Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Sagolasin cnmm :) Bu ay erken gibi geliyor bana sanki yani ilacı dun bıraktık vitaminlerde hafta sonu başladık bu ay olmasa da sonra ki aylar benim de umudum coook artacak ins Senin durum nedir bat ne zmn

Hiç belli olmaz, hayırlısı ne zamansa gelir o bebiş Benim bugün yumyumdan sonraki 15.gün. Yani bat dündü. Listede biraz geç yazmışım.

inşallah canım, en azından sorunu biliyorsunuz artık

günaydın canımmmm, ayy Allah kolaylıklar versin, inş hepsi çok güzel geçsin. Sakın stres yapma
Bende gelişme yok canım, biraz karnımda kramp gibi bişiler var şu an için.
Çok teşekkür ederimmm Tatlımmmm :)
Canım benim de doğru düzgün bi belirtim yoktu hatırlarsan öyle belirti arama hadi inşallah vardır kuzucuk :)

mf_d canım aramızda olan ve en ilerdeki hafta sensin galiba. Nasıl karnın belirginleşti mi? Değişimler var mı?

mf_d canım aramızda olan ve en ilerdeki hafta sensin galiba. Nasıl karnın belirginleşti mi? Değişimler var mı?
valla canım. bayağı karnım çıktı benim, gerçi kilolu olarak başladığım için zaten göbeğim vardı bayağı bi :) ama tam yuvarlaklaştı özellikle bu son bir haftada , çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum. sadece bel ağrılarım var zaman zaman, onun da çalışmamdan ve yoğun olmamdan kaynaklandığını düşünüyorum. şimdiye kadar pek öyle kusmam tiksinmem olmadı. bunun yanında kilomu da koruyorum. herşeyi yiyorum ama kilo da almadım çok şükür ki inşallah bebeğime yansıyor yediklerim bana kilo yapmıyor. tabi çok da obur değilim. öğünleri yiyorum sadece aralarda süt meyve falan. zaman zaman karnımda hareketler de hissetmeye başladım son bir haftadır. sanki bir şey kayıyomuş gibi gissediyorum. yani onu hissetmesem hamile olduğumu düşünmeyeceğim şükürler olsun, aayyy kendime maaşallah deyim de nazarım değmesin bari. :) rabbim hepinize inşallah böyle rahat hamilelik nasip etsin. arkadaşlarımı görüp çok korkuyodum ben çok zor geçiriyorlardı. ama ben öyle değilim çok şükür. her hamileliğim böyle olursa inşallah ben hiç korunmam valla oldukça doğrurum menapoza girene kadar diyorum yani şükürler olsun bir de cinsiyetini öğrenebilseydik miniğimin çok daha rahat olacaktım :)

Maşallah canım. Benim 10.hafta bitti ama hâlâ bulantılarım, şişkinliklerim devam ediyor. Cinsiyeti belli olmadı mı? Ben bile merak etmeye başladım cinsiyeti :) bebişlerimiz sağlıklı olsun da bulantıların falan hepsi geçecek. interiorarchitect senin nasıl gidiyor hamilelik? Kalp atışını duymuş muydun? Homely_angel ve isteyen herkes bu duyguyu yaşar inşallah. Belki de Homely_angel güzel haber almak çok yakındır, hadi inşallah :)

söylemedi canım doktor. bir sonraki gelişinde dedi. 30 ocakta gidicem, acaba başka bir doktora mı gitsem diye düşünüyorum bazen ama sabırlı olmaya çalışıyorum bir taraftan da. hiçbir tahminde de bulunmadı. hani görüp de söylemedi desem o kadar uzun detaylı da bakmadı ultrasonda. birkaç dakika sürdü yani çok merak ediyorum gerçekten, sağlıklı olsun tabiki en büyük temennim o da insan gene de kız m oğlan mı merak ediyor

Bazı doktorlar erkenden tahmin ediyor bazıları da görse de söylemiyor. 30 ocak'a daha çok var. Kafanda başka konular da var başka bir doktora da gidebilirsin.

maşallah canım benim hem sana hem bebişe inşallah tüm hamilelik boyunca ve doğumda böyle rahat ve keyifli geçer. ohhh böylece de bol bol bebiş haberi alırız :) sen de özel sektörde mi çalışıyordun ve İstanbul' da mısın?

ahhh canım inşallah, böyle yazdıklarınızı okumak bile çok heyecanlı. Ama içimde bir karamsarlık var anlamadım

Akinti var mi? Benimde hicbir belirtim yoktu ki kuzum akintidan baska. Hatta hep mizmizlandim burda bu ayda olmadi kesin diye

canııım ben daha kalp atışlarını duymaya gitmedim çünkü doktorum yok izinde şu an 15 ine randevu verdi ama her an acile gidebilirim duymak ve görmek için :)
bulantılar var bi de ağızda kötü bi tat halsizlik böyle geçip gidiyo senin nasıl geçiyo?

Akinti var mi? Benimde hicbir belirtim yoktu ki kuzum akintidan baska. Hatta hep mizmizlandim burda bu ayda olmadi kesin diye

Öyle aman aman bir akıntı da yok canım. Biraz peçeteye gelen renksiz bişi var. Ama az yani. Bu sefer sabırla test yapmadan bekliyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…