- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.761
canım çizgi belli oluyor tam emin olmak için yarın sabahda yap bakalım iyice koyulasırsa hamilesinKizlar ustteki test dun yaptigim ucunsa kapak olan bu sabah. Ne dersiniz bir gelisme var mikarnimda adet olcakmisim gibi bir agriyo ki. Heveslenmeye korkuyorum
Kızlar cok morelim bozuk. Azıcık kan lekesi var iç çamasırımda. Bata daha 7 gün var. Sporda dün cok ip atladım korkuttular beni. Acaba neden olabilir bu leke. Bilen var mı
Kizlar ustteki test dun yaptigim ucunsa kapak olan bu sabah. Ne dersiniz bir gelisme var mikarnimda adet olcakmisim gibi bir agriyo ki. Heveslenmeye korkuyorum
Aaa çizci baya baya gorunuyo tebrikler canim darisi tum bekleyenlerin basinaKizlar ustteki test dun yaptigim ucunsa kapak olan bu sabah. Ne dersiniz bir gelisme var mikarnimda adet olcakmisim gibi bir agriyo ki. Heveslenmeye korkuyorum
günaaaaaydıın erken mi çatladı sankiiiiiiiii :) hadi beklemeye geçiyoruz ama sen bugünü yarınıda değerlendir canımm sağlam iş yapalım :)Herkese günaydın hanımlar, benim yumyum dün çatladıve 14 günlük geri sayıma başlıyoruz
Bence de hamilesin tebrikler caniiimKizlar ustteki test dun yaptigim ucunsa kapak olan bu sabah. Ne dersiniz bir gelisme var mikarnimda adet olcakmisim gibi bir agriyo ki. Heveslenmeye korkuyorum
Hadi bakalım heyecanlı bekleyiş basladiHerkese günaydın hanımlar, benim yumyum dün çatladıve 14 günlük geri sayıma başlıyoruz
canımm tebrikler sen de hamişler grubuna girmişsinKizlar ustteki test dun yaptigim ucunsa kapak olan bu sabah. Ne dersiniz bir gelisme var mikarnimda adet olcakmisim gibi bir agriyo ki. Heveslenmeye korkuyorum
inş cnm bi an önce hayırlısıyla aminnnnnçok net belli oluyor çizgi. Tebrik ederim canım. İnş. Bize de nasip olur bu çizgileri gormek
aminnnn inşallahAaa çizci baya baya gorunuyo tebrikler canim darisi tum bekleyenlerin basina
Saol cnm bundan sonra daha dikkatli olucam inş bişey olmamıştır varsa bebiş. Senin de yumyum catladıgına göre spermitoları görev basına davet ediyoruzYerleşme olma ihtimali yüksek tatlım ama öyle hoplamalar filan olmasa daha doğru sanırım. daha pasif sporlar yaparak geçirsen bu süreyi iyi olur
Esime sinir oldum. Bu cizgiden bisey cikmaz ikiside ayni koyulukta olmadan inanmam diyorheyo heyooo artık çok net görünüyor çizgi canım, tebriklerkan testine ne zaman gideceksin canım?
Sağlıkla kucağına al bebişini cnm inş. her sabah test yap gitgide koyulaşır sonra kan verirsin değerin de yükselir o zamana kadar bizde göbek atalım burda seninle birlikteCok sagol olun arkadaslar. Eger ki gercekten bebis varsa allah bana bagislasin onu saglikla alayim kucagimaAllah uzun suredir yada kisa suredir bekleyen herkese nasip etsin. Ben 10. ayda kavustum insallah bebegime siz bu kadar bekleyin. Amin...
canımm sakin ol :) erkekler hep böyle benim kide bana inanmıyordu kan testiyle belgeledimmm şimdi aklı gidiyo sürekli soruyo bebişini :)Esime sinir oldum. Bu cizgiden bisey cikmaz ikiside ayni koyulukta olmadan inanmam diyorcok biliyor sanki. Ama bende beklicem koyulasmasini sonra gidecegim kan testine
hayırlı olsun canım, hamilesin, kaç gün geçti adetin ?Kizlar ustteki test dun yaptigim ucunsa kapak olan bu sabah. Ne dersiniz bir gelisme var mikarnimda adet olcakmisim gibi bir agriyo ki. Heveslenmeye korkuyorum
onun batı bugün :)hayırlı olsun canım, hamilesin, kaç gün geçti adetin ?
canım nasılsınn 3 gün sonra mı belli olucak bebişin cinsiyeti aaa maşallah :)hayırlı olsun canım, hamilesin, kaç gün geçti adetin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?