- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.641
Hadi bakalım canım totemler başlasın :) yaptır canım aklında kalıp stres yapmasın... Ama bence temiz çıkacak Allâhin izniyleBende canım totem yapıcam :) randevu aldım doktordan hormon testi yaptıracam yumurta takibi isteyecem bu ay
yaaa her ay çalışıyozda tık yok bu spermler mi tembel nedirAyyy hadi inşallah canım benimmmmm sıkı çalışın ama :)
Canım eşine kuru incir yedir 1 bardak havuç suyu içir bi de 1 fincan kahve ilişkiden 2 saat önceyaaa her ay çalışıyozda tık yok bu spermler mi tembel nedir. inşllh bu ay çok takmıyorum kafaya bakalım hayırlısı
kahveyi biliyorum da diğerlerini de denicem çok sağol.yum testi yaptım çok silik 3 gündür inşllh koyulaştığı gün yapıcam bunları.Canım eşine kuru incir yedir 1 bardak havuç suyu içir bi de 1 fincan kahve ilişkiden 2 saat önce
bide kabul ettirebilirsem eşime sperm testi yapsın isityorum inşşllh kabul eder utanıyormuşCanım eşine kuru incir yedir 1 bardak havuç suyu içir bi de 1 fincan kahve ilişkiden 2 saat önce
Insallah dualarin kabul olur lutfen banada dua et ismim ruziyyeyarın yuşa hazretlerine gidecem kızlar herkese dua edicem inşllh ama isimle dua isteyen olursa öylede dua edebilirm isminizi yazarsanız.
tamm inşlh isimle dua edicem mevlid kandilinin hürmetine Rabbim geri çevirmesin inşllhInsallah dualarin kabul olur lutfen banada dua et ismim ruziyye
erkekler o konuda biraz çekingen davranıyorlar canımm ne yazık ki ama ikna edebilirsen iyi olur kafanda soru işareti kalmaması açısındanbide kabul ettirebilirsem eşime sperm testi yapsın isityorum inşşllh kabul eder utanıyormuş
havuç suyuna hemen başla canımm o spermleri güçlendiriyo kahve hızlandırıyo :) hadi inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsınız hepiniz :)kahveyi biliyorum da diğerlerini de denicem çok sağol.yum testi yaptım çok silik 3 gündür inşllh koyulaştığı gün yapıcam bunları.
ya öylemi evde havuç var hemen yapayım bu akşam ah katı meyve sıkacağını temizlemek çok zoor bende çok üşengeçhavuç suyuna hemen başla canımm o spermleri güçlendiriyo kahve hızlandırıyo :) hadi inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsınız hepiniz :)
aynen onu temizlemek çok gıcık ama canım ondan daha zor şeyler var bebek altı değiştirmek emzirmek gibi :) onları göze aldıgına göre bunuda yapman gerek :) hadi kalk yap içir kocişine :)ya öylemi evde havuç var hemen yapayım bu akşam ah katı meyve sıkacağını temizlemek çok zoor bende çok üşengeç
evet haklısınaynen onu temizlemek çok gıcık ama canım ondan daha zor şeyler var bebek altı değiştirmek emzirmek gibi :) onları göze aldıgına göre bunuda yapman gerek :) hadi kalk yap içir kocişine :)
hadi bakalım kolay gelsin o zaman canıımmm :)evet haklısınbebiş için yaparım tabi
Merhaba kizlar nerelerdesiniz neden bu kadar sakinsiniz hic bu kadar durqun olmamisdi buralar
Canımmm malesef adet oldumyeni bat 19 ocak
Iyiyim cok sukur ama bir az akrabalarim moralimi bozuyolar yok efendim ikinci çocuğu napicaksin buyutmek cok zor sakin doğurma 10 yil felan bekle sinirlerim tepeme cikti artik ne diyeceyimi bilmiyorum bu insanlarin kendileri 5 yil çocuk icin yapmadiklari sey kalmamisdi ama simdi kocuk dusmani kesildiler biktim boyle insanlardan birde benimle dalqa geciyorlar sen daha kocuksun anlamiyosun felan cok kotu oldum teyze kizm ben doğurmam kocğumun dadisi olmamli kendimin evde yardimcim olmali belki o zaman doğrurum sonrada anneyim diye ortalarda gezecekCanım benim bu aralar ben haftasonları da hep koşturma halindeyim. O yüzden bugün hiç giremedim. Sen nasılsın? Yolunda mı her şey?
interiorarchitect canım kolun nasıl?
Canım bana da dua edermisim ismim tugbayarın yuşa hazretlerine gidecem kızlar herkese dua edicem inşllh ama isimle dua isteyen olursa öylede dua edebilirm isminizi yazarsanız.
Evt canm inş bunay hepimizin son kırmızları olacak :)Oooooooof bu kırmızıları kaynar kazana atmalı
yazdım canım adını Rabbim kabul etsin inşllhCanım bana da dua edermisim ismim tugba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?