Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar cok morelim bozuk. Azıcık kan lekesi var iç çamasırımda. Bata daha 7 gün var. Sporda dün cok ip atladım korkuttular beni. Acaba neden olabilir bu leke. Bilen var mı

Yerleşme olma ihtimali yüksek tatlım ama öyle hoplamalar filan olmasa daha doğru sanırım. daha pasif sporlar yaparak geçirsen bu süreyi iyi olur

Kizlar ustteki test dun yaptigim ucunsa kapak olan bu sabah. Ne dersiniz bir gelisme var mi karnimda adet olcakmisim gibi bir agriyo ki. Heveslenmeye korkuyorum

heyo heyooo artık çok net görünüyor çizgi canım, tebrikler kan testine ne zaman gideceksin canım?

Yerleşme olma ihtimali yüksek tatlım ama öyle hoplamalar filan olmasa daha doğru sanırım. daha pasif sporlar yaparak geçirsen bu süreyi iyi olur
Saol cnm bundan sonra daha dikkatli olucam inş bişey olmamıştır varsa bebiş. Senin de yumyum catladıgına göre spermitoları görev basına davet ediyoruz totemler tutsun tüm grup hamiş olsun hayırlısıyla inş

heyo heyooo artık çok net görünüyor çizgi canım, tebrikler kan testine ne zaman gideceksin canım?
Esime sinir oldum. Bu cizgiden bisey cikmaz ikiside ayni koyulukta olmadan inanmam diyor cok biliyor sanki. Ama bende beklicem koyulasmasini sonra gidecegim kan testine

Cok sagol olun arkadaslar. Eger ki gercekten bebis varsa allah bana bagislasin onu saglikla alayim kucagima Allah uzun suredir yada kisa suredir bekleyen herkese nasip etsin. Ben 10. ayda kavustum insallah bebegime siz bu kadar bekleyin. Amin...
Sağlıkla kucağına al bebişini cnm inş. her sabah test yap gitgide koyulaşır sonra kan verirsin değerin de yükselir o zamana kadar bizde göbek atalım burda seninle birlikte darısı bizlere inş aminnn

Esime sinir oldum. Bu cizgiden bisey cikmaz ikiside ayni koyulukta olmadan inanmam diyor cok biliyor sanki. Ama bende beklicem koyulasmasini sonra gidecegim kan testine
canımm sakin ol :) erkekler hep böyle benim kide bana inanmıyordu kan testiyle belgeledimmm şimdi aklı gidiyo sürekli soruyo bebişini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…