Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Esime sinir oldum. Bu cizgiden bisey cikmaz ikiside ayni koyulukta olmadan inanmam diyor cok biliyor sanki. Ama bende beklicem koyulasmasini sonra gidecegim kan testine
benim eşim de bana aynısını yapmıştı. kan tahlilinden sonra bile doktora gttin mi bebeği gördün mü görmeden kendini kaptırma gibi konuşmuştu. boşver sen hiç kafana takma hiçbirşeyi sitres yapma

canım nasılsınn 3 gün sonra mı belli olucak bebişin cinsiyeti aaa maşallah :)
iyiyim canım, çok yoğunum giremiyorum bir türlü, girsem de bakıp çıkıyorum maalesef, birşeyler yazmaya fırsat bulamıyorm. valla burda öyle yazıyo bilmiyorum artık. ama haftaya gidicem doktora, kesin olsun cinsiyetini öğrenelim diye

sen nasılsın napıyosun, bakıyorum herkes totem yapmış inşallah da işe yarar. senin bat ne zaman varmı bir gelişme ?

Hayırlısı olsun cnm sağlıklı olsun da :) ögrenince mutlaka haber ver bize :) ben de öyle cok giremiyorum fırsat buldukça yazıyorum. benim bata 6 gün var beklemedym evet çoğumuz totem yaptık jindam gibi önceki gün cok ip atladm sonra camasırımda leke vardı korktum baya ama hayırlısı herşey Allahtan

kalbini ferah tut canım, valla olmazsa olmuyo hiç berak etme allah nasip ettikten sonra inşallah hiçbirşey olmaz, ben adetime bir gün vardı ev topluyordum. tek başıma buzdolabını kaldırdım halıları kaldırdım aklımdan da geçmedi değil ama allah büyük dedim hep, ve hamileymişim meğersem hiç kafana takma öyle şeyleri ama kendine de dikkat et

Normalden 2gun gec yumurtladigimi dusunuyorum bat olarak cuma gununu bekliyordum canim. 2gun var yani
hayırlısı canım, hiç merak etme bence var, sen her gün sabah test yap git gide koyulaşırsa da emin olursun, hatta bir hafta daha bekle haftaya git doktora, ben öyle yapmıştım. adetim iki hafta geçtikten sonra gtitim doktora ve keseyi görmüştük

günaaaaaydıın erken mi çatladı sankiiiiiiiii :) hadi beklemeye geçiyoruz ama sen bugünü yarınıda değerlendir canımm sağlam iş yapalım :)

tam 14.gün çatladı canım, zamanında yani :) bu ay çok iyi değerlendirilemedi canım. umutlar pek yüksek değil yani :)

bir kaç gün dinlenmeye ve uzanmaya çalış canım, nolur nolmaz eyyy spermitolar hedefiniz yumyum, ileriiiiii :)
amin tatlım, inşallah tüm imzalar daim olsun.

merhabalar benim sat 29 kasım dı bat 28 aralık doğacağı tarihi hesaplıyorum benim de sizin gibi 05/09/2016 çıkıyor sizin bat ne zamandı ve ne zaman öğrendiniz hamileliği acaba? (Hayırlı olsun inşallah)

hııı anladım canımm neyse yine işçileri yollamışsın beybi inşaatına :) inşal temeli sağlam atarlar :)artık bekliyoruz :)

hihiihii evet canım, gönderirken iş güvenliği önlemlerini de aldım :) bu sefer beklemek daha kolay olur belki, haftaya tatile gidiyorum Bir de şansa tutunma günü tam yeni yılın ilk gününe denk gelio, yani inş tutunursa

beyaz_gelincik01 cnm sizin Homely_angel ile bat tarihleriniz aynı. onun yumyum çatlamış senin yumyum ne alemde? ovu testin koyulaştı mı?
ya bide ben bu yumurtlama testinden bişey anlamadım 2 gün önce koyu gibiydi dun daha silik bugün yine koyu bide tam koyu iken mi yum çatlıyor anlamadım ki?

Kizlar kafayi yemek uzereyim 43 gun bitiyo hala adet yok rahat bi 5 kilo almis bi goruntum var gobegim fln sis bi haftadir hergun karin agrisi gercekten kendini hissettiren bi agri ve ben artik adet olup rahatlamak istiyorum

Kizlar kafayi yemek uzereyim 43 gun bitiyo hala adet yok rahat bi 5 kilo almis bi goruntum var gobegim fln sis bi haftadir hergun karin agrisi gercekten kendini hissettiren bi agri ve ben artik adet olup rahatlamak istiyorum
ilkinde de böyle olmuştu değil mi uzun bir süre adet oladın diye hatırlıyorum kan testi yaptırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…