- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.561
Canım benim inşallah bu sefer kucağımiza alırız çok teşekkür ederim valla kolum da ağrı var ama idare ediyorum uyuşturmadan 1dikiş attılar sadece kabus gibi bi gece geçirdim uyuyamadim o kadar korkmuştm ki gece uyandım ağlayarak eşimi uyandırdım üstüme dua oku içim sıkılıyor diye öyle uykuya daldım... İşin kötü tarafı derslerden oldum... 2 hafta sonra proje jürim var sırf çizim ağırlıklı yapamicm bakalım ne olacakOhh cok guzel CNm hadi bakalım saglikla gelecek ins bu sefer meleğin :) kolun nasıl oldi ay dikissiz kapanır ins ne talihsizlik neyse beterinden korusun Rabbimbende test yapmayayım diyorim ya bata 9 gun kaldı ztn bekleyip göreyim hamile gibi hisstemiyorum hic .. Homely_angel CNm cok iyi olmus rahim filmini çektirmem hem kafan rahatlar biraz daha eminim yakında gelecek senin de bebisin belki simdi sipermitolar daha kolay gideet yumurtaya yollar daha da acik cunku
Ayy canımmm onun haberi inşallah haftaya keseyi görünce :) bakalım tek mi çift mi :)Ay bu gun senden ikiz bebek haber duysak ne kadar guzel olur ya
Evet canım benim 5 haftalık :) amin canımmm en kisa zamanda rabbim hepinize nasip etsin mutluluktan uçalım havaya :)Cnm bu beş haftalık doğru mu ? İnşallah herşey yolunda gider sağ salim alırsın kucağına.
Kızlar doktordan çıktım progestanà devam iğne günde 1 tane asprin de günde 1 tane haftaya bi daha gitcez kese için leke de yerleşme lekesi galiba beklediğimiz bi durum dedi doktorCum :)
Ohh cok guzel CNm hadi bakalım saglikla gelecek ins bu sefer meleğin :) kolun nasıl oldi ay dikissiz kapanır ins ne talihsizlik neyse beterinden korusun Rabbimbende test yapmayayım diyorim ya bata 9 gun kaldı ztn bekleyip göreyim hamile gibi hisstemiyorum hic .. Homely_angel CNm cok iyi olmus rahim filmini çektirmem hem kafan rahatlar biraz daha eminim yakında gelecek senin de bebisin belki simdi sipermitolar daha kolay gideet yumurtaya yollar daha da acik cunku
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinBu arada kızlar :) takvimleriniz isimlerinizin altına pek yakıştı :) daim olsun inşallah :)Homely_angel @dilayca
Ayy cok guldum allah iylini versin kiz yil basi temizliyimi bu ay sende tutarsa bende o temizlikten yaptirim vallahihihihihihi aynen canım, yılbaşı temizliği yaptık spermito beyler yolu daha rahat bulsun diye :)
Ay hadi cnm sewindim iki gundur giremiyodum cenazemiz vardi gurbwtte oldugum icn gidemedim uzuntuden de giremedimKızlar doktordan çıktım progestanà devam iğne günde 1 tane asprin de günde 1 tane haftaya bi daha gitcez kese için leke de yerleşme lekesi galiba beklediğimiz bi durum dedi doktorCum :)
Ayy cok guldum allah iylini versin kiz yil basi temizliyimi bu ay sende tutarsa bende o temizlikten yaptirim vallahi
Ay hadi cnm sewindim iki gundur giremiyodum cenazemiz vardi gurbwtte oldugum icn gidemedim uzuntuden de giremedim
Canım başınız sağolsun çok mu yakındı vefat eden kişiAy hadi cnm sewindim iki gundur giremiyodum cenazemiz vardi gurbwtte oldugum icn gidemedim uzuntuden de giremedim
hihihihihi aynen canım, yılbaşı temizliği yaptık spermito beyler yolu daha rahat bulsun diye :)
Rabbim tamamına erdirsin CNm ne guzel haberler :)Kizlar selam ben de haberler güzel allaha şükür.keseyi görduk.dr da kalp atisini duydu.2 hafta sonra gel dedi.sizler nasilsiniz yazmiyorum ama takipteyim forumu.2015 bitmeden bir suru kisiden güzel haber alacağız inşallah.@jindam ve yeni hamile arkadaşlar sizleri de tebrik ediyorum.rabbim bekleyen ve isteyen kimseyi boş çevirmez inşallah.
iyiyim canım şimdi çok şükür, sen nasılsın nerelerdesin hiç görünmüyosun ?mf_d cnm dikkat et kendine yaaaa sizlere bişey olmasın umudumuzsunuz sizler bizim. ayetel kürsi okuyun bol bol evden çıkarken eve girerken. bugün nasılsın hala ağrın var mı?
iyim ya hamd olsun sen nasılsın hamiş misin yoksa takvimin var :)
Aynen Bi zahmet artık top onlarda ve kale bos :)
Kizlar selam ben de haberler güzel allaha şükür.keseyi görduk.dr da kalp atisini duydu.2 hafta sonra gel dedi.sizler nasilsiniz yazmiyorum ama takipteyim forumu.2015 bitmeden bir suru kisiden güzel haber alacağız inşallah.@jindam ve yeni hamile arkadaşlar sizleri de tebrik ediyorum.rabbim bekleyen ve isteyen kimseyi boş çevirmez inşallah.
Ne agrisi ne bir şey olmasi?bir seyin mi var kuzum hayirdir?iyiyim canım şimdi çok şükür, sen nasılsın nerelerdesin hiç görünmüyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?