- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.661
CNm 14 aydır bende hic bir sorun olmadıgı halde ikinci kuzumuz gelmeyince iki hafta once esim sperm testi yaptırdı sayısi biraz eksik cikti CNm 15 gundur her aksam buyuk bir kupa havuc suyu ve evicap vitamin iciyor esime bakalım Baya etkili oldugunu okudum umarım faydası olur ikinci evladım da gelir artık 14 ay oldu hala tık yokya öylemi evde havuç var hemen yapayım bu akşam ah katı meyve sıkacağını temizlemek çok zoor bende çok üşengeç
Canım benim iyi çok şükür idare ediyorum sen nasılsın nasıl gidiyo yumurtlama yaklaştı miCanım benim bu aralar ben haftasonları da hep koşturma halindeyim. O yüzden bugün hiç giremedim. Sen nasılsın? Yolunda mı her şey?
interiorarchitect canım kolun nasıl?
ah amin amin gelsin de bebişlerimiz zahmeti tatlı olurCNm 14 aydır bende hic bir sorun olmadıgı halde ikinci kuzumuz gelmeyince iki hafta once esim sperm testi yaptırdı sayısi biraz eksik cikti CNm 15 gundur her aksam buyuk bir kupa havuc suyu ve evicap vitamin iciyor esime bakalım Baya etkili oldugunu okudum umarım faydası olur ikinci evladım da gelir artık 14 ay oldu hala tık yokvardır bir vakti zamanı biz elimizden geleni yapalimda gerisi rabbimizin takdiri :) inan bana havuc suyu en kolayı bebisin dogunca daha cooook zorluklar olacak ama hepsi icin deger evlat sevgisi bambaşka bisey Rabbim isteyen herkese yaşatsın ins :)
Cnm bana da eder misin allah butun dualarini kabul etsin insallahyazdım canım adını Rabbim kabul etsin inşllh
Cnm ben 41 meryeme ve 41 yasine basladigimdan beri hepbeyaz_gelincik01 canım bende dua istiyorumm adım sümeyye sağlıkla bebeğime kavuşmak için
aaaaayy canımmm çooook teşekkür ederiiiim :):):)Cnm ben 41 meryeme ve 41 yasine basladigimdan beri hepHomely_angel . @dilayca dilfeza interiorarchitect @qulit_me die dua ediyorum
Benim icin de eder misin canim. Adim ceyda sevgiyarın yuşa hazretlerine gidecem kızlar herkese dua edicem inşllh ama isimle dua isteyen olursa öylede dua edebilirm isminizi yazarsanız.
Biz bizi unutuyor musunCnm ben 41 meryeme ve 41 yasine basladigimdan beri hepHomely_angel . @dilayca dilfeza interiorarchitect @qulit_me die dua ediyorum
Sagol canm Allah razı olsnyazdım canım adını Rabbim kabul etsin inşllh
Bana bugun gibi geldi cnm ama burda daha bilgili arkadaslar varSizce bugun yumurtlama gunumu yoksa yarin midir kararsiz kaldim
Kimse cevap vermeyecek mi?Kızlar bir bakar mısınız? Ovulasyonun üzerinden 10 gün geçti. İki gün önceki testim ince ve çok açıktı. Şimdiki ona göre bayağı koyu. Yumurtlamadan sonra test aynı koyulukta mı kalır yoksa çizginin pozitif olmasa da koyulaşması normal mi? Kendi deneyimlerinize dayanarak cevap verin lütfen
Canım beniiim Allah razı olsunCnm ben 41 meryeme ve 41 yasine basladigimdan beri hepHomely_angel . @dilayca dilfeza interiorarchitect @qulit_me die dua ediyorum
canım benim o konuyla ilgli bilgim olmadıgı için yazmadım ama şunu söyleyeyim bende gebelik testi pozitif çıktıgında ovulasyon testi silikti yan bence koyu olması bi şey ifade etmiyo yumurtladıktan sonraKimse cevap vermeyecek mi?
canım bugün ya da en geç yarın çatlayacak gibi duruyo bence bugünü yarını değerlendir :)Sizce bugun yumurtlama gunumu yoksa yarin midir kararsiz kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?