Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ne güzelmiş tabiri canım hadi hayırlısı olsn :)

kızlaaaaaaaaaaar doktora gittim geldimmmm çok şükür iyiyizz :) bebeğimi gördüm resmini atıyorum şimdi size şöyle nazar boncugumu şuraya takayım maşallah subhanallah diyeyim
görmemişin çocugu olmuş demeyin hee :) bu benim 2 kayıptan sonra mucizemmm :)
bu arada doktor 4 gün geri ölçtü ama bence yanlış ölçtü :) çünkü zor gördü yavruceğimi takmadım ben :) kalp atışlarını duymadım ama gördüm en azından şükürler olsun rabbimeeeeeeee Allahım sen çok büyüksünn....

Eklentiler

• DSC_0164.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 52
Maşallah kuzuya :) daha dur annesi bebişin her geçen gün nasıl büyüyecek:) birkaç gün geri ölçmesi önemli değil diye biliyorum, takılma sen ona. Ben de yarın gideceğim kontrole, inşallah bebişimin gelişimi iyidir ve her şey yolundadır.

Herkese cinsiyet tahmini yapıyordun tatlıs kendine de yaptın mi :)) bence oglusumuz oluyo sanki

Yaaa CNm harika Bi haber bu cok gzel bir muciZe yaa Ne olur tekrar nasip et bizede Rabbim

ayyy hadi inşallah güzel haberlerle gelll annesiiii :) resmini atarsın sana bi cinsiyet tahmini yapıverrim :)

ayyy hadi inşallah güzel haberlerle gelll annesiiii :) resmini atarsın sana bi cinsiyet tahmini yapıverrim :)
İnşallah canım. Allah hiçbir hamişin yüzünü soldurmasın. Cinsiyeti merak ediyorum ama daha erken sanırım. Ne hissettiğini söyleyebilirsin :) benim bir hissim var ama doğru çıkacak mı bakalım. Cinsiyeti belli olunca söylerim sizlere de :) yarın haberdar ederim kuzum :)

Valla ben nub ile kesede bebeğin konumuna göre yapıyorum kızlara cinsiyeti belli olanlarda daha yanıldığım yok :) Allâh yanıltmasın güzel haberlerini bekliyoruz :)

Valla ben nub ile kesede bebeğin konumuna göre yapıyorum kızlara cinsiyeti belli olanlarda daha yanıldığım yok :) Allâh yanıltmasın güzel haberlerini bekliyoruz :)
Aaaa ilginç, nasıl oluyor ki? Sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil canım. Haberdar edeceğim canım :)

Psikolojik olarak iyiyim çok sukur vücut biraz yorgun inşallah o da iyi olacak tatlım inşallah nisan gibi bende baslayacam yeni den duygularımız karşılıklı biliyorsun allahım hayırlı hamilelik nasip etsin hepimize kendine bol bol nazar duası oku yasin okumayı biliyorsan sürekli yasin oku nazar çok fena bişe ben düşük den sonra okuttum millet catlayacak duruma geldi Dikkat et kendine ve kimseye hamile olduğunu deme
aynen canım rabbim sana da tekrar yaşatsın bu duyguyu inşallah iyisin diye düşünüyorum uamrım iyisindirrr seni çoook seviyorum biliyosun dimiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…