Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım doktorumun açıklamalarına göre; yumyumlar günde 2 mm büyüyor ve 22-24 mm olunca çatlıyor. Bu hesapla senin 2-3 gün sonra çatlayacak. Yani 15-16. günlere denk geliyor ama doktorun neden 18-19 dedi anlamadım. Bence ovulasyon testi ile takip et, bakalım hangisi doğru çıkacak

canım kusura bakma görmemiştim mesajını canım ben 12. gün gitmiştim 3 4 gün sonra çatlar demişti benim doktorum pek sayısal konuşmaz mm olarak hiç bi şi sölemedi 17.gün ovulasyon testim silikleşmişti benim canım

canııımmmm öyle düşünme hepimizin sıkıntıları stresleri oluyor belki dün eşin kötü bi gün geçirmişti ve gergindi sende bu bebek meselesinden belki farketmeden gerilmişsindir bence bu akşam uzatmayın güzelce hazırlan yemeğini de yap ve şansını kaçırma sonra da üzülme...
yine de sen bilirsin tatlım ama yıpranmanı istemiyorum...

Canım öyle düşünme, insanlar tartışırken bazen kendinden geçebiliyor.. Zaten şuan düşündüğün gibi biri olsa, sen baştan ondan çocuk istemezdin. Evliliklerde böyle olayların bazen yaşanması normal. Bu bazen sıklaşıyor ve sana acı veriyorsa sıkıntı.. Sen kalbini ferah tut.. Her şey düzelir
Pazartesi gidicem cnm tam 50 gun oluyo pazartesi
Canım yarın git bence bir kafan rahatlar

yok ya o ailesinden başka kimseyi düşünmüyor 3 gün konuşmicam sen baba olmayı haketmiyorsun dedim o da sen çok anne olmayı hakediyordun sanki dedi çocuk bize fazla.olmaması daha hayırlı

yok ya biz sık sık tartışıyoruz o ailesine hayran onları mutlu etmek için evlenmiş bu adamla olmaz yani

yok ya o ailesinden başka kimseyi düşünmüyor 3 gün konuşmicam sen baba olmayı haketmiyorsun dedim o da sen çok anne olmayı hakediyordun sanki dedi çocuk bize fazla.olmaması daha hayırlı
canım benim yaaa bence ikinizde büyütmüşsünüz biraz ağır konuşmuşsunuzzz streslisiniz belli ki... üzülme geçer herşey...

canım benim yaaa bence ikinizde büyütmüşsünüz biraz ağır konuşmuşsunuzzz streslisiniz belli ki... üzülme geçer herşey...
dun önemli olduğunu bildiği halde çıktı gitti.biz hep böyle tartışıyoruz bebek olursa birz düzeliriz mantığı işte çocuğumuda yakmıyım

Cok tesekkur ederim yardimin icin bilemedim simdi doktor neden oyle soyledi canim bizim ulkede bilmiyorum ovulasyon testi satliyormu ki satiliyosada ne diyib alicam onun icin boyle kala kaldim

Tesekkur ederim insallah bu ay tutar bekleyib gorucez

Msjını okuyunca o kadar kötü oldum ki.. Sanki ben yazmısım gibi benim cümlelerim gibi.. Emin ol seni cok cok ii anlıyorum.. Üzme kendini her işte bi hayır vardır

xkardelenx cnm K.Bakma yeni gördüm mesajını benim de sat 29 kasımdı o yuzden aynı tarih veriyo :) hamiş olursak aynı gün dogum yaparız süper olur :)

Bu arada midem için uyanmadan önce rüyamda midem bulanıyordu kantin gibi bi yerden tuzlu cubuk alıyordum rüyamda
Bilinçaltı böyle bişey işte

günaydın hanımlar. görüşemiyoruz kaç gündür ne var ne yok ?

beyaz_gelincik01 canım yazını okudum da hiç öyle düşünme lütfen, ben de evliliğimin ilk zamanlarında çok sıkıntılar yaşadım. eşimle ilgili benim eşim çok zor bir adamdır. anlaşmak uyuşmak hiç kolay değildir. ama etrafımda gördüm ki herkesin evliliğinde farklı da olsa illaki sorunlar var. ben de ilk zamanlar çocuk olmadığında böyle düşünmüştüm. sonradan aslında çocuğun benim için olduğunu, onun için doğurmayacağımı anladım. yani çocuk bize lazım canım. erkekler için zaten olması ya da olmaması çok sorun değil. ben çocuğumu kendim için istiyorum gönlünü ferah tut, ayrıca _kermit_ senin cevabına da üzüldüm. bu söylediklerim senin için de geçerli canım. çocuk bize lazım. boşverin kocaları

Günaydın hanımlar, her şeyin pozitif olduğu bir gün olsun inşallah.

interiorarchitect canım merakla doktordan dönmeni bekliyorum. Randevu kaçta? Güzel haberler getir bize

beyaz_gelincik01 _kermit_ canım benim hem çok üzüldüm hem de birazcık kızdım size. Kızdım dediysem, aynı hatayı bende yapıp kadınların gücünü bazen unuttuğumuz, kendimizi yıprattığımız için kızdım. Erkekler evlendiklerinde hala biraz laylaylom oluyorlar ve bazı konuların yavaş yavaş farkına varıyorlar. Bu farkındalığı yaratırken yine büyük iş bize düşüyor. Anlayışlı davranıp, tatlı dille yaklaşırsak onlara bağırıp çağırmaktan çok daha etkili oluyor.

@Aysglhkn15 tatlım bence de artık doktora gitmen faydalı olur. Belki de fark etmeden çok stres yapıyorsun.

mf_d iyidir tatlım senden nbr? Hamileliğin keyif dönemine geçtin sanırım, hazırlıklara başladın mı? İsim var mı aklınızda?

Homely_angel canım katılıyorum pozitif dileklerine, hiçbir hazırlık yapmıyorum çünkü daha bilmiyorum cinsiyetini, ama kız olursa ismi belli annemin adı olacak, yeni evlendiğmiz zaman eşim anneme söz vermişti. erkek ismide düşünmedim daha. doktora haftaya gitmeyi düşünüyordum aslında ama bu birkaç gündür burun kanamam ve göz kızarıklıklarım var. şu trombosit değerlerim sanırım düşmüş olabilir. çok yoğun çalıştığımdan dolayı da olabilir. kendimi kötü düşünmek de istemyorum açıkçası, ama yarın da gidebilirim doktora

bu arada erkek olursa ARAS ismi bu aralar çok hoşuma gidiyor, ne dersiniz güzelmi? ağır bir isim olsun istiyorum, yani hem modern olsun hem ağır, ARAS BEY hoş oluyo sanki beee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…