- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.541
Eki Görüntüle 1720460interiorarchitect Homely_angel son kısımda boyle bir cizgi oluştu 20 dk sonra bence negatif ama yaa sanmıyorum hic umudum yok sadece akıntım cok ve adetim cok kısa surdu tek belirti bunlar fkt bunlar hamilelik düşünmeye başlarken cogu kısının basına gelen seyler sanırım
Ay canim kiyamam sana cok sukur bebeyinde sende iyisin insallah her sey guzel olucak içini ferah tutKızlar başıma çok kötü bir olay geldi.. Duşa girdim tam çıktım duşakabin cami tuz buz oldu elimde kolumda kesikler var acile nasıl koştuk bilmiyorum... Dikiş atıldı sargı yapıldı... O anda bile aklımda bebeğim vardı çok korktum ağladım bebeğime bi şey olmasın diye çok dua ettim inşallah iyidir
Cok sukur canim insallah bir daki sefer doktora bebeyini gormek icin gidersin inaniyorum bu ay kendinide hamisler listesine ekliyeceksin insallahkızlar günaydın, hsg çekildi geldim. Çok şükür her şey yolunda, tüplerin ikisi de açık ve patolojik bir şey yok. Çektirdiğim yerden de çok çok memnun kaldım. Hem çok temiz, hem de çok ilgililer. Hiç ağrı sızı hissetmedim. İlacı vermeye başladım dedikten 5-6 saniye sonrası sanki gaz şişkinliği gibi bir his oldu, o kadar. Çektirmek isteyen olursa özelden neresi olduğunu, fiyatını filan yazarım. Buradan reklam gibi olmasın
Teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz bakalım doktora gitcez birazdanAy canim kiyamam sana cok sukur bebeyinde sende iyisin insallah her sey guzel olucak içini ferah tut
Canim istanbulda miydin sen. Bana yazar misin ozelden hangi merkezde kaca yaptirdin. Gerci ben bursadayim ama vardir belki burada da subesikızlar günaydın, hsg çekildi geldim. Çok şükür her şey yolunda, tüplerin ikisi de açık ve patolojik bir şey yok. Çektirdiğim yerden de çok çok memnun kaldım. Hem çok temiz, hem de çok ilgililer. Hiç ağrı sızı hissetmedim. İlacı vermeye başladım dedikten 5-6 saniye sonrası sanki gaz şişkinliği gibi bir his oldu, o kadar. Çektirmek isteyen olursa özelden neresi olduğunu, fiyatını filan yazarım. Buradan reklam gibi olmasın
Cok sukur canim insallah bir daki sefer doktora bebeyini gormek icin gidersin inaniyorum bu ay kendinide hamisler listesine ekliyeceksin insallah
Homely_angel canımm geçmiş olsun artık için rahatladı en azından gelsin bebiş bu ay senden gulit_me den haberleri bekliyorum bebeğimin arkadaşları olacak sizin minikleriniz :)
Canim istanbulda miydin sen. Bana yazar misin ozelden hangi merkezde kaca yaptirdin. Gerci ben bursadayim ama vardir belki burada da subesi
Insallah bir gun listemizin tamami hamis olucak allahin izniyleCanım benim çok teşekkür ederim, böyle güzel mesajları okumak nasıl mutlu ediyor anlatamam. Bu ay hepimizi ekleyebilsem, öyle bir mucize olsa :)
Ay bu gun senden ikiz bebek haber duysak ne kadar guzel olur yaTeşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz bakalım doktora gitcez birazdan
Baaaak sana demiştim ikisi de açık ve acımayacak diye çok sevindim cnm inş bu ay totemin tutar hamiş kalırsın hep beraber göbecikler atarız be yakızlar günaydın, hsg çekildi geldim. Çok şükür her şey yolunda, tüplerin ikisi de açık ve patolojik bir şey yok. Çektirdiğim yerden de çok çok memnun kaldım. Hem çok temiz, hem de çok ilgililer. Hiç ağrı sızı hissetmedim. İlacı vermeye başladım dedikten 5-6 saniye sonrası sanki gaz şişkinliği gibi bir his oldu, o kadar. Çektirmek isteyen olursa özelden neresi olduğunu, fiyatını filan yazarım. Buradan reklam gibi olmasın
Baaaak sana demiştim ikisi de açık ve acımayacak diye çok sevindim cnm inş bu ay totemin tutar hamiş kalırsın hep beraber göbecikler atarız be yaBen de gidip çektirmeyi düşünüyorum bu ay da olmazsa. İçim rahatladı senin msjını okuyunca acımadığını bilerek gideceğim için
Cnm bu beş haftalık doğru mu ? İnşallah herşey yolunda gider sağ salim alırsın kucağına.Kızlar doktordan çıktım progestanà devam iğne günde 1 tane asprin de günde 1 tane haftaya bi daha gitcez kese için leke de yerleşme lekesi galiba beklediğimiz bi durum dedi doktorCum :)
Ohh cok guzel CNm hadi bakalım saglikla gelecek ins bu sefer meleğin :) kolun nasıl oldi ay dikissiz kapanır ins ne talihsizlik neyse beterinden korusun RabbimKızlar doktordan çıktım progestanà devam iğne günde 1 tane asprin de günde 1 tane haftaya bi daha gitcez kese için leke de yerleşme lekesi galiba beklediğimiz bi durum dedi doktorCum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?