Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Geldim Tatlımmm keseyi gördük çok şükür

Geldim Tatlımmm keseyi gördük çok şükür
ayyy çok sevindim. çok şükürr... valla senin hamile olmana senin kadar çok seviyoniyorum ben, bu totem işi inşallah herkese yarar da listedeki herkes hamile olur senin gibi,
iki hafta sonra mı gel dedi doktor kalp atışları için ?

Çok sağol canım benimmmmmm... Valla doktorum yılbaşında tatile gidiyo sanırım 3 hafta sonraya randevu verdi

Kizlar doktoru aradim kan ver negatifse sokturucu vercem dedi yarin nobetteyim yarin vericem artik bel agrimdan uyuyamiyorum

Allah gönlüne göre versin canım, sağlıkla gelsin. Aklına takılmasın bence de yarın gitme şansın varsa daha iyi olur. Bize de hemencik haber ver olur mu? Cinsiyeti çok büyük olasılıkla söyleyecektir.

Aras ismi çok güzel bence, kulağa hoş geliyor ve Türkçe karakterlerden oluşması da iş dünyasında avantaj

canım ayşegülde benim gibi boş gebelikten kürtaj olmuştu 11 kasımda 45 gün falan oldu adet olmuyo
anladım canım. çünkü ben de kimyasal gebelik ve düşükten sonra 2 ay adet olmadım. adetten sonraki ay da hamile kaldım. bak sende hamile kalmışsın, inşallah o da hamile olur en kısa zamanda.

anladım canım. çünkü ben de kimyasal gebelik ve düşükten sonra 2 ay adet olmadım. adetten sonraki ay da hamile kaldım. bak sende hamile kalmışsın, inşallah o da hamile olur en kısa zamanda.
aynen canııım çok daha kolay oluyor o tarz vakalrdan sonra hamiş kalmak inşallah en kısa sürede o da hamiş olcak :)

Kızlar eşimde varikosel var. Arkadaşım bizim icin istihareye yatmiş. Isimlerimizi soyleyip ne zaman cocuk mujdesi alcaklar demis. Ruyasinda kar gormus karıskms ama kötü renk yokmuş

Kizlar 8 ocak tarihine randevu alabildim. Sizce cok mu gec. 6 haftalik olmus olacak bebis insallah.Is yerimden izin almak cok sıkıntı. Zaten ise yeni baslamistim ve ise baslarken patron bebek plani var mi diye sormustu. Bende yok demistim. Napcaz bakalim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…