- 3 Eylül 2015
- 549
- 601
- 23
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.601
Cnm sakın doktora sormadan alttan alma. Alttan alınca başka etikler de yapabilir. Doktorun ağızdan dediyse kesinlikle ağızdan. Mesela ağızdan dediğim gibi başka bir şeye etki ediyor, alttan başka bir şeye etki ediyor. Sakın.Ayy ben dün geceyle bu sabah alttan aldımbu sabah okula gitcem diye mecburen alttan aldım yoksa çok kötü olurdum devamsızlık hakkımda yok artık hep ağızdan alırım
saol canım benim daim olur inşBu arada kızlar :) takvimleriniz isimlerinizin altına pek yakıştı :) daim olsun inşallah :)Homely_angel _kermit_
aslında hep okuyorum da yazamıyorum yoğunluktan çoğu zaman. Aman hep ii olun inşiyiyim canım şimdi çok şükür, sen nasılsın nerelerdesin hiç görünmüyosun ?
yok cnm ya totem yaptımiyim ya hamd olsun sen nasılsın hamiş misin yoksa takvimin var :)
inşllh seninkide tutar hayırlısı
yaaa bende yapıcaaamm nasıl yapılıyor takvim
Canımm çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, aynen ucuz atlatmışsın tatlımdüştüm ya şekerim pazartesi günü minibüste ani fren yapınca nasıl korktum bir bilsen hemen kendimi doktorun yanına attım. allaha şükür bebeğimde bir şey yok, başka yerimin ağrılarını da unuttum valla onun derdinden
takvimlerin altında bi yazı var :yaaa bende yapıcaaamm nasıl yapılıyor takvim
ya takvimi görünce bile heyecan yaptımtakvimlerin altında bi yazı var :
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
buna tıkla cnm orda acılan konuda anlatılmış başlasın totemlerrr, gelsin bebişlerrrr
11 inde olmustum cnm kurtaj 37 gun oldu isteCanım kürtajdan sonra kac gün oldu
Başınız saolsun cnm Allah rahmet eylesin11 inde olmustum cnm kurtaj 37 gun oldu iste
Kaçirmişim ben onu.çok geçmis olsun.aman dikkat et kendine.düştüm ya şekerim pazartesi günü minibüste ani fren yapınca nasıl korktum bir bilsen hemen kendimi doktorun yanına attım. allaha şükür bebeğimde bir şey yok, başka yerimin ağrılarını da unuttum valla onun derdinden
Merhaba aramıza hoşgeldinMerhaba , bende hamilelik belirtileri yaşıyorum sanırım ama bilmiyorum son durumu . geçen ay 15 kasımda adet gördüm fakat adet görme günüm normalden fazla gün ve son 3 gün kahverengi sıvı geldi. bu sıvı gelmesi bittikten sonra yaklaşık 1 hafta sonra kahverengi sıvı 2-3 gün tekrarladı. korunmasız olarak eşimle birlikte olduk fakat boşalmadı. şimdide hamilelik belirtileri yaşıyorum. adet günüm 6 gün gecikti 3. günde gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. ama ikna olmadım pek .
-aşırı su tüketiyorum
-göğüslerimde hafif ağrı var
-ateşim var gibi hissediyorum ayaklarım ve ellerim buz gibi ısıtamıyorum
-aşırı terleme
-bulantılarım ve ara ara baş dönmelerim var
-yemek kokularından tiksinmeye başladım
-yemek yememe rağmen doymuyorum
Lütfen bana yardımcı olun.
Sagol cnm.allah razi olsunBaşınız saolsun cnm Allah rahmet eylesin
kiz yazmistik adet oldum ben 15 araliktaK Kucukbayanmutlu - 7 Aralık
zoombi - 11 Aralık
casun - 14 Aralık
Minesuu - 14-15 Aralık
Kızlar güzel haberler verseniz de göbek atsak ya biraz
canım doktorunla bi görüş istersen normalde en fazla 40 45 güne adet olman gerekirdi11 inde olmustum cnm kurtaj 37 gun oldu iste
tamam canııım çok saol iyi ki söyledinCnm sakın doktora sormadan alttan alma. Alttan alınca başka etikler de yapabilir. Doktorun ağızdan dediyse kesinlikle ağızdan. Mesela ağızdan dediğim gibi başka bir şeye etki ediyor, alttan başka bir şeye etki ediyor. Sakın.
Benim adetim 7 gun gecikti ama kan verdim malesef hamile degilim.Hala adet olamadigim icin de yeni bat ne zaman bilmiyorum:)K Kucukbayanmutlu - 7 Aralık
zoombi - 11 Aralık
casun - 14 Aralık
Minesuu - 14-15 Aralık
Kızlar güzel haberler verseniz de göbek atsak ya biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?