- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.081
İyi akşamlar bayanlar nasılsınız? Bn yumurta takibi yaptırıyorum ya bu ay bugün gittim nasıl olmuş klomenden sonra diye ve sol tarafta olan kistim çatlamadan içine kanamış bunu öğrendim . Sağ tarafımda yumurta oluşmuş ancak yarın ovulaayon günü olması kazımken henüz 12 cm . Doktor bir kere daha büyüyüp büyümeğinine bakmak istedi cuma gene gidicem ... Sanırım büyümeyecek o da bu yüzden üzgünüm kızlar canım sıkıldı çok
Hoşgeldiiinnnncanım valla bu ay ben de umutluydum kendimden ama demek kısmet değilmiş.. Bu ay sıkı çalışma yapıcam, olmazsa sonra salıcam artık.. Bu ay her yerde yapılması gerekeni okuyorum. İnşallah olur..
Sana da ne güzel olmuştur tatil şimdiinşallah sen verirsin güzel haber bugün benim regl bitti, eğer sen hamil olursan ben de koyucam takvim dedim ya bu ay her şeyi deniycem inşallah olur.. Ayy seni de özlemişim yaa, hoşgeldin tekrar
cnm test yaptin mi ??
Homely_angel hosgeldiiiiiiin CNmmm:) sormaa biz bu ay yim fire verdik ama umudumuz var esimi sıkı bir tedaviye aldım Asırı hassas bünyesi var ya vitaminler etkiledi biras ama sabredecek artık bakalım :) senden guzel haberler alırız ins cnmmmm buna ihtiyacımız var
Kalp atışı durmus canım ondan gebelik sonlandirilacak pazartesidilfeza
merhaba hanımlar,Homely_angel hoş geldin tatlım.
bende giremedim 5-6 gündür. ama okudum yazıları, bazı üzücü yazılar da okudum gerçekten çok üzüldüm. inşallah bundan sonraki aylarda herkesden güzel haberler alırız
Kızlar nasılsiniz ? Ya esim bügün urolojiye gitti ve benim esimin oglum bir yasına girdiğinden beri kullandığı romotoloji ilacı var gunde iki tane nerdeyse iki yıldır iciyor ve bilin bakalım en onemli yan etkisi neymisEki Görüntüle 1736392 Ama doktorumuza sorucaz ve hemen birakicaz en azından bebek olana kadar sok oldum yaa
şimdiye kadar hiç okumamışmıydınız ilacın içini benim kim olursa olsun kendimde de eşmide de kardeşimde de ilk yaptığım şey verilen ilacın etkileşimini ve yan etkilerini okumak. alışkanlık haline geldi. ağrı kesici vitamin bile olsa mutlaka bi bakarımKızlar nasılsiniz ? Ya esim bügün urolojiye gitti ve benim esimin oglum bir yasına girdiğinden beri kullandığı romotoloji ilacı var gunde iki tane nerdeyse iki yıldır iciyor ve bilin bakalım en onemli yan etkisi neymisEki Görüntüle 1736392 Ama doktorumuza sorucaz ve hemen birakicaz en azından bebek olana kadar sok oldum yaa
Canim test yapmayi dusunmuyor musun halaaaaaaaaaa çok şaşırdım ve anlaşılan bu yüzden boşuna uğraşmışsın ve üzülmüşsün canım. ama bırakınca geçtiğine göre bu güzel haber
Canim test yapmayi dusunmuyor musun hala
Yaaa sorma cnm ins tek sebep budur ve biran once gelir benim de kuzumaaaaaaaaa çok şaşırdım ve anlaşılan bu yüzden boşuna uğraşmışsın ve üzülmüşsün canım. ama bırakınca geçtiğine göre bu güzel haber
Günaydın günaydın Günaydınnn :)
Bugün 3 tane nur topu gibi sınavım var bana dua edin olur mu :)
Homely_angel canım gelişmeler nedir gelen giden yok inşallah :)
Hadi güzel haberlere ihtiyacımız var sevindir bizi :)
Yaaa sorma cnm ins tek sebep budur ve biran once gelir benim de kuzum
CNm inan ki bende oyleyim agri kesicinin bile yan etkisine bakarım sanki Allah ağzımı gözümü basiiretimizi bağlamış gibi nasıl okumadık Yada obu veren Dr neden cok önemli bir etkiyi söylemez ki esim o zmn 27 yasinda idi mutlaka söyletmeliydim yan etkisinişimdiye kadar hiç okumamışmıydınız ilacın içini benim kim olursa olsun kendimde de eşmide de kardeşimde de ilk yaptığım şey verilen ilacın etkileşimini ve yan etkilerini okumak. alışkanlık haline geldi. ağrı kesici vitamin bile olsa mutlaka bi bakarım
Sagolasin cnmm :) Bu ay erken gibi geliyor bana sanki yani ilacı dun bıraktık vitaminlerde hafta sonu başladık bu ay olmasa da sonra ki aylar benim de umudum coook artacak insbence o yüzdendir, sen içini ferah tut. Bu ay senden gelecek haber, inanıyorum ben
Basarılar dilerim CNm :)) evet guZle haberler durdu sankiGünaydın günaydın Günaydınnn :)
Bugün 3 tane nur topu gibi sınavım var bana dua edin olur mu :)
Homely_angel canım gelişmeler nedir gelen giden yok inşallah :)
Hadi güzel haberlere ihtiyacımız var sevindir bizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?