- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.061
Canim bende birsey hissetmedim.hatta kesin yoktur diyordum hep ama sukur ki bebisim benimle. Takilma oyle seylere
Belirtilere inanma canim dun eltimin hamile olduqunu oyrendik ve hic beklemediğini ve hic bir belirti yasamadiqini soyledi sadece bir kere iliski yasamislar sonra evde olmamis kardesi gile gitmis demek ki bir keredende ola bilirmis onun icin umutsuzluğa kapilma ins bebeyin seninledi
Canımmm çok teşekkür ederimmmm hoşgeldin :) tatil güzel geçmiştir umarım :) bata az kaldı durumlar nedir heycanla bekliyorum güzel haberini :)Kızlaaaar ben geldiiiiiiiiiiimherkese çok mutlu, bebeklerimizle dolu bir yıl diliyorum.
her şeyin yolunda olduğunu ümit ederek hemencik kk ya geldim. AmaPrincess91 bebişine çok üzüldüm, Allah sabrını ve en kısa zamanda sağlıkla yenisini versin inş. gulit_me dilfeza @dilayca hepinizden döndüğümde bebek haberi umuyordum, kırmızı haberi aldım Hayırlısı diyorum, inşallah bu ay alırım hepinizden. interiorarchitect korktuğun sınavı atlatmışsın gözün aydın, bu haftakilerde süper geçsin inş Rebel92 canım mahkeme konuları can sıkıcı olmuştur tabi, onun stresinden vücudunun çok etkilenmiş olabileceğini tahmin ediyorum. Umarım tez zamanda her şey yoluna girer.
Hadi artık bugün bir bebek haberi gelsin
Kuzucum hoşgeldin iyiyim çok sukur umarım hamissindirHomely_angel
Canımmm çok teşekkür ederimmmm hoşgeldin :) tatil güzel geçmiştir umarım :) bata az kaldı durumlar nedir heycanla bekliyorum güzel haberini :)
Yok yok inşallah tutunmuştur canım takmayınca yoğun geçince daha sıkı tutunuyo afacanlar :) hadi bakalım yarını heycanla bekliyoruz :)hoşbulduuum :) tatil çok keyifliydi canım, hiç durmadan gezdim. hatta o kadar çok gezdim ve yürüdüm ki o yüzden tutunamazsa diye bile düşündüm :) bat aslında yarın veya çarşamba :) Çünkü yarın yumyumdan sonraki 14. gün :) listede geç yazmışım. Hiç bir belirti yok. Kısmet artık, hayırlısı neyse bekliyorum.
Yok yok inşallah tutunmuştur canım takmayınca yoğun geçince daha sıkı tutunuyo afacanlar :) hadi bakalım yarını heycanla bekliyoruz :)
inşallah canım benim, Rabbim bu ay bana da kısmet eder inşallah. Sen nasıl oldun, bugün müydü operasyon?
Yok tatlım dündu çok sukur kolay atlatacam gibi geliyo bakalım nasipse bi iki ay bekleyip yeniden baslican Inşallah umarım senden gelir güzel haber aslında yapsan çıkar ama sen bilirsin
HoşgeldiiinnnnKızlaaaar ben geldiiiiiiiiiiimherkese çok mutlu, bebeklerimizle dolu bir yıl diliyorum.
her şeyin yolunda olduğunu ümit ederek hemencik kk ya geldim. AmaPrincess91 bebişine çok üzüldüm, Allah sabrını ve en kısa zamanda sağlıkla yenisini versin inş. gulit_me dilfeza @dilayca hepinizden döndüğümde bebek haberi umuyordum, kırmızı haberi aldım Hayırlısı diyorum, inşallah bu ay alırım hepinizden. interiorarchitect korktuğun sınavı atlatmışsın gözün aydın, bu haftakilerde süper geçsin inş Rebel92 canım mahkeme konuları can sıkıcı olmuştur tabi, onun stresinden vücudunun çok etkilenmiş olabileceğini tahmin ediyorum. Umarım tez zamanda her şey yoluna girer.
Hadi artık bugün bir bebek haberi gelsin
Tutunacak annesi sen merak etme :)bir türlü tutunamadı velet yaa :) evet ben de heyecan ve merakla bekliyorum canım :)
cnm test yaptin mi ??hoşbulduuum :) tatil çok keyifliydi canım, hiç durmadan gezdim. hatta o kadar çok gezdim ve yürüdüm ki o yüzden tutunamazsa diye bile düşündüm :) bat aslında yarın veya çarşamba :) Çünkü yarın yumyumdan sonraki 14. gün :) listede geç yazmışım. Hiç bir belirti yok. Kısmet artık, hayırlısı neyse bekliyorum.
sıkma canını canım inş büyür cumaya bi sürü zaman varİyi akşamlar bayanlar nasılsınız? Bn yumurta takibi yaptırıyorum ya bu ay bugün gittim nasıl olmuş klomenden sonra diye ve sol tarafta olan kistim çatlamadan içine kanamış bunu öğrendim . Sağ tarafımda yumurta oluşmuş ancak yarın ovulaayon günü olması kazımken henüz 12 cm . Doktor bir kere daha büyüyüp büyümeğinine bakmak istedi cuma gene gidicem ... Sanırım büyümeyecek o da bu yüzden üzgünüm kızlar canım sıkıldı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?