Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

benimde cumartesi ya da dün olmam gerekiyordu ama halen olmadım test de yapmadım, yalnız ben cumartesi pazar soğuk algınlığı ilacı aldım acaba o gecikme yapmış olabilir mi
İNşallah hamile almışsındır cnm. Bir şey tavsiye edeceğim. Bebek çalışmaları yaptığın dönem boyunca hiç bir ilacı kullanma Ağrı kesici dahil. Çünkü hamile kalma olasılığın var ve bu ilaçlar değerlerinin düşmesine ve kimyasal düşüğe neden oluyor. Jinekoloji doktorum bana öyle demişti. Hiç bir ilacı içme kesinlikle şurup vs. içme

Canım ilk urologa gidin eğer tedavi yoksa direk tüp bebek dedi evet daha ilk cocuk 24 yasindayim eşim 25 bakalım Dr ne dicek eşim şimdi biraz üzgün gitmicem filan diyor ama ikna edicem bugünden itibaren havuç suyuna baslicam

moralini hiç bozma hayatım, yeni yılın ilk ayında güzel haberler olur inşallah canım :) 2016 inşallah tüm arkadaşlara uğurlu gelir gönlündeki olur inşallah
İnşallah canım, teşekkür ederim güzel dikeklerin için.. Bakalım yeni yıl, yeni umutlar:)
Yaa sende mı CNm neyse üzülmek yok hep birlikte umit edicez... CNm senin esine bakıldı mı ?
Aynen ümit edicez.. Evet bakıldı, onda da bende de problem gözükmüyor.. İnşallah 2016 bize uğurlu gelir
gulit_me _kermit_ kizlar uzulmeyin bana bakin en azindan yeni doneme girdiniz ben o doneme giremiyom bile
Canım sen de regl olursun inşallah en kısa zamanda da çalışmalara başlarsın.. Bendeki anlık bir şoktu.. Hsg den sonra hamile kalıcam diye inanmıştım, ondan bi üzüntü oldu öyle

Cnm hsg den sonra 3 ay daha kolay diyolar sen ilk ay olmadi die uzulme hic

Canim SAT ne zsmandi senin

gulit_me _kermit_ kizlar uzulmeyin bana bakin en azindan yeni doneme girdiniz ben o doneme giremiyom bile

2016 umudumuz olacak ins o bebekler bu gobuse gelecek ya doğal yoldan ya baska turlu Allah'ın izniyle gelecek ben inanıyorum ..:) üzülmeyelim burda birbirimize destegimiz tam canım

ah ah bekletmeden gelseler ya şu bebişler... herşeyin hayırlısı ne diycem bilmiyorum ki az daha sabır

_kermit_ çooook üzüldüm canım.... hemde çoook...
Hepinize cok tsk ederim hep hayırlısı diyoruz demek ki hayırlısı böyle. hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inş. Yeni yıl yeni umutlar olsun göbişlerimiz bebiş dolsun ❤ :)

Hepinize cok tsk ederim hep hayırlısı diyoruz demek ki hayırlısı böyle. hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inş. Yeni yıl yeni umutlar olsun göbişlerimiz bebiş dolsun ❤ :)
Ne demek CNmm bunun icin buradayız 2016 bizim yılımız olacak ins :)
Anladım cnm evet ikna et mutlaka gidin urologa ..

O zmn güzel haberin gelmesi yakındır CNm :)

Cnm hsg den sonra 3 ay daha kolay diyolar sen ilk ay olmadi die uzulme hic
İnşallah canım yaa, zaten afedersin büyük büyük kan pıhtıları şeklinde regl oluyorum. Sanki içim temizleniyor.. Umarım 3 ay içinde olurum hamile. Bunay soğan kürü yapıcam
Ne demek CNmm bunun icin buradayız 2016 bizim yılımız olacak ins :)

Anladım cnm evet ikna et mutlaka gidin urologa ..

O zmn güzel haberin gelmesi yakındır CNm :)
Canımmm çok teşekkür ederimm, inşallah dediğin gibidir

Canıımmmm güzel dileklerin için teşekkür ederizzz, harika bir yıl senin olsun öpülüyorsunuz kocamamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…