- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.961
Sanmıyorum CNm ya yapar mı o ilaçlar hic duymamıştım test yapsana cikar belki de ne zmndir istiyrisuyuz ? Benim esimin sperm testinde problem cikti o yuzden ben pek umutlu degilim fkt neden geçindiğine de anlam veremedimbenimde cumartesi ya da dün olmam gerekiyordu ama halen olmadım test de yapmadım, yalnız ben cumartesi pazar soğuk algınlığı ilacı aldım acaba o gecikme yapmış olabilir mi
1 yıldır bekliyoruz canım en son 5-6 gün önce yapmıştım test negatifti bende yapmadım bir dahaSanmıyorum CNm ya yapar mı o ilaçlar hic duymamıştım test yapsana cikar belki de ne zmndir istiyrisuyuz ? Benim esimin sperm testinde problem cikti o yuzden ben pek umutlu degilim fkt neden geçindiğine de anlam veremedim
Bizimde ikinci icin çalışıyoruz 14 ay oldu bu 15 ay ama ztn o kadar once cok nadir cikar ... Bence yap sende bakalım cikacak mı yarın sabahı iple çekiyorum tekrar yapicam1 yıldır bekliyoruz canım en son 5-6 gün önce yapmıştım test negatifti bende yapmadım bir daha
hayırlısı canım, gene de kendini çok fazla kasma, sabırlı ol bekle doktora gitme hemenAkıntım iki gundur kesildi hic yok Cumartesi baya vardı geçtiğimiz hafta beyaz kremsi vardır baya yogun hemde ztn ovulasyon günlerimde leke leke kahve rengi akıntı geldi uc gun ama az az geldi .. Değişik bir adet donemi ve temizlik donemi geçirdim gebelik yoksa bile sanki baska bir problem oldu gibiiki ay once herseyim temizdi rahim filmi dahil bakalım yarin Sabah'ta test yapicam ins ama olsa cikardi gibi hissediyorum nedense
Cok istekli olunca ister istemez aklım hep bebistehayırlısı canım, gene de kendini çok fazla kasma, sabırlı ol bekle doktora gitme hemen
öyle oluyor zaten hayatım. bende senin gibiydim. 1,5 yıl boyunca kendimi takip edip durdum. adet günüm daha gelmeden testler yapmaya başlıyodum. hatta adet oluyodum acaba üstene olmuş olabilirmiyim diye yine test yaptığım bile olmuştu. öğle aralarında iş yerine yakınlardaki eczanelerden dolmuşla gidip test alıyordum. akşama kadar sabredemeyip yapıyordum testi. aylık herhalde en az 200-300 lira testlere harcadım hep yani seni çok iyi anlıyorum. beklemek zor ama hamile kaldığım ayda çok sabırlı davranmıştım. kendimi bırakmıştım artık. zaten ne zaman kendini bırakıyorsun o zaman oluyor sankiCok istekli olunca ister istemez aklım hep bebisteresmen isime odaklanamiyorum
evet CNm kesinlikle katılıyorum ama ahhhh Bi anlatabilsem kendime .. Baya yogunum normlde gun icinde zmn cabuk geciyor aslında hatta bu ay baya rahattim.. Cumartesi aksamı kesin olarak adetimi bekliyordum yani o kadar imkansız geliyordu bana cunku esimde problem var sperm testinde oyle ciktiöyle oluyor zaten hayatım. bende senin gibiydim. 1,5 yıl boyunca kendimi takip edip durdum. adet günüm daha gelmeden testler yapmaya başlıyodum. hatta adet oluyodum acaba üstene olmuş olabilirmiyim diye yine test yaptığım bile olmuştu. öğle aralarında iş yerine yakınlardaki eczanelerden dolmuşla gidip test alıyordum. akşama kadar sabredemeyip yapıyordum testi. aylık herhalde en az 200-300 lira testlere harcadım hep yani seni çok iyi anlıyorum. beklemek zor ama hamile kaldığım ayda çok sabırlı davranmıştım. kendimi bırakmıştım artık. zaten ne zaman kendini bırakıyorsun o zaman oluyor sanki
EMODEX VERDİ CNM SABAH AKŞAM İÇ DEMİŞ ASLINDA EŞİME DE İLAÇ VERİLMİYCEKMİŞ AMA EŞİMİN MORALİ MOZULDU BARİ İLAÇ İÇSEM BU ARADA DEMİŞ... ZARARI OLMAZ SİZDE KULLANIN BENCE VİTAMİN SONUÇTA..Hosgeldin cnm :) benimde esimin sperm testinde hızı dusuk cikti Dr tekrar istedi test tekrarlayıp gidecek onumuzde ki hafta henuz ilaç vermedi size ne verdi ?
Tmm CNm sagolasin cok duydum onu bende forumlarda bizde bir ay evicap aldık ama bu emedox daha etkili galiba sali gunü kontrolü var esimin bakalım Dr ne verecekEMODEX VERDİ CNM SABAH AKŞAM İÇ DEMİŞ ASLINDA EŞİME DE İLAÇ VERİLMİYCEKMİŞ AMA EŞİMİN MORALİ MOZULDU BARİ İLAÇ İÇSEM BU ARADA DEMİŞ... ZARARI OLMAZ SİZDE KULLANIN BENCE VİTAMİN SONUÇTA..
SAOL CNM PEKMEZİ ALDIK HATTA BİR DE SOĞUK PRESİNİ ALDIK, bu ay ilişki olmadı yumurta hsg günü çatladı bir an önce regli olayım da denemeler başlasın bakalım..Çok sevindim canım, eşine vitaminin yanı sıra nar, harnup pekmezi takviyesi yapabilirsin. Bir de ilişki öncesi sade türk kahvesi hız problemine iyi geliyormuşİnş Ocakta akışına bırakma kararınız bebişi de beraberinde getirir
SAOL CNM PEKMEZİ ALDIK HATTA BİR DE SOĞUK PRESİNİ ALDIK, bu ay ilişki olmadı yumurta hsg günü çatladı bir an önce regli olayım da denemeler başlasın bakalım..
cnm biz de napcaz bilmiom eşim sigarayı bıraktı beslenmeme dikkat etmeliyim diyip gezio ortalarda.. hem ileri hız düşük hem varikosel yok.. bir ay sonra testi tekrarlayalım demiş benim de eşime doktor.. her şeyin hayırlısı... tıp gelişti en kötü tüp bebekle olur inşallah..Regl oldum kızlar uzuldim tabi ama o kadar etkilenmedim ztn dedigim gibi esimin degerlerinden dolayı pek beklentim yoktu
Regl oldum kızlar uzuldim tabi ama o kadar etkilenmedim ztn dedigim gibi esimin degerlerinden dolayı pek beklentim yoktu
Ahh CNm ins bende bakıyorum simdi esime havuc suyu 20 gundur her aksam sıkıyorum evicap bir kutu bitti ama yenisini almadık .. Simdi bakalım Dr neler verecek CNm ben iki ay daha esimi destek vitamin takviyesiyle beklicem sonra belki aşılama yaparız diyorum oğlumda cok büyümedencnm biz de napcaz bilmiom eşim sigarayı bıraktı beslenmeme dikkat etmeliyim diyip gezio ortalarda.. hem ileri hız düşük hem varikosel yok.. bir ay sonra testi tekrarlayalım demiş benim de eşime doktor.. her şeyin hayırlısı... tıp gelişti en kötü tüp bebekle olur inşallah..
Eşlerimizi bakıma alalım bakalım...
Canımmm İnsaaallah bende biliyorum size o müjdeyi vericem bir gunHayırlısı canım benim, umutsuzluğa kapılmadan hem tedaviye hem de denemelere devamolacak ve ben o listeye seni de yazacağım
Canımmm İnsaaallah bende biliyorum size o müjdeyi vericem bir gunIyi tatiller CNm özleyeceğiz seni bu tatil cok iyi olacak bence gelince de bize müjdeli haberler verirsin ins cnmmmm
hiç skılmadım içtenlikle yazmışşsın teşekkür ederim haklısn ben sesimi çıkardıkça inatlaşıyor. tavsiyelerine uyacağım inşllh bende de faydası olur :)canım ben evliliğimin ilk 8 ayında eşimle çok ağır tartışmalarımız oldu. tartışma dediğim de ben eşimden her türlü eziyeti gördüm ilk 8 ay boyunca, hiçbirine sesimi çıkarmadım. çok ağladım ama çok ağlama krizleri geçirdim. çok hastalandım. saçımda siyah tel kalmadı sanki ama şükürler olsun ondan sonra herşey düzeldi. baktı eşim ne yaparsa yapayım ben kendine karşılık vermiyorum. şimdi de o yaptıklarından çok pişmanlık duyuyor. o ne yaparsa yapsın ben onun seviyesine inip de ona onun gibi karşılık vermedim. gözüme ver ettim hep ağladım. kendinin düşündüğü gibi biri olmadığımı anladı sonunda. sabrettim ve kazandım. şimdi çok iyiyiz, hamileliğimin buna etkisi varmı bilemiyorum. ama sanmıyorum. sabretmek gerektiğin düşünüyorum ben herkesin evliliğinde mutlaka bazı sorunlar oluyor. farklı şekillerde de olsa oluyor mutlaka. etrafınıza da bakarsanız ,kadın sabreder ve alttan alırsa evlilik yürüyor. yoksa çok zor. genelde bitiyor evlilikler maalesef ki böyle bir toplumda yaşıyoruz ve kadın alttan almak zorunda. başka türlü dirliğin olmuyor.
haftasonu annem bana diyor ki sen çok dik bir kızdın. kimseye hakkını yedirmezdin. eşin nasıl olduysa seni kedi gibi yaptı. dedim anne napayım. eşim babamın aynı gençliği, gerçekten de öyle benim eşim babamın gençlik halleri gibi tavrı tepkileri davranışı aynısı, dedim napayım başka türlü dirliğim olmayacak bir adım iki mi olsun o pat deyince ben çat desem dirlik düzen olmaycak.
kısacası canım. sabırlı olmak zorundasın, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin evliliğin başka yolu yok. sen biraz uyum salamaya çalışmanı tavsiye ederim ben inatlaştıkça erkekler tam tersini yapıyorlar ben eşimden de arkadaşlarımdan da bunu gördüm hep ağızlarına gitmek lazım
ne çok yazmışım bee valla okumaya sıkılacan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?