- 3 Eylül 2015
- 549
- 601
- 23
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.021
İNşallah hamile almışsındır cnm. Bir şey tavsiye edeceğim. Bebek çalışmaları yaptığın dönem boyunca hiç bir ilacı kullanma Ağrı kesici dahil. Çünkü hamile kalma olasılığın var ve bu ilaçlar değerlerinin düşmesine ve kimyasal düşüğe neden oluyor. Jinekoloji doktorum bana öyle demişti. Hiç bir ilacı içme kesinlikle şurup vs. içmebenimde cumartesi ya da dün olmam gerekiyordu ama halen olmadım test de yapmadım, yalnız ben cumartesi pazar soğuk algınlığı ilacı aldım acaba o gecikme yapmış olabilir mi
2016 umudumuz olacak ins o bebekler bu gobuse gelecek ya doğal yoldan ya baska turlu Allah'ın izniyle gelecek ben inanıyorum ..:) üzülmeyelim burda birbirimize destegimiz tam canım
ah ah bekletmeden gelseler ya şu bebişler... herşeyin hayırlısı ne diycem bilmiyorum ki az daha sabırİyi olmana sevindim cnm hep ii ol inşallah..
Malesef ii haberi veremiyorum sabah kırmızılar geldi ancak kendime gelebildim aglama krizlerinden sonra
Canım ilk urologa gidin eğer tedavi yoksa direk tüp bebek dedi evet daha ilk cocuk 24 yasindayim eşim 25 bakalım Dr ne dicek eşim şimdi biraz üzgün gitmicem filan diyor ama ikna edicem bugünden itibaren havuç suyuna baslicamBizimde baya az CNm hareket ben simdi bir suru vitamin aldım proxeed evicap ve bitkisel havuc suyu keci boynuzu kürleri ile bir iki ay tedavi yapicam.. hemen tup bebek demeleri enteresan uroliga mutlaka gidin belki altında başka bir sebep vardır hormonlar Yada varikosel bunlar yoksa vitaminlerle düzelme şansı olur CNm .. Yasınız kac CNm bu arada ilk cocuk mu
İnşallah canım, teşekkür ederim güzel dikeklerin için.. Bakalım yeni yıl, yeni umutlar:)moralini hiç bozma hayatım, yeni yılın ilk ayında güzel haberler olur inşallah canım :) 2016 inşallah tüm arkadaşlara uğurlu gelir gönlündeki olur inşallah
Aynen ümit edicez.. Evet bakıldı, onda da bende de problem gözükmüyor.. İnşallah 2016 bize uğurlu gelirYaa sende mı CNmneyse üzülmek yok hep birlikte umit edicez... CNm senin esine bakıldı mı ?
Canım sen de regl olursun inşallah en kısa zamanda da çalışmalara başlarsın.. Bendeki anlık bir şoktu.. Hsg den sonra hamile kalıcam diye inanmıştım, ondan bi üzüntü oldu öyle
Cnm hsg den sonra 3 ay daha kolay diyolar sen ilk ay olmadi die uzulme hicİnşallah canım, teşekkür ederim güzel dikeklerin için.. Bakalım yeni yıl, yeni umutlar:)
Aynen ümit edicez.. Evet bakıldı, onda da bende de problem gözükmüyor.. İnşallah 2016 bize uğurlu gelir
Canım sen de regl olursun inşallah en kısa zamanda da çalışmalara başlarsın.. Bendeki anlık bir şoktu.. Hsg den sonra hamile kalıcam diye inanmıştım, ondan bi üzüntü oldu öyle
Canim SAT ne zsmandi seninKizlar bende adet olamadim yarin yada persembe tarlusal alicam o da xaten 10 fln bekliyomussun ona ragmen olmazsam yapisiklik olma durumu varmis cok agrim var gecelri uyuyamiyorum agridan iki gun pembe akinti geldi artik gercekten bebek fln icin degil kendim icin olup rahatlamak istiyorum
2016 umudumuz olacak ins o bebekler bu gobuse gelecek ya doğal yoldan ya baska turlu Allah'ın izniyle gelecek ben inanıyorum ..:) üzülmeyelim burda birbirimize destegimiz tam canım
ah ah bekletmeden gelseler ya şu bebişler... herşeyin hayırlısı ne diycem bilmiyorum ki az daha sabır
Hepinize cok tsk ederim hep hayırlısı diyoruz demek ki hayırlısı böyle. hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inş. Yeni yıl yeni umutlar olsun göbişlerimiz bebiş dolsun ❤ :)_kermit_ çooook üzüldüm canım.... hemde çoook...
Ne demek CNmm bunun icin buradayız 2016 bizim yılımız olacak ins :)Hepinize cok tsk ederim hep hayırlısı diyoruz demek ki hayırlısı böyle. hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inş. Yeni yıl yeni umutlar olsun göbişlerimiz bebiş dolsun ❤ :)
Anladım cnm evet ikna et mutlaka gidin urologa ..Canım ilk urologa gidin eğer tedavi yoksa direk tüp bebek dedi evet daha ilk cocuk 24 yasindayim eşim 25 bakalım Dr ne dicek eşim şimdi biraz üzgün gitmicem filan diyor ama ikna edicem bugünden itibaren havuç suyuna baslicam
İnşallah canım, teşekkür ederim güzel dikeklerin için.. Bakalım yeni yıl, yeni umutlar:)
Aynen ümit edicez.. Evet bakıldı, onda da bende de problem gözükmüyor.. İnşallah 2016 bize uğurlu gelir
Cnm ben 11 kasimda kurtaj oldumCanim SAT ne zsmandi senin
İnşallah canım yaa, zaten afedersin büyük büyük kan pıhtıları şeklinde regl oluyorum. Sanki içim temizleniyor.. Umarım 3 ay içinde olurum hamile. Bunay soğan kürü yapıcamCnm hsg den sonra 3 ay daha kolay diyolar sen ilk ay olmadi die uzulme hic
Canımmm çok teşekkür ederimm, inşallah dediğin gibidirNe demek CNmm bunun icin buradayız 2016 bizim yılımız olacak ins :)
Anladım cnm evet ikna et mutlaka gidin urologa ..
O zmn güzel haberin gelmesi yakındır CNm :)
günayyyydııın fıstıklaaaaaaaaaaaar :)
yeni yılımız kutlu olsuuuunn :)2016 hamiş olmak isteyenlereee bebişini getirsinnn hamiş olanlarında bebeğini kucağına versinnnnn mutlu huzurlu sağlıklı aşklı paralı bir yıl olsun :) öpüyorum hepinizi koocaman :)
Ne oldu cnm yaHomely_angel kuzu bnm hamis yazısını kaldirabilirsin artık oradan
Ruhlar alemi gibi oldu iki gundur buralar giriyom bakiyom kimse yazmamis giriyom kimse yazmamis garip geldi banadaKizlar nerdesiniz yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?