Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Çok şükür kuzu nisan gelse de bebis çalışmalarına başlasam diye bekliyorum sende test yap artık yaa tüm topik olarak seni gozluyoruz

Tatlım Nisan' a kadar bekle mi dedi doktor? O kadar uzun muymuş?
Canım içimde birazcık olumlu bir his olsa yapıcam da, yok hissedemiyorum. Kendime kızıyorum ama yok yok

Kızlarrrrr acil yardım edinn :)
31 aralık yumurtlama günümdü koyu çizgi yakaladım degerlendirdik bugün tekrar ovulasyon yaptım en altta 19.günüm koyu çıktı acaba 2.ye mi yumurtluyorum bu ay baş tarcın çörek otu karısımı kullandım :)

kızlar görümcemin testleri bunlar ya bi bakar mısınız biz 12.günde koyu gördük 13.gün silikleşince yumurtladı dedik ama şimdi yine koyulaşma başladı pcolu kendisi bebiş çok istiyo

Tabi sonuçta düşük oldu 3 ay dinlensin dedi bnm de Mayıs da sınavım var bulantili geçiyo bnm sınavı tehlikeye atmm diye beklicem valla iyi sabrediyon ben çok dan 3 5 tane yapmıştım :)))
Tatlım Nisan' a kadar bekle mi dedi doktor? O kadar uzun muymuş?
Canım içimde birazcık olumlu bir his olsa yapıcam da, yok hissedemiyorum. Kendime kızıyorum ama yok yok

Evt cnm bazı aylar büyümediği oluyordur elbet bnmki biraz fazla . Yumurtam varda catlayacak kadar büyümüyor yani. Kısmet artık her ay bir umut yeşeriyor

Canım maşallah maşallah 9 ay da böyle geçer inşallah.. Çok sevimdim tatlım rahat hamilelik geçirmene:)
Kizlarrr slmlar Nasılsıniz ne var ne yok :)))
Canım sen nasılsın asıl, biz bildiğin gibiyiz valla.. Aynı:) sen toparladın mı

Homely_angel canımmn içim senin için çok güzel şeyler söylüyor vall

Ben de bugün istanbula doğru yoldayım. Eşimle gidiyoruz. Ama 2 gün benim seminerim olacak beni otelden bırakırlar mı bilmem.. O da kardeşlerini görecek gelmişken.. Cumartesiye kadar burdayız ve ayrıyız anlayacağınız bir de kalsak küçük yeğenleri oluyor rahat bırakmıyolar bizi.. Ben de soğan kürüne başladım.. En azından bi dahaki aya hazırlık olsun bu ay yumurtlama pazar gözüküyor, biz de pazar evdeyiz inşallah. Ama erken yumurtlarsam olmaz.. O sebeple bu ay nötr olucam..

Ben iyiyim kuzu çok sukur insallaj bu ay olur size tatlım allahdan hayırlısı olsun cnm bnm

Canım iyi sabretmişsin :) benim kötü geçiyor ya. Bulantılar çok oluyor sonrasında çıkarıyorum. Umarım en kısa zamanda geçer bu bulantılar.

Kızlar ikinizin sorusu da aynı :) bu konu benim de kafamı çok karıştırıyor. Bir kaç daha benzer soru geldi ama kesin cevap bulamadık. Yalnız dikkatimi çeken konu şu ki ikisinin de koyu çizgiden 6 gün sonra koyu çizgi çıkmış. Bu konuyu doktorlarımızdan birine sormak lazım sanırım.

Canımsın yaa umarım içindeki ses haklıdır. Nedendir anlamadım benim içimdeki ses heveslenme, her ay böyle oluyor diyor
Bu yumurtlamayı kaçırmayın artık yaa, gerekirse bize gelin

slm kizlar ovulasyon konusunda uzman oldum hemen yazayim dedim. canim sen 31 inde yumurtlamamisin cizgi koyu degil t cizgisi kadar suan yumurtluosun cnm 19..gun cok gec degil
canim.sizimde 13.gun catlamamis en son yaptiginiz gun koyulasmis o gun ih seviyesi yukselmis ve sonrasinda catlamistir. pkolular gec yumurtluyir cunku cnm

teşekkür ederim canım elimde test kalmadı ben dünü degerlendirdim bugün ve yarın da denemelimiyim ? Minesuu

evet ikimzde peş peşe aynı soruyu sormusuz evet uzmana sormak lazım bakalım nasip ben 31inide degerlendirdim 6 sında biri iki gn daha calısayım en güzeli :)

evet ikimzde peş peşe aynı soruyu sormusuz evet uzmana sormak lazım bakalım nasip ben 31inide degerlendirdim 6 sında biri iki gn daha calısayım en güzeli :)
canım benim de 18 gün yumurtlamıştım ve bir gün öncesinde değerlendirmiştik bak 16 haftadayız inşallah olmuştur bu kez

Gunaydin canim insallah bugun senden guzel haberler aliriz hayla test yapmadinmi?

Yapmadım canım, çünkü Ağustos' ta filan bir kaç günlük gecikmeler oldu. O yüzden hala bekliyorum Bakalım bugün neler olacak duruma göre yarın sabah yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…