- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.181
Ayyy canım benimmm iyi olacaksın inşallah nisanà kadar iyice toparla kendini vücut olarakta zihin olarakta... Sonra bekletmeden gelir inşallah bebiş aynen dua etcem canım gerisinde rabbime emanet...Psikolojik olarak iyiyim çok sukur vücut biraz yorgun inşallah o da iyi olacak tatlım inşallah nisan gibi bende baslayacam yeni den duygularımız karşılıklı biliyorsun allahım hayırlı hamilelik nasip etsin hepimize kendine bol bol nazar duası oku yasin okumayı biliyorsan sürekli yasin oku nazar çok fena bişe ben düşük den sonra okuttum millet catlayacak duruma geldi Dikkat et kendine ve kimseye hamile olduğunu deme
Canım bende senin gibiyim yok hala gelen ama umudum da yok esimde sperm hareketsizliligi var anlamadım bende hala bekliyorum kaşık agrimda yok şuanda sadece göğüs şişmesi varKızlar var mı sizlerde bir gelişme???
@Kucukbayanmutlu - 4 Ocak
Bon-bon - 6 Ocak
@beyaz_gelincik01 - 7 Ocak
ben burdayım... senden güzel haberler beklioz...
Yalnız degilsn canım biz buradayız :)
Yarin sabah test yapiliyor mi
bu ay beklemiyordum şimdi kırmızılar geldi
kızlaaaaaaaaaaar doktora gittim geldimmmm çok şükür iyiyizz :) bebeğimi gördüm resmini atıyorum şimdi size şöyle nazar boncugumu şuraya takayımmaşallah subhanallah diyeyim
görmemişin çocugu olmuş demeyin hee :) bu benim 2 kayıptan sonra mucizemmm :)
bu arada doktor 4 gün geri ölçtü ama bence yanlış ölçtü :) çünkü zor gördü yavruceğimi takmadım ben :) kalp atışlarını duymadım ama gördüm en azından şükürler olsun rabbimeeeeeeee Allahım sen çok büyüksünn....
Maşallah kuzuya :) daha dur annesi bebişin her geçen gün nasıl büyüyecek:) birkaç gün geri ölçmesi önemli değil diye biliyorum, takılma sen ona. Ben de yarın gideceğim kontrole, inşallah bebişimin gelişimi iyidir ve her şey yolundadır.
Canım bende senin gibiyim yok hala gelen ama umudum da yok esimde sperm hareketsizliligi var anlamadım bende hala bekliyorum kaşık agrimda yok şuanda sadece göğüs şişmesi var
Hayırlısı tabi canım şimdi esimde sıkıntılı kendinde sorun var diye düşünüyor benim eşim biraz dar kafalı kıskanç biri olsa bi sorun olmasa bi sorun şuandaNedir bizde ki bu ayki umutsuzluk bilemedimbekleyip görücez bakalım canım, her şey Allah' tan.
Rüya gibi değil mi yani rabbimin o kadar büyük mucizesi ki bu.. Sen ne durumdasin canım artık test yapsan mi acaba biz sabırsızlanıyoruz :)Maşallah minişimize
Ayy gözlerim doldu yaa, o kadar çok konuştuk ki her anını, ovu testlerini alıp şimdi bebiş haline dönüşen yumurtaların çatladığı günü ve daha bir sürü şeyi. Şimdi böyle görmek çok güzel. Rabbim tüm annelerimizi ve bebişlerimizi korusun
Hayırlısı tabi canım şimdi esimde sıkıntılı kendinde sorun var diye düşünüyor benim eşim biraz dar kafalı kıskanç biri olsa bi sorun olmasa bi sorun şuanda
Rüya gibi değil mi yani rabbimin o kadar büyük mucizesi ki bu.. Sen ne durumdasin canım artık test yapsan mi acaba biz sabırsızlanıyoruz :)
Tabi ki de göndercem teyzesi... :) ya şu an kaçıncı günün senin canın tam 28 mi istersen yap istersen de 1 gün daha bekleRüya gibi, mucizenin ta kendisi :) ayy her kontrolde gönder bize olur mu?
Test konusunda karar vermeye çalışıyorum yarın sabah yapsam mı?
Tatlım yarın senden de bebişimizin resmini ve güzel haberlerini bekliyoruz o zaman :)
Ay cok sukur gozun aydin canim ins bidakine kalp atislarini duyarsin burdan ses kaydi atmak oluyormuki kalp atislarini kayt yapib bizimlede paylasirsan cok mutulu oluruzkızlaaaaaaaaaaar doktora gittim geldimmmm çok şükür iyiyizz :) bebeğimi gördüm resmini atıyorum şimdi size şöyle nazar boncugumu şuraya takayımmaşallah subhanallah diyeyim
görmemişin çocugu olmuş demeyin hee :) bu benim 2 kayıptan sonra mucizemmm :)
bu arada doktor 4 gün geri ölçtü ama bence yanlış ölçtü :) çünkü zor gördü yavruceğimi takmadım ben :) kalp atışlarını duymadım ama gördüm en azından şükürler olsun rabbimeeeeeeee Allahım sen çok büyüksünn....
Haklısın canım, artık varsa var yoksa yok. Bugün 16 gün geçmiş olduOvulasyon dönemini takip etmesen yapma derdim ama 14 gün geçtiği için bence yap hiç değilse ne dir ne değildir öğrenmiş olursun
Kizzz merektan catladim burda yarin sabah mutlaka test yap bence artik o guzel haberi vermenin zamani gelmis insallah yarin sabah senin hamis haberinle uyanirizNasıl alırmışız birbirimize valla kötü oldum sakinlerine buralar.
Hala test yapmadım kızlar, karnımda ve sanki yumurtalıklarımda sızılar hissediyorum. Yürürken geçiyor, otururken daha çok hissediliyor.
Ne dersiniz yarın sabah test yapsam mı?
Kizzz merektan catladim burda yarin sabah mutlaka test yap bence artik o guzel haberi vermenin zamani gelmis insallah yarin sabah senin hamis haberinle uyaniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?