Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ben de üzerine gördüm ve bildiğin 6 gün adet oldum. Herkeste bir değil,bildiğin yoğun oldum yani. Öyle az kanamam olmadı.
Bu arada benim de erkek bebeğim olacak. Allahım sağlıklı doğmasını nasip eylesin. İsteyen herkese de Allah'ım bebek versin. :)

Kızlar doktordan çıktım progestanà devam iğne günde 1 tane asprin de günde 1 tane haftaya bi daha gitcez kese için leke de yerleşme lekesi galiba beklediğimiz bi durum dedi doktorCum :)
İlk iki ay ben de içtim. cnm sana tavsiyem ilecı içtikten sonra sürekli otur acayip bir baş dönmesi oluyor. Aslında baş dönmesinden ziyade sersemleşiyosun kafan aşağı doğru eğiliyor. Doktorum bana içince 2 3 saat otur kalkma demişti. 2. ay kullanımımda bu dönmeler hafifledi. Çünkü vücut direnç kazanıyo. bu sefer mide bulantısına döndü 2. ay. Allah yardımcın olsun inşallah

canım ben geçenki hamileliğimde vajinal kullanmıştım bu kadar mahvetmedi ya bugün eşimin mağazasında 2 saat uymuşumm rabbim hepimize sağlıklı bişeklde kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

hadi gözünaydn canım benim darısı bizede inşallah :) teşekkür ederim canım sağlıkla kucagımıza alalım miniklerimizi inşallah

Demekki asla olmaz denen şeyler olabiliyor doktorlar olamaz diyor ya.
Oğluşun sağlıkla gelsin canım. Âmin darısı tüm isteyenlere

Canımmmm çok geçmiş olsunm, nazarlara geldin sen neyse ucuz atlatmışsın, onla geçmiş olsun tatlım
Canım çok sevindim yaa, zaten açıkmış iyice temizlenmiştir tüpler ohhh.. 2016ya geliyor inşallah bebişler tatlım:)
Kızlar doktordan çıktım progestanà devam iğne günde 1 tane asprin de günde 1 tane haftaya bi daha gitcez kese için leke de yerleşme lekesi galiba beklediğimiz bi durum dedi doktorCum :)
Canım bak bir şey yok, ohh çok sevindim valla.. Sen kendine dikkat et tamam mı şekerim
Teyzemin kocasi cnm yakin hemde cok sewerdim ama cenazesine bile gidemedim
Canım başın sağ olsun.. Allah sabır versin

Uzerine görmeyi nasıl yaşadın CNm ve nerden. Anladınız o zmn aslında hamile olduğunu ?

Balımmmm aynen çok şükür ucuz atlattım doktorda güzel konuştu iyi olcaz inşallah haftayada bebeğimi bi görsem benden güzeli yok :)

canım ben geçenki hamileliğimde vajinal kullanmıştım bu kadar mahvetmedi ya bugün eşimin mağazasında 2 saat uymuşumm rabbim hepimize sağlıklı bişeklde kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Ben de duymuştum alttan almayı. doktora sordum. Sakın alma dedi. Herkeste farklı oluyormuş ve normel ağızdan alma şekli kesenin yukarı taşınmasını sağlıyormuş. Alttan alma daha hafif düşük tehlikesi olanlara veriyormuş doktor. Normalde kese aşağıda oluştuğu zaman ağızdan içiliyor ilaç. Demekki senin de benm gibi yukarı taşınması gerekiyor kese. Bu arada. 8. haftamda sabah uyandığımda karamel renginde akıntım olmuştu. seninle de paylaşmak istedim. Kese yukarı taşındıkça, daha önce oluştuğu yerden yukarı kaydıkça, eski yerinde bazen kanamalar oluyormuş. Eğer sende de olursa hiç korkma doktoruna git o sana anlatır ne yapman gerektiğini. Ultrasonda gösteriyo diyoki. (bak burası eski yeri kanama var, şimdi bak nereye çıkmış kese diyor.) 1 hafta rapor yazmıştı dinlenmem için. Yazmasamda olur ama yinede tedbirli olalım 1 hafta dinlen dedi. Sonra yine normal halime döndüm.

Uzerine görmeyi nasıl yaşadın CNm ve nerden. Anladınız o zmn aslında hamile olduğunu ?
Canım bildiğin adet oldum 6 gün boyunca yoğun bir şekilde. Koyu kahve rengi vs. değildi rengi. Kıpkırmızı bildiğin kan. Hamile olduğumu doğal olarak bilmiyodum adetim bitince ilişki devam etti. Ama cnm okdr çok yanıyoduki anlatamam. Meğersem 6 haftalık hamileymişim. Evde adetim 18.19.2015te başladı. 23.10.2015te bitti. Ben testi 30.10.2015te yaptım ve iki çizgide okdr koyuydu ki. Burada öyle koyu kimsede görmedim testi. Doktora hemen gittim 6 haftalık dedi ve keseyi gördü doktor. Bir sonraki haftada kalp atışlarını duyduk zaten :)

Demekki asla olmaz denen şeyler olabiliyor doktorlar olamaz diyor ya.
Oğluşun sağlıkla gelsin canım. Âmin darısı tüm isteyenlere
Amin cnm. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. Benim ikizim var. İkiz hamilelik olacak diye ilk başlarda çok korkmuştum. :) Doğum esnasında o acıyı inşallah ben de hissederim diyo sürekli. Bakalım böyle gnler heyecanı bir şekilde geçiyor. Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına (AMİN:)

Ayy ben dün geceyle bu sabah alttan aldım bu sabah okula gitcem diye mecburen alttan aldım yoksa çok kötü olurdum devamsızlık hakkımda yok artık hep ağızdan alırım

Geçmiş olsun canım. dikkat et kendine bebişine :)

Ne agrisi ne bir şey olmasi?bir seyin mi var kuzum hayirdir?
düştüm ya şekerim pazartesi günü minibüste ani fren yapınca nasıl korktum bir bilsen hemen kendimi doktorun yanına attım. allaha şükür bebeğimde bir şey yok, başka yerimin ağrılarını da unuttum valla onun derdinden

Ya kizlar hala adet olmadim ve ocagin 12 sinde memlekete gidicem enistenin kirkina die baya kalicam bikac gun daha adet olmazsam.hic baslamadan bi dahaki ay icinde umutlarim bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…