Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

aşermeler başladığına göre mide bulatıların pek olmayacak demekki canım :) inş da olmaz :)
kolunun da iyileşmesine çok sevindim, nazar boncuğu tak tatlım, ben nazara çok inanırım.

aşermeler başladığına göre mide bulatıların pek olmayacak demekki canım :) inş da olmaz :)
kolunun da iyileşmesine çok sevindim, nazar boncuğu tak tatlım, ben nazara çok inanırım.
canııımmmm bak takvimin ne diyo

28 günlük adet evresine göre bugün muhtemel hamile kalacağınız gün :) hadi inşallaaaaah :)

aynen canım nazara ben de inanıyorum belkide o yüzden çok fazla üstüme topluyorum...

canımmm çok teşekkür ederiiiimmm :) farkettim yoklugunu bi sıkıntı yoktur umarım bebişinle sen nasılsınz :)

ama yumyum çatladı iki gün önce :) yine de değerlendirelim de, ihtimali güçlendirelim :)

bana da çok nazar değer, bazılarının bakışları ne kadar pisse artık

kızlar dun muhtemelen yum çatladı ama değerlendiremedik eşimle çok fena tartıştık hala da konuşmuyoruz ondan onceki akşamda olmadı bişey yani bu ay hamile olmam inş diyorum çunku bu adam haketmiyor bu zamana kadar olmamasının bir hikmeti var tabi

ama yumyum çatladı iki gün önce :) yine de değerlendirelim de, ihtimali güçlendirelim :)

bana da çok nazar değer, bazılarının bakışları ne kadar pisse artık
:) canımmmm belkide şu an spermitolardan biri bu sınavı başarıyla geçmiş ve de yumurtaya girmiştir :) ayyyy hadi zaman aksın geçsin de güzel haberlerinizi alayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
canım aynen ben onların bakışlarını hissediyorum hemen o kötü enerji bana geçiyor ve düşün bunu dile getiriyorum yanımda biri varsa 1 saat geçmeden başıma bi şey geliyo örneğin bi düğüne gittim birinin kötü enerjisi geçti üstüme 1 saat sonra altın yüzüğüm çat diye kırıldı Allah hepimizi kötü gözden korusun... biz dünyaya güzel gözlerle bakmaya çalışan insanlarız böyleleri bizlerden uzak dursun

Canım benim üzme sen kendini, hep konuşuyoruz ya bazen o tanıdığımız adam gidiyor yerine tanımlanamayan canlı geliyor. Öyle inş olmaz da deme nolur, kızgınlıkla söylenen bu cümleler sonra bizi üzebilir. Akşam geldiğinde o da üzülmüştür bak gör.

İnşallah tatlım inşallah :) Daha çoook var, sonuç iyi olsun da bekleyelim.
Amin canım, içi fesat insanlar uzak olsun.

Jindam canim yardimina ihtiyacim var sen en son doktora gitdiyinde doktor sana yumosunun adetin 18. 19 gunlerinde catlar demisdi dimi peki dotora gitdiyinde yumosun kac mlim olmusdu ben bu gun doktora gitdim 18 ml yumos olusmus bu gun adetimin 13 cu gunu doktor 18 19 gunlerde catlar dedi lutfen yardim et

Canim ben 12. Gunde kontrole gitmistim 17mm demisti. 13-14-15 i degerlendirin dedi ama benim 16.gunde cok fazla kasik agrim oldu ve 17.gunun sabahin kor saatinde gozumuzu acmadan birliktelik olmustu. O zaman oldugunu dusunuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…