- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.861
Geldim Tatlımmm keseyi gördük çok şükürGünaydın hanımlar, her şeyin pozitif olduğu bir gün olsun inşallah.
interiorarchitect canım merakla doktordan dönmeni bekliyorum. Randevu kaçta? Güzel haberler getir bize
@beyaz_gelincik01 @dilayca canım benim hem çok üzüldüm hem de birazcık kızdım size. Kızdım dediysem, aynı hatayı bende yapıp kadınların gücünü bazen unuttuğumuz, kendimizi yıprattığımız için kızdım. Erkekler evlendiklerinde hala biraz laylaylom oluyorlar ve bazı konuların yavaş yavaş farkına varıyorlar. Bu farkındalığı yaratırken yine büyük iş bize düşüyor. Anlayışlı davranıp, tatlı dille yaklaşırsak onlara bağırıp çağırmaktan çok daha etkili oluyor.
Rebel92 tatlım bence de artık doktora gitmen faydalı olur. Belki de fark etmeden çok stres yapıyorsun.
mf_d iyidir tatlım senden nbr? Hamileliğin keyif dönemine geçtin sanırım, hazırlıklara başladın mı? İsim var mı aklınızda?
ayyy çok sevindim. çok şükürr... valla senin hamile olmana senin kadar çok seviyoniyorum ben, bu totem işi inşallah herkese yarar da listedeki herkes hamile olur senin gibi,Geldim Tatlımmm keseyi gördük çok şükür
Aaa cok sukur ne kadar cok sevindim anlatamam insallah sag salim kucagina alirsinGeldim Tatlımmm keseyi gördük çok şükür
Çok sağol canım benimmmmmm... Valla doktorum yılbaşında tatile gidiyo sanırım 3 hafta sonraya randevu verdiayyy çok sevindim. çok şükürr... valla senin hamile olmana senin kadar çok seviyoniyorum ben, bu totem işi inşallah herkese yarar da listedeki herkes hamile olur senin gibi,
iki hafta sonra mı gel dedi doktor kalp atışları için ?
Çok teşekkür ederimmm canım benimmmm :) sizin totemler de gerçek olsun benim ki gibi inşallah:)Aaa cok sukur ne kadar cok sevindim anlatamam insallah sag salim kucagina alirsin
Homely_angel canım katılıyorum pozitif dileklerine, hiçbir hazırlık yapmıyorum çünkü daha bilmiyorum cinsiyetini, ama kız olursa ismi belli annemin adı olacak, yeni evlendiğmiz zaman eşim anneme söz vermişti. erkek ismide düşünmedim daha. doktora haftaya gitmeyi düşünüyordum aslında ama bu birkaç gündür burun kanamam ve göz kızarıklıklarım var. şu trombosit değerlerim sanırım düşmüş olabilir. çok yoğun çalıştığımdan dolayı da olabilir. kendimi kötü düşünmek de istemyorum açıkçası, ama yarın da gidebilirim doktora
bu arada erkek olursa ARAS ismi bu aralar çok hoşuma gidiyor, ne dersiniz güzelmi? ağır bir isim olsun istiyorum, yani hem modern olsun hem ağır, ARAS BEY hoş oluyo sanki beee :)
Geldim Tatlımmm keseyi gördük çok şükür
Kizlar doktoru aradim kan ver negatifse sokturucu vercem dedi yarin nobetteyim yarin vericem artik bel agrimdan uyuyamiyorum
çok şükür yolunda herşey doktorum yılbaşında tatilde sanırım 3 hafta sonraya randevu verdi bebişi görmek için :)süper süper çok sevindim :) nasıl her şey yolunda di mi?
canım sen ne kadar zamandır adet olmuyosun, ne kadar geciktin, kimyasal gebelik mi yaşadın ?Kizlar doktoru aradim kan ver negatifse sokturucu vercem dedi yarin nobetteyim yarin vericem artik bel agrimdan uyuyamiyorum
canım ayşegülde benim gibi boş gebelikten kürtaj olmuştu 11 kasımda 45 gün falan oldu adet olmuyocanım sen ne kadar zamandır adet olmuyosun, ne kadar geciktin, kimyasal gebelik mi yaşadın ?
anladım canım. çünkü ben de kimyasal gebelik ve düşükten sonra 2 ay adet olmadım. adetten sonraki ay da hamile kaldım. bak sende hamile kalmışsın, inşallah o da hamile olur en kısa zamanda.canım ayşegülde benim gibi boş gebelikten kürtaj olmuştu 11 kasımda 45 gün falan oldu adet olmuyo
aynen canııım çok daha kolay oluyor o tarz vakalrdan sonra hamiş kalmak inşallah en kısa sürede o da hamiş olcak :)anladım canım. çünkü ben de kimyasal gebelik ve düşükten sonra 2 ay adet olmadım. adetten sonraki ay da hamile kaldım. bak sende hamile kalmışsın, inşallah o da hamile olur en kısa zamanda.
eşinle mi gidiyorsun canımmm orda olamaz mı diyosuninteriorarchitect mf_d insallah hemen olur canlarim ocagi simdiden eledik 12 ocakta ankara ya gidiyoruz insallah 20 gunlugune subatta allahim hayirlisiyla nasip etsin
inşallah canım. rabbim hayırlısını versin herşeyin en kısa ve hayırlı zamanda olur inşallahinteriorarchitect mf_d insallah hemen olur canlarim ocagi simdiden eledik 12 ocakta ankara ya gidiyoruz insallah 20 gunlugune subatta allahim hayirlisiyla nasip etsin
Kızlar eşimde varikosel var. Arkadaşım bizim icin istihareye yatmiş. Isimlerimizi soyleyip ne zaman cocuk mujdesi alcaklar demis. Ruyasinda kar gormus karıskms ama kötü renk yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?