Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar bir bakar mısınız? Ovulasyonun üzerinden 10 gün geçti. İki gün önceki testim ince ve çok açıktı. Şimdiki ona göre bayağı koyu. Yumurtlamadan sonra test aynı koyulukta mı kalır yoksa çizginin pozitif olmasa da koyulaşması normal mi? Kendi deneyimlerinize dayanarak cevap verin lütfen

Eklentiler

• 1450556597935-1622523267.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 40
ya öylemi evde havuç var hemen yapayım bu akşam ah katı meyve sıkacağını temizlemek çok zoor bende çok üşengeç
CNm 14 aydır bende hic bir sorun olmadıgı halde ikinci kuzumuz gelmeyince iki hafta once esim sperm testi yaptırdı sayısi biraz eksik cikti CNm 15 gundur her aksam buyuk bir kupa havuc suyu ve evicap vitamin iciyor esime bakalım Baya etkili oldugunu okudum umarım faydası olur ikinci evladım da gelir artık 14 ay oldu hala tık yok vardır bir vakti zamanı biz elimizden geleni yapalimda gerisi rabbimizin takdiri :) inan bana havuc suyu en kolayı bebisin dogunca daha cooook zorluklar olacak ama hepsi icin deger evlat sevgisi bambaşka bisey Rabbim isteyen herkese yaşatsın ins :)

ah amin amin gelsin de bebişlerimiz zahmeti tatlı olur

kızlar eşimin sonuçları bilen var mı yorumlasa.. doktora gösteremedim henüz.. bu arada bana hsg çekilemedi daha makine arızalanmış.. pazartesi inşş

Eklentiler

• image.webp
    30 KB · Görüntüleme: 44
Kimse cevap vermeyecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…