Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

SAOL CNM PEKMEZİ ALDIK HATTA BİR DE SOĞUK PRESİNİ ALDIK, bu ay ilişki olmadı yumurta hsg günü çatladı bir an önce regli olayım da denemeler başlasın bakalım..
Uzun akıntıdan mı anladı?? Ben de bu ay hsg çektirdim de fena uzun akıntı yaptı, yumurtalama akıntısı gibi, ilaç atılıyor diye okudum, ama tahmin ettiğim ovülasyon günü de testim negatif çıktı:) acaba benim de mi o gün çatladı diye merak ettim
Regl oldum kızlar uzuldim tabi ama o kadar etkilenmedim ztn dedigim gibi esimin degerlerinden dolayı pek beklentim yoktu
Hayırlısı olsun canım.. Moral bozmak yok
Canımmm iyi tatilller, bol bol gez eğlen dinlen inşallah ballı haberlerle dönersin tatlımmm
Canım ya inşallah yapışıklık yoktur, tekrar geçmiş olsun tatlım
Kizlar battan sonra 5 gun gecti. Bhcg 556 cikmis. Nasil sizce normal mi?
Canımm ben çok anlamam ama gayet güzel gözüküyor

gulit_me . Cnm dr u aradim 50 gun olmayinca kullanma hap dedi kpntrolde gayet normaldi yapisiklik yoktur bu ara iste fln cok kotu gunler yasiyorum bi hasta yakiniyla hastanenin guvenligiyle mahkemelik oldum onun stresi de etkiledi galiba

Adet oldum kızlar. İlk defa bu kadar moralim bozuldu. Millet hsg den sonra patır patır hamile kalıyor, tedaviye 5 ay kaldı.. Neyse moral bozmak yok:) yeni bat 27 ocak

Günaydın kızlar benimde esimde sperm sayısı iyi ama hareketliliği %0 dedi doktor bi ürologla gorusturecez olmazsa hemen tüp bebeğe alalım dedi doktor hareketi arttırmak için ne yapmamız gerekir yardımcı olursanız sevinirim

Adet oldum kızlar. İlk defa bu kadar moralim bozuldu. Millet hsg den sonra patır patır hamile kalıyor, tedaviye 5 ay kaldı.. Neyse moral bozmak yok:) yeni bat 27 ocak
moralini hiç bozma hayatım, yeni yılın ilk ayında güzel haberler olur inşallah canım :) 2016 inşallah tüm arkadaşlara uğurlu gelir gönlündeki olur inşallah

canım %0 bir değer değil arttırmak için ne yapmak gerekir bilmiyorum ama kesinlikle en kısa zamanda üroloğa görünmeniz lazım sanırım. pek vakit kaybetmemen gerekiyor gibi

pazar yine tartıştık ailesine gitmiştik ya şimdi iyiyiz söz verdi beni artık uzmicek bakalım bende biraz sabırlı olacam ona ve ailesine karşı

hayırlı haberler bekliyorum senden inşllh
İyi olmana sevindim cnm hep ii ol inşallah..
Malesef ii haberi veremiyorum sabah kırmızılar geldi ancak kendime gelebildim aglama krizlerinden sonra

Yaa sende mı CNm neyse üzülmek yok hep birlikte umit edicez... CNm senin esine bakıldı mı ?

Bizimde baya az CNm hareket ben simdi bir suru vitamin aldım proxeed evicap ve bitkisel havuc suyu keci boynuzu kürleri ile bir iki ay tedavi yapicam.. hemen tup bebek demeleri enteresan uroliga mutlaka gidin belki altında başka bir sebep vardır hormonlar Yada varikosel bunlar yoksa vitaminlerle düzelme şansı olur CNm .. Yasınız kac CNm bu arada ilk cocuk mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…