmasın diye çok dua ettim inşallah iyidir

3 yumyum olgunlaştı canım ama 3 ü de inatçı çıktı spermitoyu almadı içeri

Ayy canım benim geçmiş olsun, nazar olmuş resmen Rabbim seni de bebişini de korusun. Sen sakin olmaya çalış ki bebiş de stres olmasın. Bişicik olmamıştır merak etme, Uyuyup dinlenmeye çalış. Tekrar çok çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim canım aklıma geldikçe kötü oluyorum... Rabbim korusun ona emanet...

Çok geçmiş olsun. Neyseki önemli bişey yokmuş

Canım cok gecmiş olsun Allah seni ve tüm hamişlerimizi korusun. Değerinin artmasına cok cok sevindim. Masallah baya bi artmıs hemen aklıma ikiz olasılığı geldi umarım hislerim beni yanıltmıyordur :) bi de kızın olacakmış gibi hissediyorum hep nedense :)

Teşekkür ederimm canım :)
Bende dedim ki çoğul gebelik mi :)
Hayırlısı olsun inşallah ben bi oğlum bi kızım diye seviyorum rabbim ne verirse versin o benim gözbebeğim olacak... :)
Rabbim sana le diğer arkadaslarada tez zamanda nasip etsin canım benim..

Neeee aman allahım ya nasıl korkuyla okudum CNm yaa resmen goze geldiniz bence okut kendini cok üzüldüm cok gecmis olsun kac disik var kolunda mı parçalandı

interiorarchitect Homely_angel son kısımda boyle bir cizgi oluştu 20 dk sonra bence negatif ama yaa sanmıyorum hic umudum yok sadece akıntım cok ve adetim cok kısa surdu tek belirti bunlar fkt bunlar hamilelik düşünmeye başlarken cogu kısının basına gelen seyler sanırım

Neeee aman allahım ya nasıl korkuyla okudum CNm yaa resmen goze geldiniz bence okut kendini cok üzüldüm cok gecmis olsun kac disik var kolunda mı parçalandı
Canım 1 dikiş var attırmadım başka çünkü uyuşturmuyor hamilé olduğum için bende dayanamadım... Kolum nerdeyse dirsegé kadar sargı da dikiş atılan değilde diğerleri daha çok sızlıyor
Ben çok nazar alıyorum daha dün görümcemle bunu konuştuk dedi ki jindam söyleme kimseye bebeğini çevre kalabalık herkes iyilikle düşünmüyor 3 aya kadar söylemeyeceğim dedim kimseye söylemedim böyle oldu...

canımmmm cok gecmiş olsunnnn Allah korusun seni ve bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…