- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.621
Cnm kanaman cok olursa iki aya kadar normal demisti bakalim bekliycem bi hafta daha eger olmazsam bi daha ararim gecenki beta degerinde aramistim normal dedi daha adet olmayisimacanım doktorunla bi görüş istersen normalde en fazla 40 45 güne adet olman gerekirdi
anladım canımm hayırlısı bakalımmmCnm kanaman cok olursa iki aya kadar normal demisti bakalim bekliycem bi hafta daha eger olmazsam bi daha ararim gecenki beta degerinde aramistim normal dedi daha adet olmayisima
Canımmmm çok geçmiş olsunm, nazarlara geldin senneyse ucuz atlatmışsın, onla geçmiş olsun tatlım
Canım çok sevindim yaa, zaten açıkmış iyice temizlenmiştir tüpler ohhh.. 2016ya geliyor inşallah bebişler tatlım:)
Canım bak bir şey yok, ohh çok sevindim valla.. Sen kendine dikkat et tamam mı şekerim
Canım başın sağ olsun.. Allah sabır versin
Âmin canımmm :)Amin cnm. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. Benim ikizim var. İkiz hamilelik olacak diye ilk başlarda çok korkmuştum. :) Doğum esnasında o acıyı inşallah ben de hissederim diyo sürekli. Bakalım böyle gnler heyecanı bir şekilde geçiyor. Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına (AMİN:)
Merhaba , bende hamilelik belirtileri yaşıyorum sanırım ama bilmiyorum son durumu . geçen ay 15 kasımda adet gördüm fakat adet görme günüm normalden fazla gün ve son 3 gün kahverengi sıvı geldi. bu sıvı gelmesi bittikten sonra yaklaşık 1 hafta sonra kahverengi sıvı 2-3 gün tekrarladı. korunmasız olarak eşimle birlikte olduk fakat boşalmadı. şimdide hamilelik belirtileri yaşıyorum. adet günüm 6 gün gecikti 3. günde gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. ama ikna olmadım pek .
-aşırı su tüketiyorum
-göğüslerimde hafif ağrı var
-ateşim var gibi hissediyorum ayaklarım ve ellerim buz gibi ısıtamıyorum
-aşırı terleme
-bulantılarım ve ara ara baş dönmelerim var
-yemek kokularından tiksinmeye başladım
-yemek yememe rağmen doymuyorum
Lütfen bana yardımcı olun.
ben derslerin derdine düşmüş durumdayım canııımm sizlerde ne var ne yooookkkMerhaba kizlar nerelerdesiniz neden bu kadar sakinsiniz hic bu kadar durqun olmamisdi buralar
Ben 4 gundu klomen kullaniyorum 24 u yumurta takibi yapilicak baklim kac yumurta olqunlasacak cok heycanliyim bu arada doktor bana polikistik over sin dedi hic doktordan o ne diye sormadim netden arasdirdim pkoliymusum ben ama ben duzenli olarak adet oluyorum 24 u doktorumdan etrafli konusacamben derslerin derdine düşmüş durumdayım canııımm sizlerde ne var ne yooookkk
neyse canım şu klomeni kullan bi bakalım inşallah yumurtalar olgunlaşır güzelce de çatlarlar pkolu olup o kadar çok hamile kalan varki sıkıntı yapma canımBen 4 gundu klomen kullaniyorum 24 u yumurta takibi yapilicak baklim kac yumurta olqunlasacak cok heycanliyim bu arada doktor bana polikistik over sin dedi hic doktordan o ne diye sormadim netden arasdirdim pkoliymusum ben ama ben duzenli olarak adet oluyorum 24 u doktorumdan etrafli konusacam
Canımmm malesef adet oldumTgbptn canıımm büyük gün yarııııın test yaptın mıı hiiiç :)
Canımmm malesef adet oldumyeni bat 19 ocak
İnşllh bu son olsunCanımmm malesef adet oldumyeni bat 19 ocak
Bende canım totem yapıcam :) randevu aldım doktordan hormon testi yaptıracam yumurta takibi isteyecem bu ayçok gıcııııııııık olduuumm
Aminnn canım aminnn inş hepimiz için son olsun :)İnşllh bu son olsun
ne kadar zaman oldu istiyorsunuz?Aminnn canım aminnn inş hepimiz için son olsun :)
4 aydır istiyorz canm yeni evliyim hemen olsn istedik olmadı bu ay ovulasyonla takip ettim günleri degerlendirdik olmadı nasip ocak ayına yeni yıla inşAllahne kadar zaman oldu istiyorsunuz?
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşllh4 aydır istiyorz canm yeni evliyim hemen olsn istedik olmadı bu ay ovulasyonla takip ettim günleri degerlendirdik olmadı nasip ocak ayına yeni yıla inşAllah
Ayyy hadi inşallah canım benimmmmm sıkı çalışın ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?