- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.581
Teyzemin kocasi cnm yakin hemde cok sewerdim ama cenazesine bile gidemedimCanım başınız sağolsun çok mu yakındı vefat eden kişi
Ben de üzerine gördüm ve bildiğin 6 gün adet oldum. Herkeste bir değil,bildiğin yoğun oldum yani. Öyle az kanamam olmadı.üzerine görmede kanamanın bu kadar yoğun olmayacağı söyleniyor canım, ben de dün aynı konudan şüpheliydim o yüzden test bile yaptım. Erken yumurtlamış olabilirsin bu sebeple reglin bir kaç gün öne gelmiş olabilir
Sagol cnm moralim cok bozuktu giremedimbaşınız sağolsun canım
İlk iki ay ben de içtim. cnm sana tavsiyem ilecı içtikten sonra sürekli otur acayip bir baş dönmesi oluyor. Aslında baş dönmesinden ziyade sersemleşiyosun kafan aşağı doğru eğiliyor. Doktorum bana içince 2 3 saat otur kalkma demişti. 2. ay kullanımımda bu dönmeler hafifledi. Çünkü vücut direnç kazanıyo. bu sefer mide bulantısına döndü 2. ay. Allah yardımcın olsun inşallahKızlar doktordan çıktım progestanà devam iğne günde 1 tane asprin de günde 1 tane haftaya bi daha gitcez kese için leke de yerleşme lekesi galiba beklediğimiz bi durum dedi doktorCum :)
Allah rahmet eylesin canım rabbim kalanlara sabır versinTeyzemin kocasi cnm yakin hemde cok sewerdim ama cenazesine bile gidemedim
canım ben geçenki hamileliğimde vajinal kullanmıştım bu kadar mahvetmedi ya bugün eşimin mağazasında 2 saat uymuşumm rabbim hepimize sağlıklı bişeklde kucagımıza almayı nasip etsin inşallahİlk iki ay ben de içtim. cnm sana tavsiyem ilecı içtikten sonra sürekli otur acayip bir baş dönmesi oluyor. Aslında baş dönmesinden ziyade sersemleşiyosun kafan aşağı doğru eğiliyor. Doktorum bana içince 2 3 saat otur kalkma demişti. 2. ay kullanımımda bu dönmeler hafifledi. Çünkü vücut direnç kazanıyo. bu sefer mide bulantısına döndü 2. ay. Allah yardımcın olsun inşallah
hadi gözünaydn canım benim darısı bizede inşallah :) teşekkür ederim canım sağlıkla kucagımıza alalım miniklerimizi inşallahKizlar selam ben de haberler güzel allaha şükür.keseyi görduk.dr da kalp atisini duydu.2 hafta sonra gel dedi.sizler nasilsiniz yazmiyorum ama takipteyim forumu.2015 bitmeden bir suru kisiden güzel haber alacağız inşallah.@jindam ve yeni hamile arkadaşlar sizleri de tebrik ediyorum.rabbim bekleyen ve isteyen kimseyi boş çevirmez inşallah.
Ben de üzerine gördüm ve bildiğin 6 gün adet oldum. Herkeste bir değil,bildiğin yoğun oldum yani. Öyle az kanamam olmadı.
Bu arada benim de erkek bebeğim olacak. Allahım sağlıklı doğmasını nasip eylesin. İsteyen herkese de Allah'ım bebek versin. :)
Canımmmm çok geçmiş olsunm, nazarlara geldin senKızlar başıma çok kötü bir olay geldi.. Duşa girdim tam çıktım duşakabin cami tuz buz oldu elimde kolumda kesikler var acile nasıl koştuk bilmiyorum... Dikiş atıldı sargı yapıldı... O anda bile aklımda bebeğim vardı çok korktum ağladım bebeğime bi şey olmasın diye çok dua ettim inşallah iyidir
Canım çok sevindim yaa, zaten açıkmış iyice temizlenmiştir tüpler ohhh.. 2016ya geliyor inşallah bebişler tatlım:)kızlar günaydın, hsg çekildi geldim. Çok şükür her şey yolunda, tüplerin ikisi de açık ve patolojik bir şey yok. Çektirdiğim yerden de çok çok memnun kaldım. Hem çok temiz, hem de çok ilgililer. Hiç ağrı sızı hissetmedim. İlacı vermeye başladım dedikten 5-6 saniye sonrası sanki gaz şişkinliği gibi bir his oldu, o kadar. Çektirmek isteyen olursa özelden neresi olduğunu, fiyatını filan yazarım. Buradan reklam gibi olmasın
Canım bak bir şey yok, ohh çok sevindim valla.. Sen kendine dikkat et tamam mı şekerimKızlar doktordan çıktım progestanà devam iğne günde 1 tane asprin de günde 1 tane haftaya bi daha gitcez kese için leke de yerleşme lekesi galiba beklediğimiz bi durum dedi doktorCum :)
Canım başın sağ olsun.. Allah sabır versinTeyzemin kocasi cnm yakin hemde cok sewerdim ama cenazesine bile gidemedim
Uzerine görmeyi nasıl yaşadın CNm ve nerden. Anladınız o zmn aslında hamile olduğunu ?Ben de üzerine gördüm ve bildiğin 6 gün adet oldum. Herkeste bir değil,bildiğin yoğun oldum yani. Öyle az kanamam olmadı.
Bu arada benim de erkek bebeğim olacak. Allahım sağlıklı doğmasını nasip eylesin. İsteyen herkese de Allah'ım bebek versin. :)
Balımmmm aynen çok şükür ucuz atlattım doktorda güzel konuştu iyi olcaz inşallah haftayada bebeğimi bi görsem benden güzeli yok :)Canımmmm çok geçmiş olsunm, nazarlara geldin senneyse ucuz atlatmışsın, onla geçmiş olsun tatlım
Canım çok sevindim yaa, zaten açıkmış iyice temizlenmiştir tüpler ohhh.. 2016ya geliyor inşallah bebişler tatlım:)
Canım bak bir şey yok, ohh çok sevindim valla.. Sen kendine dikkat et tamam mı şekerim
Canım başın sağ olsun.. Allah sabır versin
Ben de duymuştum alttan almayı. doktora sordum. Sakın alma dedi. Herkeste farklı oluyormuş ve normel ağızdan alma şekli kesenin yukarı taşınmasını sağlıyormuş. Alttan alma daha hafif düşük tehlikesi olanlara veriyormuş doktor. Normalde kese aşağıda oluştuğu zaman ağızdan içiliyor ilaç. Demekki senin de benm gibi yukarı taşınması gerekiyor kese. Bu arada. 8. haftamda sabah uyandığımda karamel renginde akıntım olmuştu. seninle de paylaşmak istedim. Kese yukarı taşındıkça, daha önce oluştuğu yerden yukarı kaydıkça, eski yerinde bazen kanamalar oluyormuş. Eğer sende de olursa hiç korkma doktoruna git o sana anlatır ne yapman gerektiğini. Ultrasonda gösteriyo diyoki. (bak burası eski yeri kanama var, şimdi bak nereye çıkmış kese diyor.) 1 hafta rapor yazmıştı dinlenmem için. Yazmasamda olur ama yinede tedbirli olalım 1 hafta dinlen dedi. Sonra yine normal halime döndüm.canım ben geçenki hamileliğimde vajinal kullanmıştım bu kadar mahvetmedi ya bugün eşimin mağazasında 2 saat uymuşumm rabbim hepimize sağlıklı bişeklde kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım bildiğin adet oldum 6 gün boyunca yoğun bir şekilde. Koyu kahve rengi vs. değildi rengi. Kıpkırmızı bildiğin kan. Hamile olduğumu doğal olarak bilmiyodum adetim bitince ilişki devam etti. Ama cnm okdr çok yanıyoduki anlatamam. Meğersem 6 haftalık hamileymişim. Evde adetim 18.19.2015te başladı. 23.10.2015te bitti. Ben testi 30.10.2015te yaptım ve iki çizgide okdr koyuydu ki. Burada öyle koyu kimsede görmedim testi. Doktora hemen gittim 6 haftalık dedi ve keseyi gördü doktor. Bir sonraki haftada kalp atışlarını duyduk zaten :)Uzerine görmeyi nasıl yaşadın CNm ve nerden. Anladınız o zmn aslında hamile olduğunu ?
Amin cnm. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. Benim ikizim var. İkiz hamilelik olacak diye ilk başlarda çok korkmuştum. :) Doğum esnasında o acıyı inşallah ben de hissederim diyo sürekli. Bakalım böyle gnler heyecanı bir şekilde geçiyor. Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına (AMİN:)Demekki asla olmaz denen şeyler olabiliyordoktorlar olamaz diyor ya.
Oğluşun sağlıkla gelsin canım. Âmin darısı tüm isteyenlere
Ayy ben dün geceyle bu sabah alttan aldımBen de duymuştum alttan almayı. doktora sordum. Sakın alma dedi. Herkeste farklı oluyormuş ve normel ağızdan alma şekli kesenin yukarı taşınmasını sağlıyormuş. Alttan alma daha hafif düşük tehlikesi olanlara veriyormuş doktor. Normalde kese aşağıda oluştuğu zaman ağızdan içiliyor ilaç. Demekki senin de benm gibi yukarı taşınması gerekiyor kese. Bu arada. 8. haftamda sabah uyandığımda karamel renginde akıntım olmuştu. seninle de paylaşmak istedim. Kese yukarı taşındıkça, daha önce oluştuğu yerden yukarı kaydıkça, eski yerinde bazen kanamalar oluyormuş. Eğer sende de olursa hiç korkma doktoruna git o sana anlatır ne yapman gerektiğini. Ultrasonda gösteriyo diyoki. (bak burası eski yeri kanama var, şimdi bak nereye çıkmış kese diyor.) 1 hafta rapor yazmıştı dinlenmem için. Yazmasamda olur ama yinede tedbirli olalım 1 hafta dinlen dedi. Sonra yine normal halime döndüm.
Canım 1 dikiş var attırmadım başka çünkü uyuşturmuyor hamilé olduğum için bende dayanamadım... Kolum nerdeyse dirsegé kadar sargı da dikiş atılan değilde diğerleri daha çok sızlıyor
Ben çok nazar alıyorum daha dün görümcemle bunu konuştuk dedi ki jindam söyleme kimseye bebeğini çevre kalabalık herkes iyilikle düşünmüyor3 aya kadar söylemeyeceğim dedim kimseye söylemedim böyle oldu...
düştüm ya şekerim pazartesi günü minibüste ani fren yapınca nasıl korktum bir bilsen hemen kendimi doktorun yanına attım. allaha şükür bebeğimde bir şey yok, başka yerimin ağrılarını da unuttum valla onun derdindenNe agrisi ne bir şey olmasi?bir seyin mi var kuzum hayirdir?
Çok teşekkür ederim canım dikkat ediyorum minigime Allâhà emanet :)Geçmiş olsun canım. dikkat et kendine bebişine :)
Canım kürtajdan sonra kac gün olduYa kizlar hala adet olmadim ve ocagin 12 sinde memlekete gidicem enistenin kirkina die baya kalicam bikac gun daha adet olmazsam.hic baslamadan bi dahaki ay icinde umutlarim bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?