Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

BAT üzerinden kaç gün geçti. Ben 5 gün sonra yapmıştım ve kop koyu çıkmıştı. 1 2 gün geçtiyse bence bekle daha derim. Benim de aynı şekilde otururken, ani yüksek sesli güldüğümde sızı gibi batmalar oluyodu. Hadi İnşallah vardır.

valla o jelin ne olduğunu bilmiorum ben canım. oma ovu testini kullan ben faydasını gördüm. allah danasip etti bilmiyorum canım. hayırlısı olsun inşallah
preseed jel doğal yoldan hamile kalmaya yardımcı bi jel cnm. spermlerin yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağlıyormuş baya faydasını gören olmuş bitkisel bi şey. ama fiyatı biraz yüksek kararsız kaldım o yuzden

Kızlaaaaaaar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM

Şu an nasıl titriyorum anlatamam. Allah' ım şükürler olsun.

Kusura bakmayın nolur merakta bıraktım sizi, idrar testinden hemen sonra yazamadım. Eşim kan testini görelim önce diye çok ısrar etti. İkisini de ekliyorum. ve söz verdiğim gibi eşimden sonra ilk öğrenen siz oluyorsunuz

Ay cok mutlu oldum su an mesajini okurken ciğlik atdim kocama sarildim askim arkadasim hamile diye sevincden ağlamamak icin kendimi zor tutuyorum tebriklerrrrrrrrrrrrrr canim saglikla kucağina alirsin ins

canım nasıl sevindim anlatamam tüylerim diken diken oldu okurken gözlerim doldu Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin

şükürler olsunnn nasıl sevindim anlatamam süper bi haber bu demek tatil işe yaramış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmm

Teşekkür ediyorum ttlim allahım herkese nasip etsin isteyen herkese

Canımmmmmmm var ya senin merakından girdim nete, kaç gün girmesim ya takvimi hala görümce ohh çektimm şimdi deee bu güzell haberi okudummm maşallah supanallah canımmmm sağlıkla al bebeğini kucağınaaaa çok sevindimm çoklkk

Ay cok mutlu oldum su an mesajini okurken ciğlik atdim kocama sarildim askim arkadasim hamile diye sevincden ağlamamak icin kendimi zor tutuyorum tebriklerrrrrrrrrrrrrr canim saglikla kucağina alirsin ins

Canım benim çok çok teşekkürler :) amin inşallah sıradaki haber de senden gelir belki de :)

şükürler olsunnn nasıl sevindim anlatamam süper bi haber bu demek tatil işe yaramış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmm

Canım benim çok teşekkürler :) Evet tatil yaradı galiba, yerleşme zamanları tam tatile denk geliyor. Sanırım gezmeyi çok sevecek

Canımsın yaa, çok teşekkür ederim :) Amin tatlım, Rabbim korusun inşallah tüm bebişlerimizi.
Bu ay sizden gelecek bak gör :) İçimde uzun süredir böyle bir his var.

Canımsın yaa, çok teşekkür ederim :) Amin tatlım, Rabbim korusun inşallah tüm bebişlerimizi.
Bu ay sizden gelecek bak gör :) İçimde uzun süredir böyle bir his var.
Canım bu ay biraz şans olur soğan kürü yapıyorum ve regl dengem değişti. Şans olacak yani ama seeenn hamilesinn ve hamilelerin tahmini tutaarr

Kızlar merhaba ben bu ay istanbuldayım. Eşim de burda ama geceden geceye görüşüyoruz ve eşimin yeğenleriyle vakit geçiriyoruz. Normalde tam yumurtlama günü evde olucaz ama ben bu durumdan fırsat soğan kürüne başladım. Bilmiyorum deneyen var mı? Ama ben de hafif kanama yaptı. Daha önce de korunurken kistim için içmiştim, o zaman da aynısı olmuştu ve kistim gitmişti.. Neyse ama bu kanama sanırım benim yumuurtlamamı etkileyecek.. Yani acaba ben yeniden mi adet gibi hesaplamalıyım bilmiyorum. Kür yapan birileri bilgi verebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…