Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

inşallah tatlım. sen nasıl oldun? kolun iyileşti mi?
iyiym canım çok şükür :) evdeyim sürekli yata yata totom kocaman olcak :) bi de çizimleri yetiştirmeye çalışyıorum kolumda iyi çok şükür canım cuma günü büyük ihtimalle alırlar dikişi 9 gün olcak çünkü
bu arada feci bi şekilde çiğköfte istiyor canım sürekli geçen hafta yedim hala da yiyesim var her yer sanki çiğ köfte kokuyo :) bi de normalde çok seven biri değilim etsiz yerim o da yılda bi kaç kez ama coştum yani :)

Oh ne güzel aşermeler başlamış :) benim canım bir şey istemiyor. Çorbayla falan geçiştiriyorum hatta. Nerdeyse her gün mide bulantısı çekiyorum ve istiğfar ediyorum. Midem sürekli rahatsız ediyor. İnşallah çabucak geçer.

canım bi tek onu çekiyor başka bi şi aklıma hiç gelmiyo ama onu yiyorum o gün tamam geçiyo ertesi gün yine istiyo canım :)
ayy bende bulantıdan çok korkuyorum kaç gündür bulantı yoktu bu sabah biraz oldu ama geçti hemen..
kusma yaşayanlara çok üzülüyorum ben çok zor ben kusarsam çok fena olurum biliyorum inşallah kusma olmaza Allah yardımcın olsun canım benimmm

Canim insallah ilk haftalari kolaylikla atlatirsin doktora ne zaman gideceksin keseyi gormeye belki supriz olur iki tane kese gorursun

Kizlar kafayi yemek uzereyim 43 gun bitiyo hala adet yok rahat bi 5 kilo almis bi goruntum var gobegim fln sis bi haftadir hergun karin agrisi gercekten kendini hissettiren bi agri ve ben artik adet olup rahatlamak istiyorum
Canım kürtajdan sonra olmadın değil mi hiç?? Belki normaldir.. Doktora gitsene bir sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…