Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ya öylemi evde havuç var hemen yapayım bu akşam ah katı meyve sıkacağını temizlemek çok zoor bende çok üşengeç
aynen onu temizlemek çok gıcık ama canım ondan daha zor şeyler var bebek altı değiştirmek emzirmek gibi :) onları göze aldıgına göre bunuda yapman gerek :) hadi kalk yap içir kocişine :)

Canım benim bu aralar ben haftasonları da hep koşturma halindeyim. O yüzden bugün hiç giremedim. Sen nasılsın? Yolunda mı her şey?

interiorarchitect canım kolun nasıl?
Iyiyim cok sukur ama bir az akrabalarim moralimi bozuyolar yok efendim ikinci çocuğu napicaksin buyutmek cok zor sakin doğurma 10 yil felan bekle sinirlerim tepeme cikti artik ne diyeceyimi bilmiyorum bu insanlarin kendileri 5 yil çocuk icin yapmadiklari sey kalmamisdi ama simdi kocuk dusmani kesildiler biktim boyle insanlardan birde benimle dalqa geciyorlar sen daha kocuksun anlamiyosun felan cok kotu oldum teyze kizm ben doğurmam kocğumun dadisi olmamli kendimin evde yardimcim olmali belki o zaman doğrurum sonrada anneyim diye ortalarda gezecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…