Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

sevgili hamiş ve hamiş adayı arkadaşlarım nasılsınız? haftasonu yoktum pek buralarda, özledim sizi :) umarım herkesin her şey yolundadır.
Iyiyim canim sen nasilsin valla artik hafta sonularinida sevmiycem buralar cok sesiz oluyor bu arada hiç hamais haberi almiyoruz nazarmi deydi topigimize

Iyiyim canim sen nasilsin valla artik hafta sonularinida sevmiycem buralar cok sesiz oluyor bu arada hiç hamais haberi almiyoruz nazarmi deydi topigimize

İyiyim tatlım ben de, hafta sonları mimarlarla filan geçiyor bu ara. Evde tadilat var da, o yüzden hep dışardayım. Hamiş haberlerini ben de özledim, interiorarchitect ayağını sürü de arkadan bi sürü hamiş gelsin inş. :)

canıııımmm iyiyiz seni sormalıııı :) yumyumların çatlamasına ne kadr var :) bizde seni özledikkk teyzooooş :)

yerim ben o teyzoşuuuuuu :) yumyumlar bu ara çatlayacak canım, ama ben de bu ay bir uyuşukluk bir umursamazlık var ki sorma geçen ay çok umutlanmıştım ya sanırım o yüzden biraz kafam dağıldı sanırım

kafanın dağılması iyi bi şey ama çalışmaları beslenmeni aksatmamaya çalış canım benimmm:) halsizlikten ayagımı o kadar sürüyorum kiiiiiiiii hepinizin bu ay gelmesi lazıııım :)

Laboquick erken gebelik testi. Bende testin beni yaniltmasindan korkuyorum. Benim icin cok buyuk bi yikim olur karnim ve belimde agriyor hafiften. Bata 4 gun var
Canımmm yanıltmaz inşallah bende bu marka testle gebeliğimi öğrendim cubuk gibi olan :) yarın bi daha yap koyulaşırsa kan testi ver ama bence hamilesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…