Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

inşallah canım inşallah, umarım Allah bu ay bana da nasip etmiştir :)

Herkese günaydın.
Hamiş bayanlar yardımcı olabilir mi. Henüz bir çatlağım yok, ama bu haftadan sonra kullanmam gerektiğini biliyorum. Dışarıda satılan çatlak önleyici kremler oldukça pahalı. Sizin evde kendinizin yaptığı bir karışım var mı. Doktorum bana zeytin yağı sürebiilrsin her banyo sonrası dedi. Kremlerin çoğu kandırmaca dedi. Yeterki çatlamaya elverişli ve gerilen bölgeleri nemli tutman yeterli dedi. Zeytin yağı kullanabilirsin veya bildiğin normal salatalık losyonu kullanabilirsin dedi. Allah'a şükür henüz birşey yok gözle görülen. Göğüs uçlarım çok büyüdü ve kıpkırmızı. Yanıyorlar. Uçlarına hergün krem sürmen yeterli dedi.
Bir yerde bebek yağının da işe yaradığını okumuştum. Yardımcı olur musunuz.

Canımmm çok teşekkür ederimmmm hoşgeldin :) tatil güzel geçmiştir umarım :) bata az kaldı durumlar nedir heycanla bekliyorum güzel haberini :)

arkadaşlar 31 aralık perşembe yumurtam çatladı ve biz değerlendirdik. pazar günü ise kasık ağrısıyla birlikte karamel renkte bir akıntım oldu. pazartesi ise, sabah hapşırdığım anda, benden yarım çay bardağı kadar su boşaldı. ama idrar değildi, renksiz kokusuz temiz saf su... başına buna benzer şeyler gelen var mı acaba?

Canımmm çok teşekkür ederimmmm hoşgeldin :) tatil güzel geçmiştir umarım :) bata az kaldı durumlar nedir heycanla bekliyorum güzel haberini :)

hoşbulduuum :) tatil çok keyifliydi canım, hiç durmadan gezdim. hatta o kadar çok gezdim ve yürüdüm ki o yüzden tutunamazsa diye bile düşündüm :) bat aslında yarın veya çarşamba :) Çünkü yarın yumyumdan sonraki 14. gün :) listede geç yazmışım. Hiç bir belirti yok. Kısmet artık, hayırlısı neyse bekliyorum.

Yok yok inşallah tutunmuştur canım takmayınca yoğun geçince daha sıkı tutunuyo afacanlar :) hadi bakalım yarını heycanla bekliyoruz :)

Yok tatlım dündu çok sukur kolay atlatacam gibi geliyo bakalım nasipse bi iki ay bekleyip yeniden baslican Inşallah umarım senden gelir güzel haber aslında yapsan çıkar ama sen bilirsin
inşallah canım benim, Rabbim bu ay bana da kısmet eder inşallah. Sen nasıl oldun, bugün müydü operasyon?

Yok tatlım dündu çok sukur kolay atlatacam gibi geliyo bakalım nasipse bi iki ay bekleyip yeniden baslican Inşallah umarım senden gelir güzel haber aslında yapsan çıkar ama sen bilirsin

çok çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha göstermesin. En kısa zamanda da listeye tekrar hamişler arasına yazarım inş seni :)
evet canım belki yapsam çıkar ama 11 seferdir hayal kırıklığı olduğu için yapmıyorum bu sefer. Hafta sonuna doğru kırmızılar yoksa yaparım

İyi akşamlar bayanlar nasılsınız? Bn yumurta takibi yaptırıyorum ya bu ay bugün gittim nasıl olmuş klomenden sonra diye ve sol tarafta olan kistim çatlamadan içine kanamış bunu öğrendim . Sağ tarafımda yumurta oluşmuş ancak yarın ovulaayon günü olması kazımken henüz 12 cm . Doktor bir kere daha büyüyüp büyümeğinine bakmak istedi cuma gene gidicem ... Sanırım büyümeyecek o da bu yüzden üzgünüm kızlar canım sıkıldı çok

Hoşgeldiiinnnn canım valla bu ay ben de umutluydum kendimden ama demek kısmet değilmiş.. Bu ay sıkı çalışma yapıcam, olmazsa sonra salıcam artık.. Bu ay her yerde yapılması gerekeni okuyorum. İnşallah olur..

Sana da ne güzel olmuştur tatil şimdi inşallah sen verirsin güzel haber bugün benim regl bitti, eğer sen hamil olursan ben de koyucam takvim dedim ya bu ay her şeyi deniycem inşallah olur.. Ayy seni de özlemişim yaa, hoşgeldin tekrar

cnm test yaptin mi ??

Homely_angel hosgeldiiiiiiin CNmmm:) sormaa biz bu ay yim fire verdik ama umudumuz var esimi sıkı bir tedaviye aldım Asırı hassas bünyesi var ya vitaminler etkiledi biras ama sabredecek artık bakalım :) senden guzel haberler alırız ins cnmmmm buna ihtiyacımız var

sıkma canını canım inş büyür cumaya bi sürü zaman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…