- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 39
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.901
Ben bu ay yasamistim ilk kez ve hamileyim cok sukur. Zaten bat gunun gelmis neden test yapmiyorsun canim. Ben battan 4 gun once yaptim ilk testi cok ailik cizgi vardi ve daha sonra koyulasti.bence bugun bir test yap sen.Evet CNm aynen oyle nedendir sence ?
Ahh CNm arkadasım su 14 aydır istiyoruz .. Ilk aylar relaxtik agistostan beri o kadar cok test yaptım ve o kadar cok negatif gordum kiBen bu ay yasamistim ilk kez ve hamileyim cok sukur. Zaten bat gunun gelmis neden test yapmiyorsun canim. Ben battan 4 gun once yaptim ilk testi cok ailik cizgi vardi ve daha sonra koyulasti.bence bugun bir test yap sen.
çok teşekkür ederimmm canım benimm...interiorarchitect canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Beyazmelek16 canım sanmam öyle işten çıkartma falan olacağını, anca işte biz sormuştuk falan derler.. Onu da desinler, salla içini ferah tut
çok teşekkür ederimmm canım benimm...
gördüm çok şükür canımmm ama doktor çok hızlı baktı yaainteriorarchitect CNm yazmayı unuttum ama okudum dun.. keseyi görmüşsün ins pit pitlari da duyacaksın Saglikla kucağına aldigin gunleri de görürüz ins CNm :)
Bende senin gibiydim canim. 10. Ayda bebisim geldi insallah allahin izniyle. Bende cok umutlanip cok agladim. Insallah seninde olacak hayirli vakitteAhh CNm arkadasım su 14 aydır istiyoruz .. Ilk aylar relaxtik agistostan beri o kadar cok test yaptım ve o kadar cok negatif gordum kielim gitmiyor teste yarın sabah yaparım diyorum bugun olmazsam
Ovulasyondan 3-4 gun sonra cok yogun beyaz akinti geldi sonra bata yakin seffaf icin de beyazliklarda vardi. Bati 4 geciyor suanda beyaz akintim varBeyazmelek16 suan da hala devam ediyor mu o akıntı yani bat gunü ertesi gun filan geldi mi hep CNm
Canim kan testini yarin yaptircam. Sakin bir sekilde gidiyor simdilik. Cok fazla heyecanda yok sanirim daha tam idrak edemedikslmmm kızlarrrrrr
nasılsınız?
dün babaannem vefat etti ben salı günü jürim var diye cenazeye gidemedim bi de bebeğimden dolayı... 10 saatlik yola çıkmak riskli olabilir bakalım doktorla görüşcem salı günü sınavdan sonra o git derse gitcem...
Beyazmelek16 canım kan testi yaptın mı nasıl gidiyo hamilelik :)
@Aysglhkn15 canım doktor ne dedi sana ?
dilfeza canım inşallah gelmez kırmızılar ve güzel bi haber alırız :)
aman aman sakin geçsin zaten canım daha güzel :) benimde öyle kimseye söylemedik kafa rahat ohh mis :)Canim kan testini yarin yaptircam. Sakin bir sekilde gidiyor simdilik. Cok fazla heyecanda yok sanirim daha tam idrak edemedik8 ocak randevu aldim. Hemen gitmek istemedim doktora en azindan kese olussun istedim
6 haftalik olacak insallah canimaman aman sakin geçsin zaten canım daha güzel :) benimde öyle kimseye söylemedik kafa rahat ohh mis :)
kaç haftalık oluyo 8 ocakta canımm
slmmm kızlarrrrrr
nasılsınız?
dün babaannem vefat etti ben salı günü jürim var diye cenazeye gidemedim bi de bebeğimden dolayı... 10 saatlik yola çıkmak riskli olabilir bakalım doktorla görüşcem salı günü sınavdan sonra o git derse gitcem...
Beyazmelek16 canım kan testi yaptın mı nasıl gidiyo hamilelik :)
@Aysglhkn15 canım doktor ne dedi sana ?
dilfeza canım inşallah gelmez kırmızılar ve güzel bi haber alırız :)
çok teşekkür ederim canım beniimm sizler sağolun... bu ay seninde güzel haberlerini alcam inşallah bize arkadaş getirecek teyzoşumuz :)Canım başın sağ olsun.. Allah rahmet eylesin.. İyi yapmışsın tatlım yola çıkmamakla.. Bu arada keseni gördm maşallah size yaa
oo bi baktın kalp atışınıda görürsün :)6 haftalik olacak insallah canim
Yaaa cok guzel buu allahım nasıl bir mucize buEki Görüntüle 1729110 Eki Görüntüle 1729111 fındığımın kesesi işte bu :) ama bak çok uzak çekilmiş yumurtalıklarım görünüyo nerdeyse :)
şükürler olsun rabbime canım... amin inşallah canııım senin bat bugün gelen giden yok dimi benimde bi akıntım vardı hatırlarsan belirti olarak :)Yaaa cok guzel buu allahım nasıl bir mucize busaglicakla doğduğuna da şahit oluruz burada ins :)
Evet CNm bende de oyle oldu iste ovulasyon tarihinde benden kahve leke geldi uc gun sonra bembeyaz ama az biz degil ... Kızlar bu arada ben netten bat hesabı yaptım uc ay önceki adet tarihlerimi yazdım 26 Aralık cikti yani bu durumda bir gun gccmis gibi duruyorOvulasyondan 3-4 gun sonra cok yogun beyaz akinti geldi sonra bata yakin seffaf icin de beyazliklarda vardi. Bati 4 geciyor suanda beyaz akintim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?