- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.161
ben burdayım... senden güzel haberler beklioz...Bugün çok sessiz buralar, çok yalnız hissettim kendimi
Ne güzelmiş tabiri canım hadi hayırlısı olsn :)Rüyada aldatılmak, gerçeğin tam aksine çok güzel ve hayırlıdır. Rüyasında aldatıldığını gören kişi, her zaman Allah’ın yardımını görür, her işi istediği gibi olur ve rast gider. Önemli ve büyük hiçbir sorunu, derdi, hastalığı ya da borcu olmaz. Allah kendisine taşıyamayacağı yük vermez. En büyük kayıplarında bile metin olma sabrı vardır.
Rüyada aldatılmak, rüya sahibi için Allah tarafından her kuluna nasip etmeyeceği ve sunmayacağı şans ve kısmet anlamına gelir. Rüya sahibinin yolu en hayırlı kazanç kapıları ile doludur.
Rüyada Aldatıldığını Görmek
Rüya sahibinin göreceği hayırdır. Rüyasında aldatıldığını gören kişi, her işinden hayır görür, kazanç elde eder ve her daim afiyette olur.
Rüyada Sevgili Tarafından Aldatılmak
Mutluluğa vesile olacak olaylar yaşamaya, yeni başlangıçlara, güzel birlikteliklere ve evlenme kararı almaya işaret eder.
Rüyada Aldatılmak Ağlamak
Rüya sahibinin sevinç gözyaşları dökeceği anlamına gelir. Rüya sahibi, öylesine mutlu bir haber alacak ya da öylesine mutlu bir olayla karşılaşacak ki adeta mutluluk gözyaşlarına boğulacaktır.
Rüyada Ağlamak
Rüyalar tersine çıkar söyleminin gerçek olduğu rüya çeşitlerinden biridir. Çünkü rüyada ağlama aslında mutlu olmak demektir. Rüyasında ağladığını gören kişi, beklediği müjdeyi alır ya da büyük bir sürprizle karşılaşır veya çok özlediği kişiyle kavuşur diye tabir edilir.
Rüyada Hıçkırarak Ağlamak
Rüya sahibinin hayatta en çok istediği fakat kendisi için gerçekleşmesinin imkânsız olduğunu düşündüğü bir hayalinin gerçekleşmesine ve rüya sahibinin kendini sanki bulutların üstündeymişçesine mutlu hissetmesine işaret eder.
SABAHTAN BERİ NİYE BAKMADIYSAM BU TABİRLERE BEN OKUYUNCA KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSETTİM BİR AN İNŞALLAH DA BÖYLEDİR :)
Yalnız degilsn canım biz buradayız :)Bugün çok sessiz buralar, çok yalnız hissettim kendimi
Yarin sabah test yapiliyor miBugün çok sessiz buralar, çok yalnız hissettim kendimi
yeni bat 6 subatKızlar var mı sizlerde bir gelişme???
@Kucukbayanmutlu - 4 Ocak
@Merve-aktas - 6 Ocak
beyaz_gelincik01 - 7 Ocak
bu ay beklemiyordum şimdi kırmızılar geldibeyaz_gelincik01 cnm nasılsın gelen giden var mı?
Maşallah kuzuya :) daha dur annesi bebişin her geçen gün nasıl büyüyecek:) birkaç gün geri ölçmesi önemli değil diye biliyorum, takılma sen ona. Ben de yarın gideceğim kontrole, inşallah bebişimin gelişimi iyidir ve her şey yolundadır.kızlaaaaaaaaaaar doktora gittim geldimmmm çok şükür iyiyizz :) bebeğimi gördüm resmini atıyorum şimdi size şöyle nazar boncugumu şuraya takayımmaşallah subhanallah diyeyim
görmemişin çocugu olmuş demeyin hee :) bu benim 2 kayıptan sonra mucizemmm :)
bu arada doktor 4 gün geri ölçtü ama bence yanlış ölçtü :) çünkü zor gördü yavruceğimi takmadım ben :) kalp atışlarını duymadım ama gördüm en azından şükürler olsun rabbimeeeeeeee Allahım sen çok büyüksünn....
kızlaaaaaaaaaaar doktora gittim geldimmmm çok şükür iyiyizz :) bebeğimi gördüm resmini atıyorum şimdi size şöyle nazar boncugumu şuraya takayımmaşallah subhanallah diyeyim
bu arada doktor 4 gün geri ölçtü ama bence yanlış ölçtü :) çünkü zor gördü yavruceğimi takmadım ben :) kalp atışlarını duymadım ama gördüm en azından şükürler olsun rabbimeeeeeeee Allahım sen çok büyüksünn....
Yaaa CNm harika Bi haber bu cok gzel bir muciZe yaakızlaaaaaaaaaaar doktora gittim geldimmmm çok şükür iyiyizz :) bebeğimi gördüm resmini atıyorum şimdi size şöyle nazar boncugumu şuraya takayımmaşallah subhanallah diyeyim
ayyy hadi inşallah güzel haberlerle gelll annesiiii :) resmini atarsın sana bi cinsiyet tahmini yapıverrim :)Maşallah kuzuya :) daha dur annesi bebişin her geçen gün nasıl büyüyecek:) birkaç gün geri ölçmesi önemli değil diye biliyorum, takılma sen ona. Ben de yarın gideceğim kontrole, inşallah bebişimin gelişimi iyidir ve her şey yolundadır.
oooyyyyyyyy rabbim en kısa zamanda nasip etsiiiiin isteyen herkeseeeee üzülmeeeeYaaa CNm harika Bi haber bu cok gzel bir muciZe yaaNe olur tekrar nasip et bizede Rabbim
neinnnn canıım :) kız gibi bebiş sağda çünkü karından ultrason prenses sanırım benim meleğim :)Herkese cinsiyet tahmini yapıyordun tatlıs kendine de yaptın mi :)) bence oglusumuz oluyo sanki
neinnnn canıım :) kız gibi bebiş sağda çünkü karından ultrason prenses sanırım benim meleğim :)
aynen canım rabbim sana da tekrar yaşatsın bu duyguyu inşallah iyisin diye düşünüyorum uamrım iyisindirrr seni çoook seviyorum biliyosun dimiii :)Neyse biz en iyisi haftasini bekleyelim yok sa bebis kimlik karmasasi yaşayacak :))) bu arada3 2 derken bi bebisimiz varmis
İnşallah canım. Allah hiçbir hamişin yüzünü soldurmasın. Cinsiyeti merak ediyorum ama daha erken sanırım. Ne hissettiğini söyleyebilirsin :) benim bir hissim var ama doğru çıkacak mı bakalım. Cinsiyeti belli olunca söylerim sizlere de :) yarın haberdar ederim kuzum :)ayyy hadi inşallah güzel haberlerle gelll annesiiii :) resmini atarsın sana bi cinsiyet tahmini yapıverrim :)
Valla ben nub ile kesede bebeğin konumuna göre yapıyorum kızlara cinsiyeti belli olanlarda daha yanıldığım yok :) Allâh yanıltmasınİnşallah canım. Allah hiçbir hamişin yüzünü soldurmasın. Cinsiyeti merak ediyorum ama daha erken sanırım. Ne hissettiğini söyleyebilirsin :) benim bir hissim var ama doğru çıkacak mı bakalım. Cinsiyeti belli olunca söylerim sizlere de :) yarın haberdar ederim kuzum :)
Aaaa ilginç, nasıl oluyor ki? Sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil canım. Haberdar edeceğim canım :)Valla ben nub ile kesede bebeğin konumuna göre yapıyorum kızlara cinsiyeti belli olanlarda daha yanıldığım yok :) Allâh yanıltmasıngüzel haberlerini bekliyoruz :)
aynen canım rabbim sana da tekrar yaşatsın bu duyguyu inşallah iyisin diye düşünüyorum uamrım iyisindirrr seni çoook seviyorum biliyosun dimiii :)
Valla enteresan ama tutuyo :)Aaaa ilginç, nasıl oluyor ki? Sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil canım. Haberdar edeceğim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?