- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.721
ayyyyyyy açar açmaz bunu gördüm çok mutlu oldum. bence bebiş varım diyor annesi ama kan testini de bir bekleyelim bence :)Kizlar lütfen bir bakın. Gozlerim bana oyun mu oynuyor
Amin canımmm inşallah :)Günaydın kızlaaar, herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum. Herkesin kandilini kutluyorum. Tüm dualarımız hayırlısıyla kabul olsun inş.
hepinizin kandili mubarek olsun arkadaşlar.kızlar nerelerdesiniz? var mı haberleriniz bize?
missaslim - 19 Aralık
Tuanam21 - 20 aralık
@minnoskabarikkek - 20 Aralık
ZehreNur - 21 Aralık
hayırlı kandiller takvimin çok yakışmış daim olsunaminnn saol canım Allah kabul etsin kandiliniz mübarek olsun arkadslar :)
Hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşllh bu gün hürmetineGünaydın fıstıklar :)
Hepinizin kandili mübarek olsun bugün ellerinizı açıp ettiğiniz dualar tek tek kabul olsun inşallah
Bugün hepiniz dualarımda olacaksınız
Rabbim kabul eder inşallah...
Hepimiz için güzel bir gün olsun :)
sagol canım amin hepimizinki daim olur inşhayırlı kandiller takvimin çok yakışmış daim olsun
bu gün hürmetine inşşlh 9 ay kalıcı olsun takvimlerimizsagol canım amin hepimizinki daim olur inş
bu gün hürmetine inşşlh 9 ay kalıcı olsun takvimlerimizsagol canım amin hepimizinki daim olur inş
aminnnnn aminnnnnbu gün hürmetine inşşlh 9 ay kalıcı olsun takvimlerimiz
amin canım inşallah:)Hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşllh bu gün hürmetine
Ya inşllh bizim takvimler de seninki gibi 9 ay kalıcı olramin canım inşallah:)
AMİN :)bu gün hürmetine inşşlh 9 ay kalıcı olsun takvimlerimiz
ya hadi hamiş haberi yok mu?kızlar nerelerdesiniz? var mı haberleriniz bize?
missaslim - 19 Aralık
Tuanam21 - 20 aralık
@minnoskabarikkek - 20 Aralık
ZehreNur - 21 Aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?