Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

amin canım benimmmm seninde kandilin mübarek olsun bol bol dua et kendine bebişine eşine sonrada bizlere:)

Kizlar lütfen bir bakın. Gozlerim bana oyun mu oynuyor
Canım ben gördüm, inşallah hamilesindir
Adet geçince hemen kana koş

Kızlar kandiliniz mübarek olsun, Allah hangi dileğiniz varsa şu günün hürmetine kabul etsin inşallah. Bende hepinizi dua ettim, Allah en yakın zamanda kavuşturur inşallah bebeklerimize

Kızlar cok morelim bozuk. Azıcık kan lekesi var iç çamasırımda. Bata daha 7 gün var. Sporda dün cok ip atladım korkuttular beni. Acaba neden olabilir bu leke. Bilen var mı

amin canım beniiim inşallahh... seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun inşallah :)

Ahh jindam sana bakdik umut etdik totem yapdik insallah tutarda kaldirmayiz hepimizin isminin altinda hamilelik takvimi olur
aaaaay hadi inşallah canııım çooook istiyorum şöyle 9 ay kalsın takvimleriniz hep birlikte devam edelim bu yolda :) bu heycanı hep ebraber yaşayalım.. :)
bugün mübarek gün rabbimmm 9 ay boyunca bu takvimi kaldırmadan devam ettirsin inşallah ya rabbim sen duy sesimizi...
rabbim tüm isteyen herkese hamileliği en yakın zamanda nasip etsin..
biz hamilelere de sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin

Ay canim ne kadar guzel dua etdin insallah rabbim tum dualarini kabul eyler bu mubarek gunde hepimizin duasi kabul olur insallah

ya canım niye ip atladın ki inşllh yerleşme lekesidir ben bu ay senden çok umutluyumm
Biraz kiloluyum belki ondan olmuyordur dediler spora basladm o yuzden bu ay Hep beraber hamiş kalalım inş bu gecenin hürmetine Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…