Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım günaydın, doktor kontrolü ile düzelir, sen içini ferah tut ve olumlu düşün. bazı aylar olabiliyor böyle şeyler. Annemin arkadaşının kızı 34 yaşında menopoza giriyordu ve doktor tedavisiyle hamile kaldı. Düşün ki en uç noktalarda bile çareler var

hoşbulduuuum :) ben de bekliyordum senden ama kısmet canım. Üstelik dün yazmıştın ya hsg den sonra kolay diye. Benim duyduğum ve hsg çekilirken doktorun da söylediği sonrasındaki 4-5 ay şans yükseliyor. Özellikle 2.ay hamile kalanlar çok fazla. O yüzden bu ay sıkı çalışmanın tam vakti
Tatil çok iyi geldi gerçekten, farklı yerler görmek, farklı kültürleri tanımayı çok seviyorum. Bir de nasıl güzel bebeklerle karşılaştım. Belki de algıda seçicilik bilmiyorum :)
Ben de özledim ve eksikliğinizi çok hissettim. Sabah ofise gelir gelmez buradaydım :) Umarım benim takvim devam edebilir, hemen sonrasında da senin ki gelir. İnşallah yaaaa

hoşbuldum tatlım :) napalım hayırlısı olsun, çok tembel çıktı bizim bebekler ama inanıyorum ben hepsi bir bir gelicek eşini besle iyice tabi ama dikkat et sonra besin zehirlenmesi olmasın

merhaba hanımlar, Homely_angel hoş geldin tatlım.

bende giremedim 5-6 gündür. ama okudum yazıları, bazı üzücü yazılar da okudum gerçekten çok üzüldüm. inşallah bundan sonraki aylarda herkesden güzel haberler alırız

Kızlar nasılsiniz ? Ya esim bügün urolojiye gitti ve benim esimin oglum bir yasına girdiğinden beri kullandığı romotoloji ilacı var gunde iki tane nerdeyse iki yıldır iciyor ve bilin bakalım en onemli yan etkisi neymis Ama doktorumuza sorucaz ve hemen birakicaz en azından bebek olana kadar sok oldum yaa

Bırakınca ortada. Kalkar yazıyor Dr ilacı bırakınca en gec iki uc aya normale doner demis

hoşbuldum canımmm, maalesef üzücü ve hiç istemediğimiz gelişmeler oldu güzel haberler duymak için dua ediyorum artık. Yeni hamiş haberi almayalı çok oldu

aaaaaaaaa çok şaşırdım ve anlaşılan bu yüzden boşuna uğraşmışsın ve üzülmüşsün canım. ama bırakınca geçtiğine göre bu güzel haber

şimdiye kadar hiç okumamışmıydınız ilacın içini benim kim olursa olsun kendimde de eşmide de kardeşimde de ilk yaptığım şey verilen ilacın etkileşimini ve yan etkilerini okumak. alışkanlık haline geldi. ağrı kesici vitamin bile olsa mutlaka bi bakarım

Günaydın günaydın Günaydınnn :)
Bugün 3 tane nur topu gibi sınavım var bana dua edin olur mu :)
Homely_angel canım gelişmeler nedir gelen giden yok inşallah :)
Hadi güzel haberlere ihtiyacımız var sevindir bizi :)

Canim test yapmayi dusunmuyor musun hala

Bilmiyorum canım yaa, bugün yumyum sonrası 15. gün. Hamileyim gibi hissetmedim, rüyamda filan görmedim, göğüslerde bir farklılık yok, uyku hali yok, tuvalete çıkmada bir değişim yok. Böyle olunca test yapasım da gelmedi. Bugün karnımda bir rahatsızlık var ama bakalım hayırlısı.

günaydın canımmmm, ayy Allah kolaylıklar versin, inş hepsi çok güzel geçsin. Sakın stres yapma
Bende gelişme yok canım, biraz karnımda kramp gibi bişiler var şu an için.

CNm inan ki bende oyleyim agri kesicinin bile yan etkisine bakarım sanki Allah ağzımı gözümü basiiretimizi bağlamış gibi nasıl okumadık Yada obu veren Dr neden cok önemli bir etkiyi söylemez ki esim o zmn 27 yasinda idi mutlaka söyletmeliydim yan etkisini ( bıraktık ilacı ins biran once normale doner ..

bence o yüzdendir, sen içini ferah tut. Bu ay senden gelecek haber, inanıyorum ben
Sagolasin cnmm :) Bu ay erken gibi geliyor bana sanki yani ilacı dun bıraktık vitaminlerde hafta sonu başladık bu ay olmasa da sonra ki aylar benim de umudum coook artacak ins Senin durum nedir bat ne zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…