- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.001
Amiiiiiiin CNm amiiiiinaynen o yüzden ikinci dönem daha da sıkı tutcam dersleri inşallah :) hadi inşallah 2016 güzelliklerini getirsin sana ve hepimize :)
olur hayatım merak etme, bende olduysa emin ol herkeste olur. ama çok sabırlı olman lazım. sabrethiç skılmadım içtenlikle yazmışşsın teşekkür ederim haklısn ben sesimi çıkardıkça inatlaşıyor. tavsiyelerine uyacağım inşllh bende de faydası olur :)
canıım normal merak etme :)Kizlar battan sonra 5 gun gecti. Bhcg 556 cikmis. Nasil sizce normal mi?
Uzun akıntıdan mı anladı?? Ben de bu ay hsg çektirdim de fena uzun akıntı yaptı, yumurtalama akıntısı gibi, ilaç atılıyor diye okudum, ama tahmin ettiğim ovülasyon günü de testim negatif çıktı:) acaba benim de mi o gün çatladı diye merak ettimSAOL CNM PEKMEZİ ALDIK HATTA BİR DE SOĞUK PRESİNİ ALDIK, bu ay ilişki olmadı yumurta hsg günü çatladı bir an önce regli olayım da denemeler başlasın bakalım..
Hayırlısı olsun canım.. Moral bozmak yokRegl oldum kızlar uzuldim tabi ama o kadar etkilenmedim ztn dedigim gibi esimin degerlerinden dolayı pek beklentim yoktu
Canımmm iyi tatilller, bol bol gez eğlen dinlenKızlar daha öncede yazdığım gibi küçük bir tatil molası veriyoruz ve pazartesi gününe kadar buralarda olamayacağım. Yeni yılın hepimize sağlık, huzur, mutluluk ve bi sürü bi sürü bebiş getirmesini kalbimin en içinden diliyorum
Döndüğümde bat ı geçmiş tüm arkadaşlardan hamiş haberi okumayı çok çok istiyorum. Umarım hemen sonrasında da ben yazarım müjdemi :)
Canım ya inşallah yapışıklık yoktur, tekrar geçmiş olsun tatlımKizlar bende adet olamadim yarin yada persembe tarlusal alicam o da xaten 10 fln bekliyomussun ona ragmen olmazsam yapisiklik olma durumu varmis cok agrim var gecelri uyuyamiyorum agridan iki gun pembe akinti geldi artik gercekten bebek fln icin degil kendim icin olup rahatlamak istiyorum
Canımm ben çok anlamam ama gayet güzel gözüküyorKizlar battan sonra 5 gun gecti. Bhcg 556 cikmis. Nasil sizce normal mi?
Bence gayet normal CNm oglum da benim de batı 4 gun geçtiğinde 546 çıkmıştı. :)Kizlar battan sonra 5 gun gecti. Bhcg 556 cikmis. Nasil sizce normal mi?
Aynen tatlım:) inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benimgulit_me sagolasin CNm oyle tabi ne yapalım rabbimin imtihanı kazanıcaz ins :) bir suru vitamin vs aldık bakalım umudum var
pazar yine tartıştık ailesine gitmiştik yaYaptım cnm ama negatifsen nasılsın esinle aranız nasıl?
moralini hiç bozma hayatım, yeni yılın ilk ayında güzel haberler olur inşallah canım :) 2016 inşallah tüm arkadaşlara uğurlu gelir gönlündeki olur inşallahAdet oldum kızlar. İlk defa bu kadar moralim bozuldu. Millet hsg den sonra patır patır hamile kalıyor, tedaviye 5 ay kaldı.. Neyse moral bozmak yok:) yeni bat 27 ocak
canım %0 bir değer değil arttırmak için ne yapmak gerekir bilmiyorum ama kesinlikle en kısa zamanda üroloğa görünmeniz lazım sanırım. pek vakit kaybetmemen gerekiyor gibiGünaydın kızlar benimde esimde sperm sayısı iyi ama hareketliliği %0 dedi doktor bi ürologla gorusturecez olmazsa hemen tüp bebeğe alalım dedi doktor hareketi arttırmak için ne yapmamız gerekir yardımcı olursanız sevinirim
İyi olmana sevindim cnm hep ii ol inşallah..pazar yine tartıştık ailesine gitmiştik yaşimdi iyiyiz söz verdi beni artık uzmicek bakalım bende biraz sabırlı olacam ona ve ailesine karşı
hayırlı haberler bekliyorum senden inşllh
Yaa sende mı CNmAdet oldum kızlar. İlk defa bu kadar moralim bozuldu. Millet hsg den sonra patır patır hamile kalıyor, tedaviye 5 ay kaldı.. Neyse moral bozmak yok:) yeni bat 27 ocak
Bizimde baya az CNm hareket ben simdi bir suru vitamin aldım proxeed evicap ve bitkisel havuc suyu keci boynuzu kürleri ile bir iki ay tedavi yapicam.. hemen tup bebek demeleri enteresan uroliga mutlaka gidin belki altında başka bir sebep vardır hormonlar Yada varikosel bunlar yoksa vitaminlerle düzelme şansı olur CNm .. Yasınız kac CNm bu arada ilk cocuk muGünaydın kızlar benimde esimde sperm sayısı iyi ama hareketliliği %0 dedi doktor bi ürologla gorusturecez olmazsa hemen tüp bebeğe alalım dedi doktor hareketi arttırmak için ne yapmamız gerekir yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?