Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım benim o konuyla ilgli bilgim olmadıgı için yazmadım ama şunu söyleyeyim bende gebelik testi pozitif çıktıgında ovulasyon testi silikti yan bence koyu olması bi şey ifade etmiyo yumurtladıktan sonra
Anladım canım. Zaten ben de az önce yaptım bir tane. Çok silik çıktı. Karışık bir iş galiba. En iyisi yarın gebelik testi yapayım.

Canım yaa gözlerim doldu.. Ne tatlısın yaaa.. SiZler de benim dualarımdasınız.. Ayy ağlıycam yaa çok teşekkürler
Cnm inan burda paylastiklarimiz bizi gercek dost yapiyo birda biri hamileyim diyince o kadar mutlu oluyorum ki cunku biliyorum ne emek harcaniyo ne hayaller kuruluyo

canım ben 3 gün kala yaptıgımda hayalet çizgi çıkmıştı istersen yap ama çıkmasada bozma moralini çıkmayabilir çünkü döllenmeden sonra 8 ile 10 gün arasında yerleşiyo bebiş
Canim normal test mi yapmistin erken olanlardan mi. Bir yanim yapmak istiyor diger yanim tek cizgiyi gorecegini bile bile niye yapasin diyor

Canim normal test mi yapmistin erken olanlardan mi. Bir yanim yapmak istiyor diger yanim tek cizgiyi gorecegini bile bile niye yapasin diyor
Canım şu strip olan var ya sadece buçuk ondan yaptım ben istersen negatif çıkarsa Moral bozmadan batı bekleyeceksen yarın yap :) bi baktın bebişin surprise dedi :)

canım bırak hiç takma onları, kedi-ciğer ikilisi olmuş bu durum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…