- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.521
Evet canım yarın sabah 08:10 da. Dualarınız benimle olsun olur mu? Çıkınca ilk fırsatta yazarım hemencik.interiorarchitect tebrik ederim kuzumm ne güzel artmış ohh haftaya görürsün keseyi herhalde??
Homely_angel canım yarın hsg mi çekileceksin? Umarım temiz çıkar tahlillerin, hemen bilgilendir bizi
Ay insallah ise yarar bir an once bebisim gelir sen klmen kulandikdan sonra kac yumurta olqunlasmisti
Ay canim sonuclar cok guzelmis belki ikizler gelir sana dua etmezmiyim tum dualarim seninle ins bebeyni ve ya bebeklerini sağlikla kucağina alirsin
Kızlar başıma çok kötü bir olay geldi.. Duşa girdim tam çıktım duşakabin cami tuz buz oldu elimde kolumda kesikler var acile nasıl koştuk bilmiyorum... Dikiş atıldı sargı yapıldı... O anda bile aklımda bebeğim vardı çok korktum ağladım bebeğime bi şey olmasın diye çok dua ettim inşallah iyidir
Teşekkür ederim canım aklıma geldikçe kötü oluyorum... Rabbim korusun ona emanet...Ayy canım benim geçmiş olsun, nazar olmuş resmenRabbim seni de bebişini de korusun. Sen sakin olmaya çalış ki bebiş de stres olmasın. Bişicik olmamıştır merak etme, Uyuyup dinlenmeye çalış. Tekrar çok çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Neyseki önemli bişey yokmuşKızlar başıma çok kötü bir olay geldi.. Duşa girdim tam çıktım duşakabin cami tuz buz oldu elimde kolumda kesikler var acile nasıl koştuk bilmiyorum... Dikiş atıldı sargı yapıldı... O anda bile aklımda bebeğim vardı çok korktum ağladım bebeğime bi şey olmasın diye çok dua ettim inşallah iyidir
Çok şükür yüzüme gelmedi... Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun. Neyseki önemli bişey yokmuş
Canım cok gecmiş olsun Allah seni ve tüm hamişlerimizi korusun. Değerinin artmasına cok cok sevindim. Masallah baya bi artmıs hemen aklıma ikiz olasılığı geldi umarım hislerim beni yanıltmıyordur :) bi de kızın olacakmış gibi hissediyorum hep nedense :)Kızlar başıma çok kötü bir olay geldi.. Duşa girdim tam çıktım duşakabin cami tuz buz oldu elimde kolumda kesikler var acile nasıl koştuk bilmiyorum... Dikiş atıldı sargı yapıldı... O anda bile aklımda bebeğim vardı çok korktum ağladım bebeğime bi şey olmasın diye çok dua ettim inşallah iyidir
Ağrısız sızısız gecsin cnm inş. Tüplerin acık bence hiç acımayacak merak etmeEvet canım yarın sabah 08:10 da. Dualarınız benimle olsun olur mu? Çıkınca ilk fırsatta yazarım hemencik.
Teşekkür ederimm canım :)Canım cok gecmiş olsun Allah seni ve tüm hamişlerimizi korusun. Değerinin artmasına cok cok sevindim. Masallah baya bi artmıs hemen aklıma ikiz olasılığı geldi umarım hislerim beni yanıltmıyordur :) bi de kızın olacakmış gibi hissediyorum hep nedense :)
Neeee aman allahım ya nasıl korkuyla okudum CNm yaa resmen goze geldiniz bence okut kendiniKızlar başıma çok kötü bir olay geldi.. Duşa girdim tam çıktım duşakabin cami tuz buz oldu elimde kolumda kesikler var acile nasıl koştuk bilmiyorum... Dikiş atıldı sargı yapıldı... O anda bile aklımda bebeğim vardı çok korktum ağladım bebeğime bi şey olmasın diye çok dua ettim inşallah iyidir
Canım 1 dikiş var attırmadım başka çünkü uyuşturmuyor hamilé olduğum için bende dayanamadım... Kolum nerdeyse dirsegé kadar sargı da dikiş atılan değilde diğerleri daha çok sızlıyorNeeee aman allahım ya nasıl korkuyla okudum CNm yaa resmen goze geldiniz bence okut kendinicok üzüldüm cok gecmis olsun kac disik var kolunda mı parçalandı
Allah allah çok enteresan canım çizgi var ama epey uzakta bi test daha yapsan keşkeEki Görüntüle 1720460interiorarchitect Homely_angel son kısımda boyle bir cizgi oluştu 20 dk sonra bence negatif ama yaa sanmıyorum hic umudum yok sadece akıntım cok ve adetim cok kısa surdu tek belirti bunlar fkt bunlar hamilelik düşünmeye başlarken cogu kısının basına gelen seyler sanırım
canımmmm cok gecmiş olsunnnn Allah korusun seni ve bebeginiKızlar başıma çok kötü bir olay geldi.. Duşa girdim tam çıktım duşakabin cami tuz buz oldu elimde kolumda kesikler var acile nasıl koştuk bilmiyorum... Dikiş atıldı sargı yapıldı... O anda bile aklımda bebeğim vardı çok korktum ağladım bebeğime bi şey olmasın diye çok dua ettim inşallah iyidir
Teşekkür ederim canım Rabbim hepimizı korusuncanımmmm cok gecmiş olsunnnn Allah korusun seni ve bebegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?