- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.921
Evet cok sukur Rabb'ime ..Canım inanki suan bir bebek butun sıkıntıları geçirecek ... :)şükürler olsun rabbime canım... amin inşallah canııım senin bat bugün gelen giden yok dimi benimde bi akıntım vardı hatırlarsan belirti olarak :)
Bence yapma CNm çıkmayabilir üzülme bosunaBat'a 7 gun var ve ben test yapmamak icin zor tutuyorum kendimikarin agrim var iki gundur ozellikle sol yumurtalik tarafinda birde okadar cook uykum var ki anlatamam size bu ay hamile olabilirmiyim okadar cok istiyorum ki
canımmmm bence hamilesin yaa hani bu ay da biraz akışına bıraktın yaaa bence geldi buldu seni bebeğin inşallah :) test yapsan keşke..Evet cok sukur Rabb'ime ..Canım inanki suan bir bebek butun sıkıntıları geçirecek ... :)
Ins CNmmm benim 3 yasinda bir oglum var onda 7. Ayda geldi bu 14 ay oldu hala yok aralarında cok yas olmasın istiyordumBende senin gibiydim canim. 10. Ayda bebisim geldi insallah allahin izniyle. Bende cok umutlanip cok agladim. Insallah seninde olacak hayirli vakitte
Ama her an oldum gibi hissediyorm yacanımmmm bence hamilesin yaa hani bu ay da biraz akışına bıraktın yaaa bence geldi buldu seni bebeğin inşallah :) test yapsan keşke..
inşallah olmazsınnnnn amin :)Ama her an oldum gibi hissediyorm yadisardayiz eger olmazsam aksama kadar ,dönüşte nöbetçi eczaneden alıcam idrar testi
Basin sağolsun canim uzme kendini simdi gitmesende yil dinumunde gidersinslmmm kızlarrrrrr
nasılsınız?
dün babaannem vefat etti ben salı günü jürim var diye cenazeye gidemedim bi de bebeğimden dolayı... 10 saatlik yola çıkmak riskli olabilir bakalım doktorla görüşcem salı günü sınavdan sonra o git derse gitcem...
Beyazmelek16 canım kan testi yaptın mı nasıl gidiyo hamilelik :)
Rebel92 canım doktor ne dedi sana ?
dilfeza canım inşallah gelmez kırmızılar ve güzel bi haber alırız :)
bakalım canım duruma göre hareket etmeye çalışcam takvimin bugünü yumurtlama günü gösteriyooo var mı çalışmalarBasin sağolsun canim uzme kendini simdi gitmesende yil dinumunde gidersin
Allah Allah çokk garip kimyasal geçirmiş olabilir misin acaba bu süreçte dicem ama kanaman yoktu ve değerin çook geç düştü çok enteresaninteriorarchitect cnm degerim dusmus cok fazla akintim var bel ve karin agrim var dedim o zaman bi hafta daha bekleyelim dedi
Evet takvim oyle gosteriyor bu gunu değerlendiricem ins kocama keci boyunuzu pekmezi icirdim kendimde ictim bakalim ne olucakbakalım canım duruma göre hareket etmeye çalışcam takvimin bugünü yumurtlama günü gösteriyooo var mı çalışmalar
Canim ben hala olacakmisim gibi geliyor. Hatta suan bile karnim agriyor. Hala acaba mi diyorumAma her an oldum gibi hissediyorm yadisardayiz eger olmazsam aksama kadar ,dönüşte nöbetçi eczaneden alıcam idrar testi
hadi hayırlısıyla gelbin bebiş canıım :)Evet takvim oyle gosteriyor bu gunu değerlendiricem ins kocama keci boyunuzu pekmezi icirdim kendimde ictim bakalim ne olucak
Allah Allah çokk garip kimyasal geçirmiş olabilir misin acaba bu süreçte dicem ama kanaman yoktu ve değerin çook geç düştü çok enteresan
değerin sıfırlanmış mı canımCnm benmde aklima kimyasal geldi ama kimyasalda olsa simdiye kanamamin olmasi gerekmez miydi
Yaaa eşim de bence hamilesin diyorrçok teşekkür ederim canım beniimm sizler sağolun... bu ay seninde güzel haberlerini alcam inşallah bize arkadaş getirecek teyzoşumuz :)
Canım yaptın mı test eve gidince yapcam diyordun değil mi karıştırmadım değil mi?Ins CNmmm benim 3 yasinda bir oglum var onda 7. Ayda geldi bu 14 ay oldu hala yok aralarında cok yas olmasın istiyordum
Ayşegülcüm ben kaçırdım sanırım, sen naptın? Be dedi doktor? Hangi değerin düşmüşinteriorarchitect cnm degerim dusmus cok fazla akintim var bel ve karin agrim var dedim o zaman bi hafta daha bekleyelim dedi
Evet cnm sifirlanmis cok sukurdeğerin sıfırlanmış mı canım
Cnm bnm hcg degerim 13 unde 5 cikmisti 15 inde 3.60 cikti dun baktirdim sukur sifirlanmis dr belim agriyo akintim var deyince 5 gun daha bekle kendiliginden olmasi en guzeli dediYaaa eşim de bence hamilesin diyorrumutlanıyorum da ama kendimi frenliyorum.. Ama bu ay daha rahatım, sanırım 6 içinde olmaZsa tedavi olucam ve benim çocuğum olacak rahatlığı oldu bende artık sadece hayırlısı diyorum, ama inşallah gelir teyzoşu
Canım yaptın mı test eve gidince yapcam diyordun değil mi karıştırmadım değil mi?
Ayşegülcüm ben kaçırdım sanırım, sen naptın? Be dedi doktor? Hangi değerin düşmüş
Yaaa ins CNm benim ins :) cok istiyriz artık ..Canim ben hala olacakmisim gibi geliyor. Hatta suan bile karnim agriyor. Hala acaba mi diyorumovulasyon gununun ne oldugunu dusunuyorsun. Ben bu ay umutsuzdum. Klomen kullandim ve tek yumyum oldu. Iliskilerde cok isteksizdi sirf ilac aldigim icin iliski yasadim yoksa hic olmazdi bile. O derece yani. Ama olmaz dedigimde rabbim nasip etti. Biiznillah sende de var diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?