Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ay cok sukur gozun aydin canim ins bidakine kalp atislarini duyarsin burdan ses kaydi atmak oluyormuki kalp atislarini kayt yapib bizimlede paylasirsan cok mutulu oluruz
Ayy canım benimmm çok teşekkür ederimmmm :) inşallah bi dahakine unutmazsam o heycandan kayıt yapıp atarım :)

yap şekerim merakdayız bizde inş güzel sonuçlar gelicek gibi :)

Maşallahhhh canım nazar degmesin

günaydınnnn.....!!!!!!!

interiorarchitect canım çok sevindim. kalp atışlarını da duyarsın iki üç hafta sonra sağlıkla al inşallah kucağına bebeğini,

Homely_angel valla girip girip bakıyorum. sen bu saate kalmazdın uyuya mı kaldın yoksa olumlu bir sonuç gördün de hemen kan testine mi gittin (bu alternatifi tercih ederim tabiki inşallah da öyledir) meraktan çatladım

Canımmm çok teşekkür ederim şükürler olsun gördüm ya attığını o bile yetti :) rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah :)

_kermit_ napıyosun canım ya hiç görüşemiyoruz biz senle artık. yokluklarımızda mesajlarımızı beğinip duruyoruz napıyosun nasılsın :)

_kermit_ napıyosun canım ya hiç görüşemiyoruz biz senle artık. yokluklarımızda mesajlarımızı beğinip duruyoruz napıyosun nasılsın :)
aynen öyle oldu ya okusam da yazamıyorum çoğu zaman ama sürekli takipteyim seni ve bebişini :) cinsiyetini de merakla bekliyorum fotoğraflarını da

mf_d bu ay ben de ovulasyon testi aldım ama preseed jel de kararsız kaldım sıkı çalışıcaz bu ay ve sizin bebişlere arkadaşlar gelicek inş :)

Maşallah. Allah'ım hepimizin kini kötülüklerden sakınsın. Ölçümlerine bu ilk haftalarda takılma çok. Ben de 12. haftamda ikili teste gittiğimde, bebeğim hesapladığımda 12+1 di. Doktorun çıkardığı 12+6 ydi. Yani biz internette vs. hesapladığımızda sat baz alıyoruz. Ama onların sistemi sana adetinin son gününü sorup sisteme girdiklerinde makine direkt yumurtlama gününü bulup öyle haftayı belirliyor. İlerleyen haftalarda günlerin netleşmiş olur. Kalp atışını 8. hafta sonunda duyarsın inş.

Amin aminn inşallah canım Rabbim bütün bebekleri korusun inşallah...
Bende takılmadm çünkü makine iyi değildi sanırım diyordu ki hemşireye bu hasta zayıf olmasına rağmen net göremiyoruz falan diye sağlıklı olsun da 3 4 günden bi si olmaz Allâhin izniyle :)

mf_d bu ay ben de ovulasyon testi aldım ama preseed jel de kararsız kaldım sıkı çalışıcaz bu ay ve sizin bebişlere arkadaşlar gelicek inş :)
valla o jelin ne olduğunu bilmiorum ben canım. oma ovu testini kullan ben faydasını gördüm. allah danasip etti bilmiyorum canım. hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…