Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım benim inşallah bu sefer kucağımiza alırız çok teşekkür ederim valla kolum da ağrı var ama idare ediyorum uyuşturmadan 1dikiş attılar sadece kabus gibi bi gece geçirdim uyuyamadim o kadar korkmuştm ki gece uyandım ağlayarak eşimi uyandırdım üstüme dua oku içim sıkılıyor diye öyle uykuya daldım... İşin kötü tarafı derslerden oldum... 2 hafta sonra proje jürim var sırf çizim ağırlıklı yapamicm bakalım ne olacak

hihihihihi aynen canım, yılbaşı temizliği yaptık spermito beyler yolu daha rahat bulsun diye :)

Kızlar doktordan çıktım progestanà devam iğne günde 1 tane asprin de günde 1 tane haftaya bi daha gitcez kese için leke de yerleşme lekesi galiba beklediğimiz bi durum dedi doktorCum :)
Ay hadi cnm sewindim iki gundur giremiyodum cenazemiz vardi gurbwtte oldugum icn gidemedim uzuntuden de giremedim

Ayy cok guldum allah iylini versin kiz yil basi temizliyimi bu ay sende tutarsa bende o temizlikten yaptirim vallahi

kar küreme gibi bişi :) bu arada nasıl bir mucize diye bugün bir kez daha düşündüm. O kadarcık rahmin içinde bebek büyüyor, gelişiyor ve rahim o kadar esneyebiliyor.

Kizlar selam ben de haberler güzel allaha şükür.keseyi görduk.dr da kalp atisini duydu.2 hafta sonra gel dedi.sizler nasilsiniz yazmiyorum ama takipteyim forumu.2015 bitmeden bir suru kisiden güzel haber alacağız inşallah.@jindam ve yeni hamile arkadaşlar sizleri de tebrik ediyorum.rabbim bekleyen ve isteyen kimseyi boş çevirmez inşallah.

Rabbim tamamına erdirsin CNm ne guzel haberler :)

İşte bu süper :) gözün aydın canım, darısı bizlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…