Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım doktorunla bi görüş istersen normalde en fazla 40 45 güne adet olman gerekirdi
Cnm kanaman cok olursa iki aya kadar normal demisti bakalim bekliycem bi hafta daha eger olmazsam bi daha ararim gecenki beta degerinde aramistim normal dedi daha adet olmayisima

Çok sağol tatlım, şükür ki sorun yokmuş. İnş hepimize 2016 bebeklerimizi getirir.

Âmin canımmm :)

Merhaba, idrar testlerinden sonuç alamadıysanız mutlaka kan testi yaptır bence, regli düzenin de değişmiş olabilir. Umarım bebeğin seninledir.

ben derslerin derdine düşmüş durumdayım canııımm sizlerde ne var ne yooookkk
Ben 4 gundu klomen kullaniyorum 24 u yumurta takibi yapilicak baklim kac yumurta olqunlasacak cok heycanliyim bu arada doktor bana polikistik over sin dedi hic doktordan o ne diye sormadim netden arasdirdim pkoliymusum ben ama ben duzenli olarak adet oluyorum 24 u doktorumdan etrafli konusacam

neyse canım şu klomeni kullan bi bakalım inşallah yumurtalar olgunlaşır güzelce de çatlarlar pkolu olup o kadar çok hamile kalan varki sıkıntı yapma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…