Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ben bu ay yasamistim ilk kez ve hamileyim cok sukur. Zaten bat gunun gelmis neden test yapmiyorsun canim. Ben battan 4 gun once yaptim ilk testi cok ailik cizgi vardi ve daha sonra koyulasti.bence bugun bir test yap sen.
Ahh CNm arkadasım su 14 aydır istiyoruz .. Ilk aylar relaxtik agistostan beri o kadar cok test yaptım ve o kadar cok negatif gordum ki elim gitmiyor teste yarın sabah yaparım diyorum bugun olmazsam

slmmm kızlarrrrrr
nasılsınız?
dün babaannem vefat etti ben salı günü jürim var diye cenazeye gidemedim bi de bebeğimden dolayı... 10 saatlik yola çıkmak riskli olabilir bakalım doktorla görüşcem salı günü sınavdan sonra o git derse gitcem...
Beyazmelek16 canım kan testi yaptın mı nasıl gidiyo hamilelik :)
@Aysglhkn15 canım doktor ne dedi sana ?
dilfeza canım inşallah gelmez kırmızılar ve güzel bi haber alırız :)

interiorarchitect CNm yazmayı unuttum ama okudum dun.. keseyi görmüşsün ins pit pitlari da duyacaksın Saglikla kucağına aldigin gunleri de görürüz ins CNm :)
gördüm çok şükür canımmm ama doktor çok hızlı baktı yaa çok yogundu muayeneye geç başladı düşün yani 1 dakika bile gezdirmedi ultrasonu ve çoook uzaktan görünüyo kese atarım fotoyu şimdi içinde mercimeğim görünüyo ama sanki :)

Ahh CNm arkadasım su 14 aydır istiyoruz .. Ilk aylar relaxtik agistostan beri o kadar cok test yaptım ve o kadar cok negatif gordum ki elim gitmiyor teste yarın sabah yaparım diyorum bugun olmazsam
Bende senin gibiydim canim. 10. Ayda bebisim geldi insallah allahin izniyle. Bende cok umutlanip cok agladim. Insallah seninde olacak hayirli vakitte

Canim kan testini yarin yaptircam. Sakin bir sekilde gidiyor simdilik. Cok fazla heyecanda yok sanirim daha tam idrak edemedik 8 ocak randevu aldim. Hemen gitmek istemedim doktora en azindan kese olussun istedim

Canim kan testini yarin yaptircam. Sakin bir sekilde gidiyor simdilik. Cok fazla heyecanda yok sanirim daha tam idrak edemedik 8 ocak randevu aldim. Hemen gitmek istemedim doktora en azindan kese olussun istedim
aman aman sakin geçsin zaten canım daha güzel :) benimde öyle kimseye söylemedik kafa rahat ohh mis :)
kaç haftalık oluyo 8 ocakta canımm

Canım başın sağ olsun.. Allah rahmet eylesin.. İyi yapmışsın tatlım yola çıkmamakla.. Bu arada keseni gördm maşallah size yaa

Bat'a 7 gun var ve ben test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi karin agrim var iki gundur ozellikle sol yumurtalik tarafinda birde okadar cook uykum var ki anlatamam size bu ay hamile olabilirmiyim okadar cok istiyorum ki

Ovulasyondan 3-4 gun sonra cok yogun beyaz akinti geldi sonra bata yakin seffaf icin de beyazliklarda vardi. Bati 4 geciyor suanda beyaz akintim var
Evet CNm bende de oyle oldu iste ovulasyon tarihinde benden kahve leke geldi uc gun sonra bembeyaz ama az biz degil ... Kızlar bu arada ben netten bat hesabı yaptım uc ay önceki adet tarihlerimi yazdım 26 Aralık cikti yani bu durumda bir gun gccmis gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…