- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.141
İnş canım :)canım benim de 18 gün yumurtlamıştım ve bir gün öncesinde değerlendirmiştik bak 16 haftadayız inşallah olmuştur bu kez
Gğnaydın canım evet en azından soru işartim olmaz :)En iyisini yapmışsın canımEn azından kaçırdım mı diye kafanda soru işareti kalmaz
İnş bebegin senle canım güzel haberlerini bekliyruz :)Yapmadım canım, çünkü Ağustos' ta filan bir kaç günlük gecikmeler oldu. O yüzden hala bekliyorumBakalım bugün neler olacak duruma göre yarın sabah yapabilirim.
İnş bebegin senle canım güzel haberlerini bekliyruz :)
Amin inş canım dua ediyorum tüm isteyenlere bu kadar cabanın sonucu Allahın izniyle olumlu olacaktır :)İnşallah tatlım, nasıl istediğimi en iyi siz anlıyorsunuz :) Böyle geçince içinde insanın bir umut olmaya başlıyor ama kaç aydır yaşadığım hezimetlerden dolayı kendi kendimi yatıştırmaya çalışıyorum. O yüzden böyle gecikmesi de ayrı bir zor. Allah' ım inşallah bu sefer yerleşmiştir diyorum içimden sadece.
benim de dün gece rüyamda kocam beni aldatıyordu. evimizde bir odada hem de telefonu çalıyor götürüyorum telefonda da bir bayan ismi yazıyor hatta ismi bile hatırlıyorum (nesibe desise) yazıyordu. odanın kapısı kilitli çalıyorum kapıyı eşim yerde çıplak sadece mahrem yerlerine yorgan almış yerde oturuyor. kapıyı da bornozlu sarı saçlı bir kadın açtı. nasıl üstüne atladım öldürürüm seni diye gerçek gibiydi anlatamamBu arada dün gece rüyamda çok sevdiğim iki arkadaşım beni ziyarete geliyor. Ellerinde de kocaman kırmızı gün buketi vardı. Şimdi anlamına baktım, kişinin uzun zamandır beklediği bir sevince filan yazıyor. Umarım bebişe çıkar :)
aminnn inş canım çok güzel bi rüyaymışBu arada dün gece rüyamda çok sevdiğim iki arkadaşım beni ziyarete geliyor. Ellerinde de kocaman kırmızı gün buketi vardı. Şimdi anlamına baktım, kişinin uzun zamandır beklediği bir sevince filan yazıyor. Umarım bebişe çıkar :)
benim de dün gece rüyamda kocam beni aldatıyordu. evimizde bir odada hem de telefonu çalıyor götürüyorum telefonda da bir bayan ismi yazıyor hatta ismi bile hatırlıyorum (nesibe desise) yazıyordu. odanın kapısı kilitli çalıyorum kapıyı eşim yerde çıplak sadece mahrem yerlerine yorgan almış yerde oturuyor. kapıyı da bornozlu sarı saçlı bir kadın açtı. nasıl üstüne atladım öldürürüm seni diye gerçek gibiydi anlatamam
Canım yabenim de dün gece rüyamda kocam beni aldatıyordu. evimizde bir odada hem de telefonu çalıyor götürüyorum telefonda da bir bayan ismi yazıyor hatta ismi bile hatırlıyorum (nesibe desise) yazıyordu. odanın kapısı kilitli çalıyorum kapıyı eşim yerde çıplak sadece mahrem yerlerine yorgan almış yerde oturuyor. kapıyı da bornozlu sarı saçlı bir kadın açtı. nasıl üstüne atladım öldürürüm seni diye gerçek gibiydi anlatamam
ne bileyim canım, deliricektim ya , sonra uyandım süt falan içtim biraz sakinleşeyim diye saat 12:00 falandı. eşim de yok şehir dışında zaten ya onun da etkisi var herhalde aradım açmadı da telefonu tekrar uyudum. bu sefer de benim hiç görümesini istemediğim bir kadın var eski bir arkadaşı ama lanet iğrenç bir kadın. onun evine gidiyor bu sefer de gitmeyceksin oraya diyorum. bana diyor ki yazık kadının doğum günüymüş hediyesini verip geleyim diyo, benim bana hediye almadın doğum günümde gelmedin bile diyorum çıldırıyorum böyle uyuyup uyanıp deli deli rüyalar gördüm ya sormayınAyy kıyamam yaa :) canım hamiş bayanlarda bu durumla çok karşılaşılıyor. Sanırım kilo alıyorum, karnım şişiyor filan diye bilinç altında bir korku oluşuyor. Sen içini ferah tut, eşin de bebişi hevesle bekliyordur, yapmaz öyle şeyler
yani evet olabilir. ama insan işte demekki bilinç altına hükmedemiyoCanım yaHomely_angel a katılıyorm bilinç altı takılma böle rüyalara bebegini düşün
evet cnm koyu cizgiyi gordugun gunn ertesi gun siliklesmis olur o gunu degerlendir bide obur gunu yani 3 gun degerlendirmelisinteşekkür ederim canım elimde test kalmadı ben dünü degerlendirdim bugün ve yarın da denemelimiyim ?Minesuu
ne bileyim canım, deliricektim ya , sonra uyandım süt falan içtim biraz sakinleşeyim diye saat 12:00 falandı. eşim de yok şehir dışında zaten ya onun da etkisi var herhalde aradım açmadı da telefonu tekrar uyudum. bu sefer de benim hiç görümesini istemediğim bir kadın var eski bir arkadaşı ama lanet iğrenç bir kadın. onun evine gidiyor bu sefer de gitmeyceksin oraya diyorum. bana diyor ki yazık kadının doğum günüymüş hediyesini verip geleyim diyo, benim bana hediye almadın doğum günümde gelmedin bile diyorum çıldırıyorum böyle uyuyup uyanıp deli deli rüyalar gördüm ya sormayın
tamm canım cok saol tesekkürler :)evet cnm koyu cizgiyi gordugun gunn ertesi gun siliklesmis olur o gunu degerlendir bide obur gunu yani 3 gun degerlendirmelisin
hayra yor hayrolsun cnm :)Rüyada aldatılmak, gerçeğin tam aksine çok güzel ve hayırlıdır. Rüyasında aldatıldığını gören kişi, her zaman Allah’ın yardımını görür, her işi istediği gibi olur ve rast gider. Önemli ve büyük hiçbir sorunu, derdi, hastalığı ya da borcu olmaz. Allah kendisine taşıyamayacağı yük vermez. En büyük kayıplarında bile metin olma sabrı vardır.
Rüyada aldatılmak, rüya sahibi için Allah tarafından her kuluna nasip etmeyeceği ve sunmayacağı şans ve kısmet anlamına gelir. Rüya sahibinin yolu en hayırlı kazanç kapıları ile doludur.
Rüyada Aldatıldığını Görmek
Rüya sahibinin göreceği hayırdır. Rüyasında aldatıldığını gören kişi, her işinden hayır görür, kazanç elde eder ve her daim afiyette olur.
Rüyada Sevgili Tarafından Aldatılmak
Mutluluğa vesile olacak olaylar yaşamaya, yeni başlangıçlara, güzel birlikteliklere ve evlenme kararı almaya işaret eder.
Rüyada Aldatılmak Ağlamak
Rüya sahibinin sevinç gözyaşları dökeceği anlamına gelir. Rüya sahibi, öylesine mutlu bir haber alacak ya da öylesine mutlu bir olayla karşılaşacak ki adeta mutluluk gözyaşlarına boğulacaktır.
Rüyada Ağlamak
Rüyalar tersine çıkar söyleminin gerçek olduğu rüya çeşitlerinden biridir. Çünkü rüyada ağlama aslında mutlu olmak demektir. Rüyasında ağladığını gören kişi, beklediği müjdeyi alır ya da büyük bir sürprizle karşılaşır veya çok özlediği kişiyle kavuşur diye tabir edilir.
Rüyada Hıçkırarak Ağlamak
Rüya sahibinin hayatta en çok istediği fakat kendisi için gerçekleşmesinin imkânsız olduğunu düşündüğü bir hayalinin gerçekleşmesine ve rüya sahibinin kendini sanki bulutların üstündeymişçesine mutlu hissetmesine işaret eder.
SABAHTAN BERİ NİYE BAKMADIYSAM BU TABİRLERE BEN OKUYUNCA KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSETTİM BİR AN İNŞALLAH DA BÖYLEDİR :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?