Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yoo bence daha stressiz, üstelik keseyi de görürsün
Şimdilik iş yerinde kimseye bir şey söyleme bence, deneme süren dolduktan sonra da hamileyken seni işten atamaz. Eğer öyle bir vicdana sahip değilse ve işine son verirse dava açıp tazminat bile alırsın İş kanunu hamileleri oldukça koruyor. Bu yüzden hiç kendine stres yapma canım.

Yalniz canim ben hukuk burosunda calisiyorum. Her turlu isi kilifina uydurur bunlar

@jindam canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim

Beyazmelek16 canım sanmam öyle işten çıkartma falan olacağını, anca işte biz sormuştuk falan derler.. Onu da desinler, salla içini ferah tut

@jindam canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim

Beyazmelek16 canım sanmam öyle işten çıkartma falan olacağını, anca işte biz sormuştuk falan derler.. Onu da desinler, salla içini ferah tut
iki katlı bir ofiste çalışıyorum canım ve günde hiç olmazsa 30-40 kez merdiven çıkıyorum. Onlar çıkarır mı bilmiyorum ama bakalım ben o tempoya dayanabilir miyim

2 yıl olacak nerdeyse gerçekten herkesi idare ediyorum artık sabrım kalmadı bende patladım artık. benimde hatalarım vardır belki ama eşim hiç kendini benm yerime koymuyor tek istediği ailesini memnun etmek benimlede sanki onlar mutlu olsun diye evlenmiş onlara hizmet etmen lazım diyor. evde huzur kalmadı çocuk da bu ortamda buüyüsün istemem

çocuk olunca değişir diye düşünüyordum bana daha çok düşkün olur diyordum ama ya daha da kötüye giderse bilmiyorum ya neyi çok istersem imtihan oluyorum

Msjını okuyunca o kadar kötü oldum ki.. Sanki ben yazmısım gibi benim cümlelerim gibi.. Emin ol seni cok cok ii anlıyorum.. Üzme kendini her işte bi hayır vardır
evet o yüzden oluruna bıraktım ya .ne kür yapacam ne dua.anasıda sorarsa bebek varmı diye git oğluna sor diycem artık içime atmicam kötü gelin desinler umrumda değil

Yalniz canim ben hukuk burosunda calisiyorum. Her turlu isi kilifina uydurur bunlar

Sanmam tatlım ya, bu pek kılıfına uydurulabilir bir durum değil. İş görüşmesinde sorduk filan da diyemezler, bu konuda mahkemeler çok net. Sen içini ferah tut, bebişi sağlıkla büyütmeyi düşün, gerisini boşver

Canım erkeklerin aile kavramını ve çekirdek ailelerinin varlığını anlamaları her şey de olduğu gibi uzun sürüyor işte babam da başlarda böyleymiş. Annem anlatır bazen. Annemi hamileyken bırakıp, ailesinin yanına onlara yardıma gitmiş 15 gün. Sonradan her şey değişti, yıllardır annemden daha kıymetli bir şey yok. Ama bunda anneminde payı büyük eminim sen de çok güçlüsün, bazen böyle kırılıp incinsen de istersen her şeyin üstesinden gelirsin. Ailelere saygı tabiki önemli ama hizmetçi de değiliz

Canların nasılsiniz kaderdaslarim Yarın bat ama hic ümidim yok bakalım ne zmn nasip olacak cok fazla kafaya takmamaya çalışıyorum birde esimin degerleri pek iyi çıkmayınca ümidim daha az ümidim az olunca da hayal kırıklığı fazla olmuyor sanırım bu ayla beraber 15. Ay olacak bakalım .. Bazende diyorim bosuna zmn geçmesin gideyim aşılama yaptırayım diyorum cunku esimin spermi sıfır degil sipermi var hızı az..bu arada esimi doğal yollar ve vitamin haplariyla takviye yapıyorum .. Bu arada kızlar benden bugun yumurtlama gununde gelen akıntıdan geldi fkt ben anlayamadım bata bir gun kala olur mu ? Acaba dun ki iliskiden kalanlar mı dedim fkt sabah banyo yaptım taa aksama kalır mı

işte kadınlar bunu nasıl yapıyor var mı bi sırrı ? çocuk mu olması lazım yada her dediğine tmm mı dmek lazım ?

Cnm banada ole oldu bi kac kez bende merak etmistim

Canım benim ben de beklemelerdeyim işte :) bu sefer daha kolay geçecek galiba, çünkü tatile gidiyorum, gezip tozarken kafam dağılır diyorum. Ümitsizlik yasak biliyorsun di mi? Ben de tersine senden çok umutluyum bu ay. Içimden bir his olumlu şeyler söylüyor. Akıntın konusunda da ilişki sonrası bir iki gün bende de oluyor. O yüzden olabilir amaaa belki de bebeğin ilk habercisidir

işte kadınlar bunu nasıl yapıyor var mı bi sırrı ? çocuk mu olması lazım yada her dediğine tmm mı dmek lazım ?

Bence ikisi de değil. Çocuk böyle bir konunun çözümü olmamalı. Her şeye tamam demek de kişiyi çok yıpratır. Olay dengelemek ve kocaya tatlı dille ikna etmek. Şu an nasılsınız eşinle?

Bende de olmustu battan birkac gun once oyle akinti canim. Seffaf akintinin icinde biraz beyazlik. Seninki de oyle mi

Bence ikisi de değil. Çocuk böyle bir konunun çözümü olmamalı. Her şeye tamam demek de kişiyi çok yıpratır. Olay dengelemek ve kocaya tatlı dille ikna etmek. Şu an nasılsınız eşinle?
şimdi iyiyiz ama yarın ailesine gidecez yine tatsızlık olmasın diye ben he dedim. onun istediği olduğu sürece sıkıntı yok

Hadi bakalım ins guzel haberler alalım senden diye dua ediyirum CNm :) yaaa agzindan bal dalmıyor cnmmmm insaallah ah ne olaydı oyle bir sey olsa buyuk supriz olur gercekten .. evet ümitsizlik cok sacma Rabbim herseye Kadir bir tek sperm yeterli ama ne bilim 14 ay olmayınca birde testler de oyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…