- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.821
iyiym canım çok şükür :) evdeyim sürekli yata yata totom kocaman olcak :) bi de çizimleri yetiştirmeye çalışyıorum kolumda iyi çok şükür canım cuma günü büyük ihtimalle alırlar dikişi 9 gün olcak çünkü
bu arada feci bi şekilde çiğköfte istiyor canım sürekli geçen hafta yedim hala da yiyesim var her yer sanki çiğ köfte kokuyo :) bi de normalde çok seven biri değilim etsiz yerim o da yılda bi kaç kez ama coştum yani :)
canııımmmm bak takvimin ne diyoaşermeler başladığına göre mide bulatıların pek olmayacak demekki canım :) inş da olmaz :)
kolunun da iyileşmesine çok sevindim, nazar boncuğu tak tatlım, ben nazara çok inanırım.
canımmm çok teşekkür ederiiiimmm :) farkettim yoklugunu bi sıkıntı yoktur umarım bebişinle sen nasılsınz :)Kuzu geçmiş olsun ben yoktum bu aralar buralarda nazar vardır nazar duası da vardır nazar boncuğu yoktur nazar boncuğu da karşı tarafa gözlerini çek benden beni nazarlama mesajı vermek için takılabilir :))))))interiorarchitect
canııımmmm bak takvimin ne diyo
28 günlük adet evresine göre bugün muhtemel hamile kalacağınız gün :)hadi inşallaaaaah :)
aynen canım nazara ben de inanıyorum belkide o yüzden çok fazla üstüme topluyorum...
bizde iyiyiz şimdilik canım yarın kontrol var 5+5 olcaz :) bakalım keseyi görmeyi gitcez içinde bebişide görsek hiç fena olmaz :)Iyiyim kuzu il disindaydim yogundum yazamadım kuzu arada baktım ama fırsat bulup yazamadım ıyiyiz çok şükür siz nasilsinizinteriorarchitect
:) canımmmm belkide şu an spermitolardan biri bu sınavı başarıyla geçmiş ve de yumurtaya girmiştir :) ayyyy hadi zaman aksın geçsin de güzel haberlerinizi alayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)ama yumyum çatladı iki gün önce :) yine de değerlendirelim de, ihtimali güçlendirelim :)
bana da çok nazar değer, bazılarının bakışları ne kadar pisse artık
kızlar dun muhtemelen yum çatladı ama değerlendiremedik eşimle çok fena tartıştık hala da konuşmuyoruz ondan onceki akşamda olmadı bişey yani bu ay hamile olmam inş diyorum çunku bu adam haketmiyor bu zamana kadar olmamasının bir hikmeti var tabi
:) canımmmm belkide şu an spermitolardan biri bu sınavı başarıyla geçmiş ve de yumurtaya girmiştir :) ayyyy hadi zaman aksın geçsin de güzel haberlerinizi alayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
canım aynen ben onların bakışlarını hissediyorum hemen o kötü enerji bana geçiyor ve düşün bunu dile getiriyorum yanımda biri varsa 1 saat geçmeden başıma bi şey geliyo örneğin bi düğüne gittim birinin kötü enerjisi geçti üstüme 1 saat sonra altın yüzüğüm çat diye kırıldı Allah hepimizi kötü gözden korusun... biz dünyaya güzel gözlerle bakmaya çalışan insanlarız böyleleri bizlerden uzak dursun
15 aralıkta adet oldum.kızlar nerelerdesiniz? var mı haberleriniz bize?
@missaslim - 19 Aralık
@Tuanam21 - 20 aralık
gulceandkeremsmom - 20 Aralık
@ZehreNur - 21 Aralık
Pazartesi gidicem cnm tam 50 gun oluyo pazartesiCanım kürtajdan sonra olmadın değil mi hiç?? Belki normaldir.. Doktora gitsene bir sen
Yarin gitsem mi ki ya baya da olduRebel92 canım bence bi doktora görün bence sana adet söktürücü verecek
Canım kalp atışını bile duyabilirsin :) ben 5+6da gittiğimde kalp atışını da duymuştuk :) iyi haberlerini bekliyoruzbizde iyiyiz şimdilik canım yarın kontrol var 5+5 olcaz :) bakalım keseyi görmeyi gitcez içinde bebişide görsek hiç fena olmaz :)
Canim ben 12. Gunde kontrole gitmistim 17mm demisti. 13-14-15 i degerlendirin dedi ama benim 16.gunde cok fazla kasik agrim oldu ve 17.gunun sabahin kor saatinde gozumuzu acmadan birliktelik olmustu. O zaman oldugunu dusunuyorum benJindam canim yardimina ihtiyacim var sen en son doktora gitdiyinde doktor sana yumosunun adetin 18. 19 gunlerinde catlar demisdi dimi peki dotora gitdiyinde yumosun kac mlim olmusdu ben bu gun doktora gitdim 18 ml yumos olusmus bu gun adetimin 13 cu gunu doktor 18 19 gunlerde catlar dedi lutfen yardim et
canım bence git artık epey olmuş adet olsan bi temizlenir için rahatlarsınYarin gitsem mi ki ya baya da oldu
aaaay hadi inşalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :)))) aaaaay ne mutlu oluruuuuuuuummmmmmmmmmmm :) şu an beni enerji doldurduuuun :)Canım kalp atışını bile duyabilirsin :) ben 5+6da gittiğimde kalp atışını da duymuştuk :) iyi haberlerini bekliyoruz
Jindam canim sorumu cevaplarsan cok sevinirimaaaay hadi inşalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :)))) aaaaay ne mutlu oluruuuuuuuummmmmmmmmmmm :) şu an beni enerji doldurduuuun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?