- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.701
Iyiyim canim sen nasilsin valla artik hafta sonularinida sevmiycem buralar cok sesiz oluyor bu arada hiç hamais haberi almiyoruz nazarmi deydi topigimizesevgili hamiş ve hamiş adayı arkadaşlarım nasılsınız? haftasonu yoktum pek buralarda, özledim sizi :) umarım herkesin her şey yolundadır.
canıııımmm iyiyiz seni sormalıııı :) yumyumların çatlamasına ne kadr var :) bizde seni özledikkk teyzooooş :)sevgili hamiş ve hamiş adayı arkadaşlarım nasılsınız? haftasonu yoktum pek buralarda, özledim sizi :) umarım herkesin her şey yolundadır.
Iyiyim canim sen nasilsin valla artik hafta sonularinida sevmiycem buralar cok sesiz oluyor bu arada hiç hamais haberi almiyoruz nazarmi deydi topigimize
canıııımmm iyiyiz seni sormalıııı :) yumyumların çatlamasına ne kadr var :) bizde seni özledikkk teyzooooş :)
Arkadaslarrr Dun ovulasyon testimin ikinci cizgisi baya koyu cikmisti aksamkinde iyice koyulasmis dun geceyi degerlendirdik bugun siliklesmeye basladi test. Dua edin lutfen bana kizlar bu ay bebisim gelsin
kafanın dağılması iyi bi şey ama çalışmaları beslenmeni aksatmamaya çalış canım benimmm:) halsizlikten ayagımı o kadar sürüyorum kiiiiiiiii hepinizin bu ay gelmesi lazıııım :)yerim ben o teyzoşuuuuuu :) yumyumlar bu ara çatlayacak canım, ama ben de bu ay bir uyuşukluk bir umursamazlık var ki sormageçen ay çok umutlanmıştım ya sanırım o yüzden biraz kafam dağıldı sanırım
Arkadaşlar dün herkese dua ettim Allah kabul eylesin inşlh
canııım Allah kabul etsin inşallaaahh Allah razı olsun gönlünde ne varsa versin AMİNArkadaşlar dün herkese dua ettim Allah kabul eylesin inşlh
Allah kabul etsin canım inşallahArkadaşlar dün herkese dua ettim Allah kabul eylesin inşlh
Canim çizgi var ama bu test predıctor değil dimiKizlar lütfen bir bakın. Gozlerim bana oyun mu oynuyor
Laboquick erken gebelik testi. Bende testin beni yaniltmasindan korkuyorum. Benim icin cok buyuk bi yikim olurCanim çizgi var ama bu test predıctor değil dimi
Canımmm yanıltmaz inşallah bende bu marka testle gebeliğimi öğrendim cubuk gibi olan :) yarın bi daha yap koyulaşırsa kan testi ver ama bence hamilesin :)Laboquick erken gebelik testi. Bende testin beni yaniltmasindan korkuyorum. Benim icin cok buyuk bi yikim olurkarnim ve belimde agriyor hafiften. Bata 4 gun var
aminnn saol canım Allah kabul etsin kandiliniz mübarek olsun arkadslar :)Arkadaşlar dün herkese dua ettim Allah kabul eylesin inşlh
Ayyy sanki var çizci hadi hayirlisi gelismelerden hebedar etKizlar lütfen bir bakın. Gozlerim bana oyun mu oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?