Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

kızlar günaydın, hsg çekildi geldim. Çok şükür her şey yolunda, tüplerin ikisi de açık ve patolojik bir şey yok. Çektirdiğim yerden de çok çok memnun kaldım. Hem çok temiz, hem de çok ilgililer. Hiç ağrı sızı hissetmedim. İlacı vermeye başladım dedikten 5-6 saniye sonrası sanki gaz şişkinliği gibi bir his oldu, o kadar. Çektirmek isteyen olursa özelden neresi olduğunu, fiyatını filan yazarım. Buradan reklam gibi olmasın

Ay canim kiyamam sana cok sukur bebeyinde sende iyisin insallah her sey guzel olucak içini ferah tut

Cok sukur canim insallah bir daki sefer doktora bebeyini gormek icin gidersin inaniyorum bu ay kendinide hamisler listesine ekliyeceksin insallah

Canim istanbulda miydin sen. Bana yazar misin ozelden hangi merkezde kaca yaptirdin. Gerci ben bursadayim ama vardir belki burada da subesi

Cok sukur canim insallah bir daki sefer doktora bebeyini gormek icin gidersin inaniyorum bu ay kendinide hamisler listesine ekliyeceksin insallah

Canım benim çok teşekkür ederim, böyle güzel mesajları okumak nasıl mutlu ediyor anlatamam. Bu ay hepimizi ekleyebilsem, öyle bir mucize olsa :)

Homely_angel canımm geçmiş olsun artık için rahatladı en azından gelsin bebiş bu ay senden gulit_me den haberleri bekliyorum bebeğimin arkadaşları olacak sizin minikleriniz :)

evet canım içim rahatladı gerçekten, umarım dediğin olur senin bebiş (veya bebişlere) arkadaşlar gelir :)

Baaaak sana demiştim ikisi de açık ve acımayacak diye çok sevindim cnm inş bu ay totemin tutar hamiş kalırsın hep beraber göbecikler atarız be ya Ben de gidip çektirmeyi düşünüyorum bu ay da olmazsa. İçim rahatladı senin msjını okuyunca acımadığını bilerek gideceğim için

mf_d cnm dikkat et kendine yaaaa sizlere bişey olmasın umudumuzsunuz sizler bizim. ayetel kürsi okuyun bol bol evden çıkarken eve girerken. bugün nasılsın hala ağrın var mı?

İvit dediğin çıktı inşallah tutar canım. Umarım senin de tutar gitmene de gerek kalmaz. Doktora dedim ki; internette okuyunca acımasını bekliyordum, hiç bir şey hissetmedim. O da tamamen cihazın etkisi olduğunu, bazı makinaların çok ciddi acı verdiğini söyledi. hatta şöyle tanımladı, doğum sancısından kötüymüş. O yüzden mümkünse ağrısız cihaza sahip bir yerde yaptır tatlım.

Kızlar doktordan çıktım progestanà devam iğne günde 1 tane asprin de günde 1 tane haftaya bi daha gitcez kese için leke de yerleşme lekesi galiba beklediğimiz bi durum dedi doktorCum :)

Kızlar doktordan çıktım progestanà devam iğne günde 1 tane asprin de günde 1 tane haftaya bi daha gitcez kese için leke de yerleşme lekesi galiba beklediğimiz bi durum dedi doktorCum :)
Cnm bu beş haftalık doğru mu ? İnşallah herşey yolunda gider sağ salim alırsın kucağına.

Kızlar nasılsınız? çalışmalar devam görüyorum. Bu totemi bnde mi yapsam? Bu ay aybaşımda doktora gitmeye karar verdik. İlaç tedavisine başlayalım artık. Ne gerekiyorsa sırayla denicez bakalım. Acaba başka doktora da bir görünse miydim?

Ohh cok guzel CNm hadi bakalım saglikla gelecek ins bu sefer meleğin :) kolun nasıl oldi ay dikissiz kapanır ins ne talihsizlik neyse beterinden korusun Rabbim bende test yapmayayım diyorim ya bata 9 gun kaldı ztn bekleyip göreyim hamile gibi hisstemiyorum hic .. Homely_angel CNm cok iyi olmus rahim filmini çektirmem hem kafan rahatlar biraz daha eminim yakında gelecek senin de bebisin belki simdi sipermitolar daha kolay gideet yumurtaya yollar daha da acik cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…