- 3 Eylül 2015
- 549
- 601
- 23
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.221
BAT üzerinden kaç gün geçti. Ben 5 gün sonra yapmıştım ve kop koyu çıkmıştı. 1 2 gün geçtiyse bence bekle daha derim. Benim de aynı şekilde otururken, ani yüksek sesli güldüğümde sızı gibi batmalar oluyodu. Hadi İnşallah vardır.Nasıl alırmışız birbirimize valla kötü oldum sakinlerine buralar.
Hala test yapmadım kızlar, karnımda ve sanki yumurtalıklarımda sızılar hissediyorum. Yürürken geçiyor, otururken daha çok hissediliyor.
Ne dersiniz yarın sabah test yapsam mı?
preseed jel doğal yoldan hamile kalmaya yardımcı bi jel cnm. spermlerin yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağlıyormuş baya faydasını gören olmuş bitkisel bi şey. ama fiyatı biraz yüksek kararsız kaldım o yuzdenvalla o jelin ne olduğunu bilmiorum ben canım. oma ovu testini kullan ben faydasını gördüm. allah danasip etti bilmiyorum canım. hayırlısı olsun inşallah
Kızlaaaaaaar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Şu an nasıl titriyorum anlatamam. Allah' ım şükürler olsun.
Kusura bakmayın nolur merakta bıraktım sizi, idrar testinden hemen sonra yazamadım. Eşim kan testini görelim önce diye çok ısrar etti. İkisini de ekliyorum. ve söz verdiğim gibi eşimden sonra ilk öğrenen siz oluyorsunuz
Eki Görüntüle 1738769 Eki Görüntüle 1738770
canım nasıl sevindim anlatamam tüylerim diken diken oldu okurken gözlerim doldu Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Kusura bakmayın nolur merakta bıraktım sizi, idrar testinden hemen sonra yazamadım. Eşim kan testini görelim önce diye çok ısrar etti. İkisini de ekliyorum. ve söz verdiğim gibi eşimden sonra ilk öğrenen siz oluyorsunuz
431 cnmMasallah suphanallah kuzummm tebrik ederim hhayırlısı ile kucağına al inşallah kan testi kaç çıktı göremedim benHomely_angel
431 cnm
Canımmmmmmm var ya senin merakından girdim nete, kaç gün girmesim ya takvimi hala görümce ohh çektimm şimdi deee bu güzell haberi okudummm
Ay cok mutlu oldum su an mesajini okurken ciğlik atdim kocama sarildim askim arkadasim hamile diye sevincden ağlamamak icin kendimi zor tutuyorum tebriklerrrrrrrrrrrrrr canim saglikla kucağina alirsin ins
Homely_angel canım çok çok sevindim sabahtan beri israrla girip yazmani bekliyordum.tebrik ediyorum hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin Allahım.
canım nasıl sevindim anlatamam tüylerim diken diken oldu okurken gözlerim doldu Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
şükürler olsunnn nasıl sevindim anlatamam süper bi haber bu demek tatil işe yaramış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmm
Masallah suphanallah kuzummm tebrik ederim hhayırlısı ile kucağına al inşallah kan testi kaç çıktı göremedim benHomely_angel
Canımmmmmmm var ya senin merakından girdim nete, kaç gün girmesim ya takvimi hala görümce ohh çektimm şimdi deee bu güzell haberi okudummmmaşallah supanallah canımmmm sağlıkla al bebeğini kucağınaaaa çok sevindimm çoklkk
Canım bu ay biraz şans olurCanımsın yaa, çok teşekkür ederim :) Amin tatlım, Rabbim korusun inşallah tüm bebişlerimizi.
Bu ay sizden gelecek bak gör :) İçimde uzun süredir böyle bir his var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?