- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.681
Anladım canım. Zaten ben de az önce yaptım bir tane. Çok silik çıktı. Karışık bir iş galiba. En iyisi yarın gebelik testi yapayım.canım benim o konuyla ilgli bilgim olmadıgı için yazmadım ama şunu söyleyeyim bende gebelik testi pozitif çıktıgında ovulasyon testi silikti yan bence koyu olması bi şey ifade etmiyo yumurtladıktan sonra
bata kaç gün var canımAnladım canım. Zaten ben de az önce yaptım bir tane. Çok silik çıktı. Karışık bir iş galiba. En iyisi yarın gebelik testi yapayım.
3 gün var. Yumurtlamadan 11 gün geçti. Varsa Çıkar mı sence?bata kaç gün var canım
canım benim gebelik testinde 3 gün kala hayalet çizgi çıkmıştı ertesi gün daha belirgin diğer gün daha da belirgin çıkmıştı :)3 gün var. Yumurtlamadan 11 gün geçti. Varsa Çıkar mı sence?
Canım yaa gözlerim doldu.. Ne tatlısın yaaa.. SiZler de benim dualarımdasınız.. Ayy ağlıycam yaa çok teşekkürlerCnm ben 41 meryeme ve 41 yasine basladigimdan beri hepHomely_angel . _kermit_ @dilfeza interiorarchitect @qulit_me die dua ediyorum
İnşallah benimki de çıkar yarın:) çıkmasa da diyete başlamak için güzel bir fırsat olur. Her iki durum da olumlu benim için:)canım benim gebelik testinde 3 gün kala hayalet çizgi çıkmıştı ertesi gün daha belirgin diğer gün daha da belirgin çıkmıştı :)
o zaman ne diyeliim senin için hangisi hayırlıysa o olsun canım :)İnşallah benimki de çıkar yarın:) çıkmasa da diyete başlamak için güzel bir fırsat olur. Her iki durum da olumlu benim için:)
Cnm inan burda paylastiklarimiz bizi gercek dost yapiyo birda biri hamileyim diyince o kadar mutlu oluyorum ki cunku biliyorum ne emek harcaniyo ne hayaller kuruluyoCanım yaa gözlerim doldu.. Ne tatlısın yaaa.. SiZler de benim dualarımdasınız.. Ayy ağlıycam yaa çok teşekkürler
canım ben 3 gün kala yaptıgımda hayalet çizgi çıkmıştı istersen yap ama çıkmasada bozma moralini çıkmayabilir çünkü döllenmeden sonra 8 ile 10 gün arasında yerleşiyo bebişKizlar elimde laboquick marke erken gebelik testi var. Adete son 5. Testi yapsam cikar mi acaba
Canim normal test mi yapmistin erken olanlardan mi. Bir yanim yapmak istiyor diger yanim tek cizgiyi gorecegini bile bile niye yapasin diyorcanım ben 3 gün kala yaptıgımda hayalet çizgi çıkmıştı istersen yap ama çıkmasada bozma moralini çıkmayabilir çünkü döllenmeden sonra 8 ile 10 gün arasında yerleşiyo bebiş
Canım şu strip olan var ya sadece buçuk ondan yaptım ben istersen negatif çıkarsa Moral bozmadan batı bekleyeceksen yarın yap :) bi baktın bebişin surprise dedi :)Canim normal test mi yapmistin erken olanlardan mi. Bir yanim yapmak istiyor diger yanim tek cizgiyi gorecegini bile bile niye yapasin diyor
Benim adetim 7 gun gecikti ama kan verdim malesef hamile degilim.Hala adet olamadigim icin de yeni bat ne zaman bilmiyorum:)
Bence bekleyebiliyorsan 2 gün daha bekle cnm garanti olsunCanim normal test mi yapmistin erken olanlardan mi. Bir yanim yapmak istiyor diger yanim tek cizgiyi gorecegini bile bile niye yapasin diyor
Canım bence bekle bir iki gün daha bende adet günüm den 1 gün önce çıkmıştı en azından adetime 2 gün kala yap geç döllenme olduysa cikmazKizlar elimde laboquick marke erken gebelik testi var. Adete son 5. Testi yapsam cikar mi acaba
Ay canim keske insallah soyledigin gibi olur. 10. Gun oldu bugun hala beklemedeyim. Olmak mi daha iyi olmamak mi bilemedim:)Rebel92 ın da öyle olmustu ama sonra degeri artmıştı belki gec döllenmedir ii düşünelim ii olsun :) inş hamişsindir
Iyiyim cok sukur ama bir az akrabalarim moralimi bozuyolar yok efendim ikinci çocuğu napicaksin buyutmek cok zor sakin doğurma 10 yil felan bekle sinirlerim tepeme cikti artik ne diyeceyimi bilmiyorum bu insanlarin kendileri 5 yil çocuk icin yapmadiklari sey kalmamisdi ama simdi kocuk dusmani kesildiler biktim boyle insanlardan birde benimle dalqa geciyorlar sen daha kocuksun anlamiyosun felan cok kotu oldum teyze kizm ben doğurmam kocğumun dadisi olmamli kendimin evde yardimcim olmali belki o zaman doğrurum sonrada anneyim diye ortalarda gezecek
Cnm ben 41 meryeme ve 41 yasine basladigimdan beri hepHomely_angel . _kermit_ @dilfeza interiorarchitect @qulit_me die dua ediyorum
Kimse cevap vermeyecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?