- 27 Ağustos 2015
- 482
- 399
- 23
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.981
Yaptım cnm ama negatif_kermit_ canım var mı bir gelişme test yaptın mı?
Acaba gec yumurtluyor olabilir misin canim. Ovulasyon testinin gebeligi gosterdigini dusunmuyorum malesef birkez bende o hataya dusmustum. Bu ay icinde ovulasyon gecirmis miyidinOvulasyin testlerim bat tarihi yaklastikca koyulasio umutlanabilirmiyim kibirde normalde 35.8 olan vucut isim uc gundur 36,4 lerde seyredio ayyy dusunmekten kendimi yedim bitirdim ya
canım bazı yerlerde koyulaşmasını gebelik belirtisi olarak sayıyorlar.Ovulasyin testlerim bat tarihi yaklastikca koyulasio umutlanabilirmiyim kibirde normalde 35.8 olan vucut isim uc gundur 36,4 lerde seyredio ayyy dusunmekten kendimi yedim bitirdim ya
Canım coktandır olmuyorsun hakikaten deKizlar bende adet olamadim yarin yada persembe tarlusal alicam o da xaten 10 fln bekliyomussun ona ragmen olmazsam yapisiklik olma durumu varmis cok agrim var gecelri uyuyamiyorum agridan iki gun pembe akinti geldi artik gercekten bebek fln icin degil kendim icin olup rahatlamak istiyorum
Ne kadar sıcak kanlı pozitif bi insansın ki istemsiz bi şekilde her msjını gülümseyerek okuyorumkızlar merabalar :)
bugün ki önemli olan sınavımı iyi geçmesede atlattım çok şükürrr :)
dilfeza canımm adet olmuşsun üzüldüm umarım bebeğin 2016 nın ilk ayında bize merhaba der:)
Homely_angel canııımm iyi tatiller bol bol eğlen gez :) umarım müjdeli haberle dönersin :)
_kermit_ adetin gecikti mi canııım :) 5 haftalık görnüyo takvimin :)
hep beraber gülelim inş cnm. minik mercimeğe arkadaşlar gelsin bi sürü arkadaşı olsun inşoyyy fıstıgımmm beniiimmm :) hep gül o zaman emi :)
hadi bakalım o pislik gıcık kırmızı gelmesinde bi arkadaş daha gelsin mercimeğime :)
amin canım inşallahhh rabbim hepinize nasip etsin de mutlu mesut ve de hamiş olalım şu topikte :)
adet gelmezse (inşallah gelmez ) ne zaman test yapcaksın canım :)
canım benim bende 3 gün kala yaptıgımda inanılmaz silikti eşim görmemişti inanmamıştı hamile olduguma :) sonra günden güne koyulaştı belki seninde öyledir benim adet ağrısına benzer ağrım vardı ama adet ağrısı daha farklı oluyodu bende adette kasıgım belimde ağrı olurdu içim sökülüyo gibi hissedyordum ama bu kasık ağrısı sancı deilde tatlı tatlı batma var :)hep beraber gülelim inş cnm. minik mercimeğe arkadaşlar gelsin bi sürü arkadaşı olsun inş3 gün önce test yaptım negatifti (laboquick strip test) yine tek çizgiyi görmekten korktuğumdan cesaret edip de yapamıyorum bi de dün aksamdan beri kasıklarımda (sol özellikle) cok ağrı var olacam sanırım ya
aynen anlattığın gibi bi ağrı var cnm cok tatlı diyemesem decanım benim bende 3 gün kala yaptıgımda inanılmaz silikti eşim görmemişti inanmamıştı hamile olduguma :) sonra günden güne koyulaştı belki seninde öyledir benim adet ağrısına benzer ağrım vardı ama adet ağrısı daha farklı oluyodu bende adette kasıgım belimde ağrı olurdu içim sökülüyo gibi hissedyordum ama bu kasık ağrısı sancı deilde tatlı tatlı batma var :)
inşallahh gelir bebeğin canııım :)
ayy bende de öyleydi canım fış diye akıntı geliyordu hala da geliyo afedersin altıma yapıyomuş gibi hissediyorum :)aynen anlattığın gibi bi ağrı var cnm cok tatlı diyemesem debi de sürekli oldum sanıp lavaboya kosuyorum ama beyaz renkli bi akıntı var sadece..
Sınavlarını atlatmana cok sevindim. yüksek yüksek notlar al emi :)Çizimlerin nasıl gidiyor cnm kolun nasıl oldu tam iyileşti mi?
Sagolasin CNm bakalım iste hem dua hem ilaçlar bişeyler yapicaz Rabbim ol diyecek ve olacak ins .. Tesellim kuzum var kucağımda cok sukur .. Bu imtihanı da geçeriz ins .. Sizin icin hep dua ediyirm o kadar baska bisey ki evlat o kadar guzel o kadar harika bir duygu ki anne olmak Rabbim bir once tattırsın hepinize :)dilfeza cnm üzme kendini en azından sorunun ne old biliyosun. belli bizim o bile belli degil. bi de eşinin kullandıgı o ilaçlar 72 gün civarı bi sürede etkisini gösterirmiş. benim eşime dr sıkıntı yok demiş ama bi grafige bakarak söylemiş. benim bildigim bi tablo seklinde olması gerekiyordu. 7 ay oldu bugun bat günüm ama umudum yok dr sıkıntı yok dedigi için eşime bişey de içiremiyorum pekmez vs. klomen de kullandım bi hsg kaldı. regl olursam onu da çektiricem. nolur bekletmesin bizi artık bebişlerimizzz hayırlısı ne ise o olsun..
aynen o yüzden ikinci dönem daha da sıkı tutcam dersleri inşallah :) hadi inşallah 2016 güzelliklerini getirsin sana ve hepimize :)interiorarchitect sagolasin CNm insaallah umudumuz var bakalım :) sınavını atlatmana cok sevindim CNm hadi bakalım yaza kadar bol bol çalış mercimek gelince Hayat bambaşka olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?