Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Cnm bnm hcg degerim 13 unde 5 cikmisti 15 inde 3.60 cikti dun baktirdim sukur sifirlanmis dr belim agriyo akintim var deyince 5 gun daha bekle kendiliginden olmasi en guzeli dedi
Bu kürtajınla mı ilgili yoksa kürtajdan sonra kimyasal mı geçirdin acaba?? Ben baya geri kalmışım tatlım kusura bakma
Yaaa ins CNm benim ins :) cok istiyriz artık .. gulit_me hala disaridaydim birde pazar acaba avm de var mıdır acik eczane olmaz ama dimi simdi alisveris merkezindehiz de Bi bakicam watson da vardı gebelik testi
Aaa evet watson da olabilir.. Yaa neyse yarın yaparsın en kötü nolcak:) inşallah hamilesindir tatlımmmm bizi haberdar et
Bata ne kadar kaldı senin gulit_me çalısmalar guzel gectiyse umut vardır CNm hele bu ay ins yollarda acik
Ya evet yollar açık ama çalışmalarda ilk hafta takip edip not da aldım ama sonra not almayı da talip etmeti de unutmuşum:) ilk hafta da şöyle 17si diye hesaplamıştım, 17si ovülasyon yaptım, negatif ben de sonra bıraktım takibi, yanii gününde çalışma oldu mu olmadı mı bilmiyorum anlayacağın umarım olmuştur bat 31 aralık:)

çocuk olunca değişir diye düşünüyordum bana daha çok düşkün olur diyordum ama ya daha da kötüye giderse bilmiyorum ya neyi çok istersem imtihan oluyorum
bu şekilde düşünerek çocuk istersen hiçte öyle olmaz, dediğim gibi çocuğu kendin için iste, yani ben böyle düşünüyorum. çocuk bana lazım. eşim bana düşkün olsun diye çocuk istemiyorum ben, ha şimdi yalan olmasın benim eşim eskisinden daha iyi davranıyor bana karşı daha özenli ama hamile olduğum için mi evliliğimiz gün geçtikçe oturuyor ondan mı bilmiyorum. ama çocuk benim çocuiğu, o beni sevsin diye istemedim ben çocuğu,
aramızda kalsın işin açığı da ben hiç evlenebilecek biri değildim. çocuk sahibi olmayı çok istediğim için evlendim aslında

Nasil bir umursamazliktir bu ya. Saglik ocagina geldim kan icin. 8de mesai saatleri basliyor gorunuyor saat olmus 8.40 hala kimse yok. Offf off ise nasil yetiscem ben

işte kadınlar bunu nasıl yapıyor var mı bi sırrı ? çocuk mu olması lazım yada her dediğine tmm mı dmek lazım ?
canım ben evliliğimin ilk 8 ayında eşimle çok ağır tartışmalarımız oldu. tartışma dediğim de ben eşimden her türlü eziyeti gördüm ilk 8 ay boyunca, hiçbirine sesimi çıkarmadım. çok ağladım ama çok ağlama krizleri geçirdim. çok hastalandım. saçımda siyah tel kalmadı sanki ama şükürler olsun ondan sonra herşey düzeldi. baktı eşim ne yaparsa yapayım ben kendine karşılık vermiyorum. şimdi de o yaptıklarından çok pişmanlık duyuyor. o ne yaparsa yapsın ben onun seviyesine inip de ona onun gibi karşılık vermedim. gözüme ver ettim hep ağladım. kendinin düşündüğü gibi biri olmadığımı anladı sonunda. sabrettim ve kazandım. şimdi çok iyiyiz, hamileliğimin buna etkisi varmı bilemiyorum. ama sanmıyorum. sabretmek gerektiğin düşünüyorum ben herkesin evliliğinde mutlaka bazı sorunlar oluyor. farklı şekillerde de olsa oluyor mutlaka. etrafınıza da bakarsanız ,kadın sabreder ve alttan alırsa evlilik yürüyor. yoksa çok zor. genelde bitiyor evlilikler maalesef ki böyle bir toplumda yaşıyoruz ve kadın alttan almak zorunda. başka türlü dirliğin olmuyor.

haftasonu annem bana diyor ki sen çok dik bir kızdın. kimseye hakkını yedirmezdin. eşin nasıl olduysa seni kedi gibi yaptı. dedim anne napayım. eşim babamın aynı gençliği, gerçekten de öyle benim eşim babamın gençlik halleri gibi tavrı tepkileri davranışı aynısı, dedim napayım başka türlü dirliğim olmayacak bir adım iki mi olsun o pat deyince ben çat desem dirlik düzen olmaycak.

kısacası canım. sabırlı olmak zorundasın, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin evliliğin başka yolu yok. sen biraz uyum salamaya çalışmanı tavsiye ederim ben inatlaştıkça erkekler tam tersini yapıyorlar ben eşimden de arkadaşlarımdan da bunu gördüm hep ağızlarına gitmek lazım

ne çok yazmışım bee valla okumaya sıkılacan :)

Canım başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun inş.

Gözün aydın. Senin adına çok sevindim. İnşallah kalp atışlarını da duyarsınız. Sağlıklı bir bebek olsun. Allah'ım hepimiin bebeklerini korusun inşallah
Çok teşekkür ederimmm inşallah duyarız doktorum tatile gidiyo o yüzden 3 hafta sonraya verdi randevuyu ama ben bu hafta kalp atışı için giderim galiba dayanamam
Amin canım Rabbim bütün melekleri bize bağışlasın...

Kızlar meraba... yazamıorum ama takip ediyorum hamiş var mı die .. ben de bir problem çıkmadı.. tüpler açık.. eşimin sperm hızı düşük.. ama varikosel ameliyatı olcak kadar yokmuş bişey.. doktor vitamin verdi.. bakalım.. ocağı akışına bırakcaz... gerisi Allah kerim..

AYY SEN DE Mİ HAMİŞŞİN ... TEBRİKLER... SAĞ SALİM AL KUCAĞINA...

Çok sevindim canım, eşine vitaminin yanı sıra nar, harnup pekmezi takviyesi yapabilirsin. Bir de ilişki öncesi sade türk kahvesi hız problemine iyi geliyormuş İnş Ocakta akışına bırakma kararınız bebişi de beraberinde getirir

Hosgeldin cnm :) benimde esimin sperm testinde hızı dusuk cikti Dr tekrar istedi test tekrarlayıp gidecek onumuzde ki hafta henuz ilaç vermedi size ne verdi ?

Bu arada kızlar hala adet olmadım test yaptım sabah hic birsey yok negatif adet gunum hesaplama da Cumartesi cikiyor aslında yani iki gun gecmis çıkmama gibi bir durum olur mu ki o zmn kist filan oldu denek ki adetim de kısa sürmüştü ara lekelenme filan da oldu

olabilir canım. benim adetim geçtikten 4 gün sonra silik çizgi çıkmıştı. bence bekle biraz daha yarın öbürgün yine yap test olmazsan

olabilir canım. benim adetim geçtikten 4 gün sonra silik çizgi çıkmıştı. bence bekle biraz daha yarın öbürgün yine yap test olmazsan
Bekleyeyim dimi of ins vardır ya .. Kist filan olmasa da ya adet olayım daha fazla gecikmeden Yada pozitif çıksın yarın sabah tekrar yapicam çıkmazsa kan testi sonra Dr yolu gözükecek bana

Bekleyeyim dimi of ins vardır ya .. Kist filan olmasa da ya adet olayım daha fazla gecikmeden Yada pozitif çıksın yarın sabah tekrar yapicam çıkmazsa kan testi sonra Dr yolu gözükecek bana
hemen kan testi doktor falan düşünme, birkaç gün bekle birkaç gün her sabah idrar testi yap canım. kan testini erken verdiğiniz zaman sonra strese giriyorsunuz, negatif çıkmasa bile değer düşük çıkabilir ve bu sefer iki gün sonra tekrarla tekrarla iyice sitrese gidiyorsun sabırlı olmaya çalış, şey sorucam, beyaz yoğurt kesiği gibi akıntın falan var mı ?

Cnm kurtajla ilgili galiba ama korunmasiz iliski olduya bu kadar gec kalinca ben acaba kimyasal mi oldu dedim yani

Akıntım iki gundur kesildi hic yok Cumartesi baya vardı geçtiğimiz hafta beyaz kremsi vardır baya yogun hemde ztn ovulasyon günlerimde leke leke kahve rengi akıntı geldi uc gun ama az az geldi .. Değişik bir adet donemi ve temizlik donemi geçirdim gebelik yoksa bile sanki baska bir problem oldu gibi iki ay once herseyim temizdi rahim filmi dahil bakalım yarin Sabah'ta test yapicam ins ama olsa cikardi gibi hissediyorum nedense

benimde cumartesi ya da dün olmam gerekiyordu ama halen olmadım test de yapmadım, yalnız ben cumartesi pazar soğuk algınlığı ilacı aldım acaba o gecikme yapmış olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…