- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.801
Yaptirdim cnm negatifilkinde de böyle olmuştu değil mi uzun bir süre adet oladın diye hatırlıyorum kan testi yaptırdın mı?
Canim dilayca ben ve bir kac arkadas totem yapmisik sadece yani hic birimiz hamis diyiliz insallah tutarda takvimi kaldirmayiz@dilayca bat tarihiniz kaç ve ne zaman öğrendiniz acaba aşağı yukarı benimle aynı gibisiniz tarih olarak
anladım teşekkürler canım...Canim dilayca ben ve bir kac arkadas totem yapmisik sadece yani hic birimiz hamis diyiliz insallah tutarda takvimi kaldirmayiz
aaay ne kadar güzellll nereye gidiyorsunuuuz :)
ya bide ben bu yumurtlama testinden bişey anlamadım 2 gün önce koyu gibiydi dun daha silik bugün yine koyubide tam koyu iken mi yum çatlıyor anlamadım ki?
ayy canım çok güzel çok iyi yapmışsınız :) gör bak ordan bebiş haberiyle döneceksin :):) Gent ve Amsterdam'a canım. Bebek gelmeden gezmek lazım :) Kim bilir belki o da bizimle gezecek de haberimiz henüz olmayacaktır
umarım canım benim, ayy okuması bile güzel. Zaten döndüğüm günden sonraki gün bat :)ayy canım çok güzel çok iyi yapmışsınız :) gör bak ordan bebiş haberiyle döneceksin :)
hadi inşallah şöyle çok güzel bi tatil geçirirsin ve bomba gibi bi haberle de dönersin canıııım :)umarım canım benim, ayy okuması bile güzel. Zaten döndüğüm günden sonraki gün bat :)
hadi inşallah şöyle çok güzel bi tatil geçirirsin ve bomba gibi bi haberle de dönersin canıııım :)
iyiym canım çok şükür :) evdeyim sürekli yata yata totom kocaman olcak :) bi de çizimleri yetiştirmeye çalışyıorum kolumda iyi çok şükür canım cuma günü büyük ihtimalle alırlar dikişi 9 gün olcak çünküinşallah tatlım. sen nasıl oldun? kolun iyileşti mi?
Oh ne güzel aşermeler başlamış :) benim canım bir şey istemiyor. Çorbayla falan geçiştiriyorum hatta. Nerdeyse her gün mide bulantısı çekiyorum ve istiğfar ediyorum. Midem sürekli rahatsız ediyor. İnşallah çabucak geçer.iyiym canım çok şükür :) evdeyim sürekli yata yata totom kocaman olcak :) bi de çizimleri yetiştirmeye çalışyıorum kolumda iyi çok şükür canım cuma günü büyük ihtimalle alırlar dikişi 9 gün olcak çünkü
bu arada feci bi şekilde çiğköfte istiyor canım sürekli geçen hafta yedim hala da yiyesim var her yer sanki çiğ köfte kokuyo :) bi de normalde çok seven biri değilim etsiz yerim o da yılda bi kaç kez ama coştum yani :)
canım bi tek onu çekiyor başka bi şi aklıma hiç gelmiyo ama onu yiyorum o gün tamam geçiyo ertesi gün yine istiyo canım :)Oh ne güzel aşermeler başlamış :) benim canım bir şey istemiyor. Çorbayla falan geçiştiriyorum hatta. Nerdeyse her gün mide bulantısı çekiyorum ve istiğfar ediyorum. Midem sürekli rahatsız ediyor. İnşallah çabucak geçer.
Oh ne güzel aşermeler başlamış :) benim canım bir şey istemiyor. Çorbayla falan geçiştiriyorum hatta. Nerdeyse her gün mide bulantısı çekiyorum ve istiğfar ediyorum. Midem sürekli rahatsız ediyor. İnşallah çabucak geçer.[/QUOTE
Ayy canim ins çabucak gecer bulantilarin bu arada hamilelik takvimi yapsana bebisi izliyelim
Canim insallah ilk haftalari kolaylikla atlatirsin doktora ne zaman gideceksin keseyi gormeye belki supriz olur iki tane kese gorursuncanım bi tek onu çekiyor başka bi şi aklıma hiç gelmiyo ama onu yiyorum o gün tamam geçiyo ertesi gün yine istiyo canım :)
ayy bende bulantıdan çok korkuyorum kaç gündür bulantı yoktu bu sabah biraz oldu ama geçti hemen..
kusma yaşayanlara çok üzülüyorum bençok zor ben kusarsam çok fena olurum biliyorum inşallah kusma olmaza Allah yardımcın olsun canım benimmm
Cuma günü Gitcem inşallah canım dua et bana çok heycanlıyım :)Canim insallah ilk haftalari kolaylikla atlatirsin doktora ne zaman gideceksin keseyi gormeye belki supriz olur iki tane kese gorursun
Tum dualarim seninle canim insallah cuma gunu guzel haberler verirsin bizeCuma günü Gitcem inşallah canım dua et bana çok heycanlıyım :)
Ayyy ne güzel bi süpriz olur çok mutlu oluruz :)
Canım kürtajdan sonra olmadın değil mi hiç?? Belki normaldir.. Doktora gitsene bir senKizlar kafayi yemek uzereyim 43 gun bitiyo hala adet yok rahat bi 5 kilo almis bi goruntum var gobegim fln sis bi haftadir hergun karin agrisi gercekten kendini hissettiren bi agri ve ben artik adet olup rahatlamak istiyorum
Ay canim benim Allâh razı olsun :) inşallah güzel haberlerle gelirim :)Tum dualarim seninle canim insallah cuma gunu guzel haberler verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?