- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.741
amin canım benimmmm seninde kandilin mübarek olsun bol bol dua et kendine bebişine eşine sonrada bizlere:)Arkadaşlar, herkesin kandili mübarek olsun. Rabbim bu mübarek günde kimin gönlünde ne dileği varsa gerçek kılsın. Allah isteyen herkse hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin. Kimseyi evlat hasretiyle yakmasın. Hamilelere de sağ salim bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin. Ve herkesin evladına güzel, uzun bir ömür versin. Evlat acısı yaşatmasın... amin...
Canım ben gördüm, inşallah hamilesindirKizlar lütfen bir bakın. Gozlerim bana oyun mu oynuyor
amin canım beniiim inşallahh... seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun inşallah :)Canım ben gördüm, inşallah hamilesindir
Adet geçince hemen kana koş
Kızlar kandiliniz mübarek olsun, Allah hangi dileğiniz varsa şu günün hürmetine kabul etsin inşallah. Bende hepinizi dua ettim, Allah en yakın zamanda kavuşturur inşallah bebeklerimize
canım yerleşme olabilir miiii ? öyle zıplayıp hoplama kız :)Kızlar cok morelim bozuk. Azıcık kan lekesi var iç çamasırımda. Bata daha 7 gün var. Sporda dün cok ip atladım korkuttular beni. Acaba neden olabilir bu leke. Bilen var mı
Bi daha tövbeeee :) yerleşme kanaması bata yakın oluyomus galiba benim yakın değilcanım yerleşme olabilir miiii ? öyle zıplayıp hoplama kız :)
hadi bakalımmm rahatsız etmede bebişi sıkı sıkı tutunsun :)Bi daha tövbeeee :)
Saol canım inşallah tutunur senin bebişine arkadas olur :)hadi bakalımmm rahatsız etmede bebişi sıkı sıkı tutunsun :)
aynen canııım çok güzl olur :)Saol canım inşallah tutunur senin bebişine arkadas olur :)
aaaaay hadi inşallah canııım çooook istiyorum şöyle 9 ay kalsın takvimleriniz hep birlikte devam edelim bu yolda :) bu heycanı hep ebraber yaşayalım.. :)Ahh jindam sana bakdik umut etdik totem yapdik insallah tutarda kaldirmayiz hepimizin isminin altinda hamilelik takvimi olur
ya canım niye ip atladın kiKızlar cok morelim bozuk. Azıcık kan lekesi var iç çamasırımda. Bata daha 7 gün var. Sporda dün cok ip atladım korkuttular beni. Acaba neden olabilir bu leke. Bilen var mı
Ay canim ne kadar guzel dua etdin insallah rabbim tum dualarini kabul eyler bu mubarek gunde hepimizin duasi kabul olur insallahaaaaay hadi inşallah canııım çooook istiyorum şöyle 9 ay kalsın takvimleriniz hep birlikte devam edelim bu yolda :) bu heycanı hep ebraber yaşayalım.. :)
bugün mübarek gün rabbimmm 9 ay boyunca bu takvimi kaldırmadan devam ettirsin inşallah ya rabbim sen duy sesimizi...
rabbim tüm isteyen herkese hamileliği en yakın zamanda nasip etsin..
biz hamilelere de sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin
amin canım benimmm inşallahhhh :)Ay canim ne kadar guzel dua etdin insallah rabbim tum dualarini kabul eyler bu mubarek gunde hepimizin duasi kabul olur insallah
Biraz kiloluyum belki ondan olmuyordur dediler spora basladm o yuzdenya canım niye ip atladın kiinşllh yerleşme lekesidir ben bu ay senden çok umutluyumm
Canım hamilesinKizlar ustteki test dun yaptigim ucunsa kapak olan bu sabah. Ne dersiniz bir gelisme var mikarnimda adet olcakmisim gibi bir agriyo ki. Heveslenmeye korkuyorum
çok net belli oluyor çizgi. Tebrik ederim canım. İnş. Bize de nasip olur bu çizgileri gormekKizlar ustteki test dun yaptigim ucunsa kapak olan bu sabah. Ne dersiniz bir gelisme var mikarnimda adet olcakmisim gibi bir agriyo ki. Heveslenmeye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?