- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.841
Jindam canim yardimina ihtiyacim var sen en son doktora gitdiyinde doktor sana yumosunun adetin 18. 19 gunlerinde catlar demisdi dimi peki dotora gitdiyinde yumosun kac mlim olmusdu ben bu gun doktora gitdim 18 ml yumos olusmus bu gun adetimin 13 cu gunu doktor 18 19 gunlerde catlar dedi lutfen yardim et
canım kusura bakma görmemiştim mesajını canım ben 12. gün gitmiştim 3 4 gün sonra çatlar demişti benim doktorum pek sayısal konuşmaz mm olarak hiç bi şi sölemedi 17.gün ovulasyon testim silikleşmişti benim canımJindam canim yardimina ihtiyacim var sen en son doktora gitdiyinde doktor sana yumosunun adetin 18. 19 gunlerinde catlar demisdi dimi peki dotora gitdiyinde yumosun kac mlim olmusdu ben bu gun doktora gitdim 18 ml yumos olusmus bu gun adetimin 13 cu gunu doktor 18 19 gunlerde catlar dedi lutfen yardim et
canııımmmm öyle düşünme hepimizin sıkıntıları stresleri oluyor belki dün eşin kötü bi gün geçirmişti ve gergindi sende bu bebek meselesinden belki farketmeden gerilmişsindir bence bu akşam uzatmayın güzelce hazırlan yemeğini de yap ve şansını kaçırma sonra da üzülme...kızlar dun muhtemelen yum çatladı ama değerlendiremedik eşimle çok fena tartıştık hala da konuşmuyoruz ondan onceki akşamda olmadı bişey yani bu ay hamile olmam inş diyorum çunku bu adam haketmiyor bu zamana kadar olmamasının bir hikmeti var tabi
Canım öyle düşünme, insanlar tartışırken bazen kendinden geçebiliyor.. Zaten şuan düşündüğün gibi biri olsa, sen baştan ondan çocuk istemezdin. Evliliklerde böyle olayların bazen yaşanması normal. Bu bazen sıklaşıyor ve sana acı veriyorsa sıkıntı.. Sen kalbini ferah tut.. Her şey düzelirkızlar dun muhtemelen yum çatladı ama değerlendiremedik eşimle çok fena tartıştık hala da konuşmuyoruz ondan onceki akşamda olmadı bişey yani bu ay hamile olmam inş diyorum çunku bu adam haketmiyor bu zamana kadar olmamasının bir hikmeti var tabi
Canım yarın git bence bir kafan rahatlarPazartesi gidicem cnm tam 50 gun oluyo pazartesi
yok ya o ailesinden başka kimseyi düşünmüyor 3 gün konuşmicam sen baba olmayı haketmiyorsun dedim o da sen çok anne olmayı hakediyordun sanki dedi çocuk bize fazla.olmaması daha hayırlıcanııımmmm öyle düşünme hepimizin sıkıntıları stresleri oluyor belki dün eşin kötü bi gün geçirmişti ve gergindi sende bu bebek meselesinden belki farketmeden gerilmişsindir bence bu akşam uzatmayın güzelce hazırlan yemeğini de yap ve şansını kaçırma sonra da üzülme...
yine de sen bilirsin tatlım ama yıpranmanı istemiyorum...
yok ya biz sık sık tartışıyoruz o ailesine hayran onları mutlu etmek için evlenmiş bu adamla olmaz yaniCanım benim üzme sen kendini, hep konuşuyoruz ya bazen o tanıdığımız adam gidiyor yerine tanımlanamayan canlı geliyor. Öyle inş olmaz da deme nolur, kızgınlıkla söylenen bu cümleler sonra bizi üzebilir. Akşam geldiğinde o da üzülmüştür bak gör.
canım benim yaaayok ya o ailesinden başka kimseyi düşünmüyor 3 gün konuşmicam sen baba olmayı haketmiyorsun dedim o da sen çok anne olmayı hakediyordun sanki dedi çocuk bize fazla.olmaması daha hayırlı
dun önemli olduğunu bildiği halde çıktı gitti.biz hep böyle tartışıyoruz bebek olursa birz düzeliriz mantığı işte çocuğumuda yakmıyımcanım benim yaaabence ikinizde büyütmüşsünüz biraz ağır konuşmuşsunuzzz streslisiniz belli ki... üzülme geçer herşey...
Cok tesekkur ederim yardimin icin bilemedim simdi doktor neden oyle soyledi canim bizim ulkede bilmiyorum ovulasyon testi satliyormu ki satiliyosada ne diyib alicam onun icin boyle kala kaldimCanım doktorumun açıklamalarına göre; yumyumlar günde 2 mm büyüyor ve 22-24 mm olunca çatlıyor. Bu hesapla senin 2-3 gün sonra çatlayacak. Yani 15-16. günlere denk geliyor ama doktorun neden 18-19 dedi anlamadım. Bence ovulasyon testi ile takip et, bakalım hangisi doğru çıkacak
Tesekkur ederim insallah bu ay tutar bekleyib gorucezcanım kusura bakma görmemiştim mesajını canım ben 12. gün gitmiştim 3 4 gün sonra çatlar demişti benim doktorum pek sayısal konuşmaz mm olarak hiç bi şi sölemedi 17.gün ovulasyon testim silikleşmişti benim canım
inşallah canım beniiiimmm :)Tesekkur ederim insallah bu ay tutar bekleyib gorucez
Msjını okuyunca o kadar kötü oldum ki.. Sanki ben yazmısım gibi benim cümlelerim gibi.. Emin ol seni cok cok ii anlıyorum.. Üzme kendini her işte bi hayır vardırkızlar dun muhtemelen yum çatladı ama değerlendiremedik eşimle çok fena tartıştık hala da konuşmuyoruz ondan onceki akşamda olmadı bişey yani bu ay hamile olmam inş diyorum çunku bu adam haketmiyor bu zamana kadar olmamasının bir hikmeti var tabi
ben dün kan testi yaptırdım canım 0.1 çıktı yani negatif adetimi bekliyorum.inşallah sen hamilesindir canım...xkardelenx cnm K.Bakma yeni gördüm mesajını benim de sat 29 kasımdı o yuzden aynı tarih veriyo :) hamiş olursak aynı gün dogum yaparız süper olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?