- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.041
Canım hayırdır, neden kaldırmasını istiyorsun? İnşallah her şey yolundadır.Homely_angel kuzu bnm hamis yazısını kaldirabilirsin artık oradan
Aynen canim ya. Bos zamanlarimdaki tek aktivitem k.k. ondan da ses cikmiyor. Cok sıkıcı geçiyor günlerRuhlar alemi gibi oldu iki gundur buralar giriyom bakiyom kimse yazmamis giriyom kimse yazmamis garip geldi banada
Ay cnm cok gecmis olsun allah sabrini versinKalp atışı durmus canım ondan gebelik sonlandirilacak pazartesidilfeza
Canım çok geçmiş olsun.. Ne denir bilemedimKalp atışı durmus canım ondan gebelik sonlandirilacak pazartesidilfeza
Cok gecmis olsun CNm Rabbim yeni bir bebek haberiyle unuttursun insaallah suan ki yaşadıklarınıKalp atışı durmus canım ondan gebelik sonlandirilacak pazartesidilfeza
Ay cnm cok gecmis olsun allah sabrini versin
Canım çok geçmiş olsun.. Ne denir bilemedim
Cok gecmis olsun CNm Rabbim yeni bir bebek haberiyle unuttursun insaallah suan ki yaşadıklarınıahirette şefaatçi niz kılsın ins minik yavruyu ..
Princess91 ben şok oldum ve su an 6 kadar üzgünüm ki anlatamam.... Gözlerim doldu...canım Rabbim sana sabır güç versin inşallah en kisa zamanda tekrar bebeğiné kavuşacaksin hepimiz diken üstündeyiz ne olacağını bilemiyoruz dua ediyoruz sadece rabbime bağlı hersey... Kendini yıpratma sakin bak bana rabbim birini aldı acısını daha geçmeden bi tane daha verdi şükürler olsun... Kendine çok dikkat et öpüyorum seni çok...
İyi ol zaten canımmm iyi ol ki bizde iyi olalım seninle... Seni kocaman öpüyorummm birCanım bnm çok teşekkür ederim yerim seni yaa merak etme iiyiyim bu nasip işi bu dünyada içecek suyu yokmuş merak etme ben iyiym hatta insanları ben teselli ediyorum o kdar yani siz canınızı sikmayin bebisinle
Kızlaaaar ben geldiiiiiiiiiiimherkese çok mutlu, bebeklerimizle dolu bir yıl diliyorum.
her şeyin yolunda olduğunu ümit ederek hemencik kk ya geldim. AmaPrincess91 bebişine çok üzüldüm, Allah sabrını ve en kısa zamanda sağlıkla yenisini versin inş. gulit_me dilfeza _kermit_ hepinizden döndüğümde bebek haberi umuyordum, kırmızı haberi aldım Hayırlısı diyorum, inşallah bu ay alırım hepinizden. interiorarchitect korktuğun sınavı atlatmışsın gözün aydın, bu haftakilerde süper geçsin inş Rebel92 canım mahkeme konuları can sıkıcı olmuştur tabi, onun stresinden vücudunun çok etkilenmiş olabileceğini tahmin ediyorum. Umarım tez zamanda her şey yoluna girer.
Hadi artık bugün bir bebek haberi gelsin
Selam canim hos geldin yeni yilin kutlu olsun ins yeni yilin ilk hamis haberini senden aliriz ben bu ay pek umutlu diyilim yumoslar yeterince buyumedi adetim gelsede calismalara yeniden baslasaq
Canim bende birsey hissetmedim.hatta kesin yoktur diyordum hep ama sukur ki bebisim benimle. Takilma oyle seylerehoşbuldum tatlım, inşallah o haberi bu hafta yazarım canım. Ama bende de pek umut yok sanırım. Çünkü bir belirtim yok, hamişler hisseder diyorlar, ben bir şey de hissetmiyorum. Hayırlısı bakalım, bekleyip görücez
Belirtilere inanma canim dun eltimin hamile olduqunu oyrendik ve hic beklemediğini ve hic bir belirti yasamadiqini soyledi sadece bir kere iliski yasamislar sonra evde olmamis kardesi gile gitmis demek ki bir keredende ola bilirmis onun icin umutsuzluğa kapilma ins bebeyin seninledihoşbuldum tatlım, inşallah o haberi bu hafta yazarım canım. Ama bende de pek umut yok sanırım. Çünkü bir belirtim yok, hamişler hisseder diyorlar, ben bir şey de hissetmiyorum. Hayırlısı bakalım, bekleyip görücez
Homely_angel merhabalar. Beni listeden çıkarabilir misin. Bu ayda olumsuz oldu benim icin. Her seferinde olumsuz olarak belirtmek uzuyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?